כמו שכולכם שמעתם

lenin972

New member
כמו שכולכם שמעתם

פיטרו את יו"ר רשות השידור. אני לא יודע כמה זה משפיע, אבל לדעתי כדי להתחיל לנסות ולהבטיח כבר עכשיו את קניית העונה התשיעית של SG1 ואת העונה השנייה של אטלנטיס. אלה ממכם שמכירים את המקומות שאליהם צריך לפנות, אני ממליץ שנעשה את זה בזמן הקרוב.

SL Anubis

New member
רלוונטי?

אני מאמין ש-kinspirit יודעת את רשימת המיילים הנחוצים...
ונקווה שהפיטורים הם לטובה למרות שאני לא רואה יותר מדי השפעה עלינו במקרה הזה..... הצלחנו להביא את עונות 7-8 ו-1 של אטלנטיס גם בלי זה. ואני לא חושב שזה יותר מדי רלוונטי. למרות שאני לא מומחה בעניין.

lenin972

New member
כן אבל לך תדע

עכשיו אתה אומר שזה לא רלוונטי, אבל עוד איזה 4 חודשים פתאום נגלה שערוץ 1 בכלל לא מתכוון לקנות את העונות החדשות (לפי מה שאני מבין גם לעונהב השמינית ולאטלנטיס היה צריך לשכנע כמה אנשים). אני לא אומר לעשות בלגאן ולתקוף את ערוץ 1 בלי סיבה, רק צריך לברר עוד כמה זמן מה התוכניות של ערוץ 1 לגבי עתיד הסדרה בארץ ואם צריך אז לפעול בהתאם. זה בכל מקרה צריך להיות האינטרס שלנו שהתוכנית תישאר בידיים של ערוץ 1 כדי להימנע מפרסומות במהלך הפרק.

kinspirit

New member
סבלנות אנשים

העונות החדשות רק התחילו להצטלם ועוד לא משודרות בחו"ל בכלל. אני חושבת שבשלב הזה הם עדיין לא נכנסים למשא ומתן עם מדינות זרות... סבלנות. נראה לי שאנחנו עדיין צריכים להיות בשלב שבו אנחנו מודים מקרב לב לערוץ הראשון על כך שהביא לנו את העונות החדשות ואת אטלנטיס. קודם צריך לראות אם יש בכלל סיבה להקים קול צעקה (קרי, שהם לא מתכוונים ישר לרכוש עוד עונות).

subatoi

New member
קרי במובן kree או קרי במובן קרי?

בכל מקרה, נראה לי שבד"כ לא נכנסים בכלל בארץ למו"מ על קניית סדרות עד שהעונה מסתיימת (בחו"ל, כמובן). זה מה שאני זוכר.

Echelon

New member
אבל יקח זמן בכל מקרה...

בטח כשנסיים את העונה השמינית בארץ אז תתחיל המחצית השניה של עונה 9 ו2 של אטלנטיס בחו"ל. אני בינתיים די אופטימי לגבי ערוץ 1.

lenin972

New member
אאאאאאאא, אתם לא מבינים אותי

לא אמרתי שצריך להיכנס לפניקה או להקים כל צעקה... אני רק חושב שכדאי לבדוק את העמדה של ערוץ 1 (לא לשכוח שיש להם בוס חדש עכשיו) בערך כשיתחילו העונות החדשות בחו"ל ואז נדע אם להיכנס לפניקה. ושאף אחד שראה את המדריך לטרמפיסט ביום שני יגיד לא דונט פאניק, כי אני לא יכולתי לבוא!, באסטרדס...

למעלה