כמו שנאמר... כבד את אביך ואת אימך - כי היום הם לא בדיאטה!
ש שעומז New member 10/5/03 #2 אלברט..... רק ממך אפשר לצפות לכאלה שטויות...בעצם גם ממני, תסתכל על החתימה שלי למטה... יום נעים ומקסים והמשך שבוע קלאסי...
אלברט..... רק ממך אפשר לצפות לכאלה שטויות...בעצם גם ממני, תסתכל על החתימה שלי למטה... יום נעים ומקסים והמשך שבוע קלאסי...
F faith2 New member 11/5/03 #3 אם אתם כבר... במשפטים קרועים ייאלה נמשיך! "יורם גאון אבל אריק אנשטיין" מי ממשיך אותי?
ש שעומז New member 11/5/03 #4 אהה קושקושית זה לא משפטים כאלו... זה יותר כאלו אכזריים על אמא ואבא או אכזריים כאלו באופן אחר... אבל אם כבר בקטע כזה אז אתמול הייתי במסיבה כולם היו שם יורם גאון, ג' יפית, רוני מילוא... (או יענו רוני, מי לא?!) אוקצור יום נעים! מיכל
אהה קושקושית זה לא משפטים כאלו... זה יותר כאלו אכזריים על אמא ואבא או אכזריים כאלו באופן אחר... אבל אם כבר בקטע כזה אז אתמול הייתי במסיבה כולם היו שם יורם גאון, ג' יפית, רוני מילוא... (או יענו רוני, מי לא?!) אוקצור יום נעים! מיכל
F faith2 New member 11/5/03 #5 חח... אם אתם מדברים על מפשטים כאלה..אני מחוץ לעסק באיזה מסיבה היית? אגב, שבוע נהדר בצבא ...תחזרי אלינו כמו חדשה!
חח... אם אתם מדברים על מפשטים כאלה..אני מחוץ לעסק באיזה מסיבה היית? אגב, שבוע נהדר בצבא ...תחזרי אלינו כמו חדשה!