כמו שכתבתיכבר י עלי עוד

La La

New member
כמו שכתבתיכבר י עלי עוד

בן אדם אחד. נימאס לי להיחלק בבגדי עם עוד אישה שלא מוכנה להעלם. היתחלנו דיטאה (אני ובעלי) עכשיו השאלה. אם אוכלים כרגיל כלומר אוכל לא של דיטאה אבל מישתדלת שיהיה רזה ומפסיקים לאכול ב4:00 זה עוזר? יש לי שנה לרדת קצת במישקל לחתונה של אחי.

behappy

New member
היי לה-לה.....ערב טוב!!../images/Emo9.gif

קודם כל מה שלומך?? הממ.....יש לי קצת מה לכתוב..... מה יהיה אחרי החתונה של אחיך??תעלי שוב במשקל?את רוצה להרזות בשביל האורחים,בשביל החתונה או...אולי,כדי להרגיש טוב יותר?? ו...להפסיק לאכול בארבע זה טוב רק אם את הולכת לישון בשש בערב... וגם זה-לא חובה.בעיקרון ממליצים לאכול פחות בלילה ובשעות הערב אבל גם אז-צריך לאכול כדי לא לקום בבוקר מורעבים ולהתנפל על אוכל.זה גם לא מומלץ כל כך הרבה שעות לפני השינה לא לאכול,בדיוק שלא מומלץ הרבה שעות אחרי הקימה בבוקר לא לאכול... אז...עדיף לשמור על תפריט מגוון לאורך כל היום וגם בלילה ולא לנסות להגביל שעות.הכל מותר-במידה!גם דברים משמינים,וגם לאכול בערב..... לילה טוב לך!! ממני שיר

La La

New member
ערב טוב

אני מתכננת להמשיך את הדיטאה גם אחרי החתונה. כלומר כאילו יש לי כאילו נקודת התחלה, נקודה שבישבילה אני מתחילה. עשיתי זאת בעבר הרחוק, שקלתי כ97 קילו ולמען מסיבה בסוף השנה של התיכון ירדתי למשקל של 63 ק"ג. ואחרי זה המשכתי עד שטסתי לגרמניה ושם התחלתי שוב להיראות עגלגלה. אני רוצה, לא, אני חולמת על דיטאה אני רוצה להרגיש טוב עם עצמי, להרגיש רזה, להרגיש כיף לצאת החוצה. אני אוהבת את עצמי אני רק לא אוהבת את הגוף שלי. וזה עושה את כל ההבדל.

behappy

New member
חבל.........

חבל שאת לא אוהבת את הגוף שלך.הוא חלק ממך.הוא נותן לך הרבה יותר ממה שאת חושבת. בזכותו את חיה,חושבת,נושמת,מסוגלת לחוש עצב,שמחה,אושר,אכזבה... בזכותו את מסוגלת ללכת,לשכב,לשבת,לעשות כמעט כל מה שאת רוצה. אז נכון.הוא לא מושלם.ראית פעם משהו ללא מגרעות?? ונכון.כדאי ורצוי תמיד לשאוף ליותר,להפוך אותו ליפה יותר,בריא יותר,להוריד במשקל אם צריך..... אבל:תאהבי את עצמך!!ואת הגוף-כחלק ממך!תקשיבי לו. תאכלי אם הוא מבקש.את האוכל הנכון. תתעמלי בשבילו. תעשי אמבטיות,תשימי קרמים,תתאפרי... תתלבשי יפה,תעשי כל מה שיעשה לך-לגוף ולנפש-טוב! מקווה שהבנת את המסר...... לילה טוב!! שיר

למעלה