כמו שהבטחתי..

• פותח הנושא *may*
  • פורסם בתאריך

*may*

New member
כמו שהבטחתי..

הנה מה שאז כתבתי בבמה (שסוף סוף אושר), אחרי שקראתי את מה שN0 כתב על יותר מדיי.. את האמת שרציתי לכתוב את זה כבר ממזמן אבל לא יצא.. :) מעיין.

זה יפה..!

*כל הכבוד!* :) ובהזדמנות זו, אם בבמה עסקינן אני מזמינה אותך ואת הסובבים לדף האישי שלי, שלא מזמן חגג יומולדת שנה! (ה-10.4 גבירותייורבותיי, זו גם היומולדת של אבא שלי! ווהו!) ובפרט, הייתי רוצה להזמין את כולכם לעבודת הפלסטיקה האחרונה שפירסמתי שם ואני מאוד מאוד גאה בה..תודה..:) תשאירו תגובות!

*may*

New member
זאת את ?? :)

חיחי הסתכלתי בצילומים שלך כבר ממזמן אבל לא ידעתי שזאת את !! - במיוחד אהבתי את האופניים על המדרכה.. (אחרי הגשם.. ) באמת צריך להגדיל את הצילום :) אז עכשיו הייתה לי גם הזדמנות לקרוא את השירים, הסיפורים ועוד כל שאר היצירות שלך.. קראתי את הרוב ובאמת נהניתי.. :) מעיין. שאוהבת את הנגב וגם את הצילומים שצילמת שם.

שי ו בעמוד היוצא שלך הייתי כבר יותר

ממיליון פעמים! אך בלי קריז- תמיד נחמד לחזור. :) אתה אחלה של כותב!!!! אהבתי כמעט הכל (תאמין או לא- אבל לא הכי הספקתילקרוא הכל! יותר מדי! בהה) ויש לי..רגע, אין לי מושג כמה יש לי. די הרבה, זה מה שבטוח... רק שפשוט שמתילב למשהו- למרות שאני נמצאת כבר יותר משנה בבמה חדשה, אף פעם לא הייתי בערב במה (נראהלי שבקיץ אני אלך ואני נשבעת שאני אלך!) (האמנם?), וראיתי כבר שאנשים שמקריאים בבמה- פשוט זוכים ליותר ביקורים באתר שלהם..לא משנה הוותק!! וגם אם במקרה ארז רונן או בועז רימר אהבו איזו יצירה שלך...שזה מאוד נחמד! *הכי נחמד זה שבדיוק לפני עשר דקות נכנסתי לבמה וראיתי את עצמי בקובייה. אוו התרגשתי! :)* ומעיין- על אילו תמונות את מדברת? אני לא מופיעה באף תמונה...אבל נכון מה ששמתי זה יפה? זה היה בתקופת המחאה שלי, מתחילת השנה בערך. עוד לא לגמרי עבר לי, וגם אין לי כוח להוריד. על איזו תמונה את מדברת??

*may*

New member
לא לא, לא הבנת !!!

התכוונתי לתמונות ששמתי שם- הסתכלתי בסתם תמונות שהיו שם פעם ואני זוכרת שגם התמונות מהדפיוצר שלך היו שם.. ראיתי נעמה משהו (אמא לא מרשה לגלות הא?) ואהבתי. עכשיו אני יודעת שאת צילמת אותן. במיוחד אהבתי את זאת עם האופניים. (לא אמרתי את זה כבר? יש לי דה ז`וו..) :) מעיין. שחזרה לפני שעה מגיוס בכותנה ולפני חמש דקות יצאה מהמקלחת. :) אבל היה גיוס קצר דווקא..

למעלה