כמו שצריך!

כמו שצריך!

צה''ל חיסל את חליל ("אבו יוסף") אל-קוקה, מפקד פלוגות סלאח א-דין, הזרוע הצבאית של ועדות ההתנגדות העממית נהרג בפיצוץ מכוניתו בעזה. הפלסטינים: זו היתה פעולת התנקשות. ובגדה: הודק הכתר על שכם, הבדיקות הוחמרו ונסגר מחסום.

רוני13

New member
אוי ואבוי...!

הרגו מחבל?! איך אנחנו מעזים להרוג מחבלים?! שנתבייש לעצמנו...שזה לא ייקרה שוב!

יאו, אני מתה פה.../images/Emo163.gif

פחות שמאלנית שתוכל להשמיץ.

the mnm factor

New member
עוד סיבה למה אין סאטירה ימנית...

אתם פשוט אנשים לא מצחיקים... (באופן כללי כן?) ובנימה יותר אישית: אתה נמצא כאן כמה חודשים- לא ראיתי הודעה אחת לעניין שלך... בניגוד לכלל ימני הפורום- לך אין אפילו דעה מה לעשות... אתה כל היום רק צועק שטויות וכותב דברי הבל חסרי בסיס.

konda

New member
זה לא שאתם לא מצחיקים

פשוט אין לכם תרבות הומור.

konda

New member
מיטב הסטאריקנים

הינם אנשי שמאל, מיטב היוצרים ואנשי הבידור, הבנאדם הכי מצחיק בימין זה אריאל זילברמן, וזה בגלל שהוא מטורף.

מה עם קובי אריאלי? אורי אורבך?

אלי שלאין? חנוך דאום? רואים שבחיים שלך לא האזנת ל"המילה האחרונה" בגלי צה"ל. בכל אופן, הכללה מטומטמת.

the mnm factor

New member
מאיפה לך שקובי אריאלי ימני?

אורי אורבך לא מצחיק בכלל, אני ארחיק ואומר- כשהוא נאם אצלי בבית הספר התלמידים כמעט זרקו עליו כסא כי כל שלוש שניות הוא דפק איזו בדיחת קרש עלובה... ואני לא ממש מכיר את השניים האחרים... ורק לצורך הבהרה: אני דיברתי באופן כללי- אני בטוח שיש איזה ימני מצחיק איפשהו...

the mnm factor

New member
א. מאיפה לך שהם שמאלנים<?

ב. זה שיש שמאלנים מאוד לא מצחיקים כמו שי ודרור לא הופך את הימנים ליותר מצחיקים.

noamgk

New member
מאיפה לו?

ניסית לקרוא פעם את ה"בדיחות" שלהם? הם שמאלנים והם רדודים וחולניים. פלא שעדיין לא שלחו אותם למוסד סגור, או לפחות - פיטרו אותם. מעריב, שמתיימר להיות עיתון אובייקטיבי, לא צריך להחזיק אנשים כמוהם.

לא יודע

לדבר "באופן כללי" על רמת ההומור של מחנה פוליטי מסוים, כבר נשמע לי הכללה קצת מוגזמת. אורי אורבך מצחיק, אולי לא כשהוא ב"משחק מכור", אבל מי ששמע אותו ב"המילה האחרונה" אמור לדעת. קובי אריאלי הוא בעל נטיות ימניות. הייתי מוסיף גם את החרדי מהאגודה שמגיש תוכנית בערוץ הכנסת, שאני מניח שהוא בעל נטיות ימניות, אבל שכחתי את שמו.

ליאור שליין ממשחק מכור הוא ימני

אבל מה זה משנה הדעה הפוליטית של בדרנים

למעלה