כמו שחשבתי

כמו שחשבתי

מיכל הלכה מ 3 סיבות 1 - סיבת הSMS 2 - נוסבאום אמר כבר בצאט שהיה שבוע שעבר שהוא מעדיף את טלי וגם אמר שהוא אהב את הבדיחות שלה 3 - יוסי וטירן מהתחלה לא אהבו את מיכל וזה היה נראה על הפרצוף של טירן כל הערב

ן...../images/Emo121.gif

אבל זה היה ברור שהיא תעוף בגלל הSMSים...

PiterPenit

New member
ברור !!!! ../images/Emo70.gif

ושקוף כמו קספיר
חחחח
יאאאאא צחי פשוט קרע אותי עם יבשה וים חחחחחחח
וטלי עם הדגש ב- ב' |הדגש ב' חחחחחחחח ודופה עם סאב והצל.. אין זה כזהההה מצחיק....

אני רוצה להגיד פה משהו ../images/Emo88.gif |רמקו

הבעות הפנים הקפואות והמאוד לא מחמיאות של יוסי וטירן כלפי הופעתה של מיכל היו מכוערות. הם התגלו כזוג ממורמר ומתוסכל, מלאי כעס וחימה על בחורה עדינה כמו מיכל שניר, מתוך זעם עצום וחסר פרופורציות על SMSים שהיא בכלל לא ידעה על קיומם. נראה כאילו הרגע בו הכריז טירן (ודווקא טירן) על הצבעתו לטלי הייתה כמו נעיצת הסכין וסיבובו עשרות פעמים בגבה הרך של מיכל. שוב ושוב הם מתגלים כזוג מאוד לא אומנותי ומאוד לא אינטילגנטי, שהייתי מאוד שמח להיפטר ממנו בשבוע הבא. פשוט גועל נפש.

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif

לא מסכימה איתך, יוסי וטירן, וכמו כן אבי נוסבאום (שאמר בזמנו שזה מוציא לו את כל המוטיבציה לעבוד על הבדיחות של מיכל) סימנו את מיכל, ו-ב-צ-ד-ק-
לאחר פרשית הSMSים היודעה לשמצה :), מגיע למיכל שניר לעוף, והעובדה שיש כעס וטינה רבה למיכל מצד יוסי וטירן לא עושה אותם זוג ממורמר ומתוסכל, מיכל בהחלט לא במקום שלה בצדק, היא קומקיאית מסריחה למדי, והיא שם רק בגלל אחיה החורג, אלילוא הפרשה הזאת, שהכתימה את האקדמיה אורבך היה בטח נשאר, או מישהו אחר. מגיע לה ללכת.

hadas 5

New member
לדעתי לא מגיעה לה ללכת....

אבל לא נכנסת לזה... בסוף מה נסגר עם הסיפור של הSMSים
מי שלח את זה בסוף? ולדעתי היא הייתה הכי בסדר עם זה... זה נורא הציק לה והיא ביררה, והיא אמרה שהיא לא רוצה לנצח ככה...

XplowBoy

New member
זה היה אח שלה

אני לא בטוח עם חורג אבל זה היה אח שלה

frodo1

New member
אלוהים אדירים!../images/Emo5.gif

אנשים, אנחנו הופכים לפורום טלנובלות!

PiterPenit

New member
../images/Emo12.gif חחחח ../images/Emo9.gif אני דווקא מאוד רציתי

שטלי תישאר כי אמוד אהבתי ת'הומור שלה, ואת הקטע עם ה ב' והדגש חחחחח זה היה קורע.. לדעתי מיכל הייתה צריכה ללכת לא שיש לי משהו נגדה אבל ב'כל זאת
אה וצריך לזכור שהכל בזכות נחמן שליייייייייייי
הוא זה שנתן 5 נקודות לטלי וכך מיכל הלכה.. חחחחחחחח
מתה עליו

frodo1

New member
נועה, את מאוהבת בנחמן או משהו?

טוב, אני לא אשבור לך את הלב ואגיד לך שאין לך סיכוי איתו
אבל גם לדעתי מיכל הייתה הכי פחות מצחיקה.

למעלה