כמו שהבטחתי... הנה תמונה של הג'ינס עם האפליקציה:
N niya New member 23/11/03 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה לעשות... לפעמים אני קצת רחפנית.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה לעשות... לפעמים אני קצת רחפנית.
א א ב י ב ה חיים טובים New member 23/11/03 #7 מיייאווווו ../images/Emo108.gif זה יפה יפה... תגידי, זה שאני לא יודעת שזה מודרני ככה... זה אומר שאני out????
מיייאווווו ../images/Emo108.gif זה יפה יפה... תגידי, זה שאני לא יודעת שזה מודרני ככה... זה אומר שאני out????
N niya New member 23/11/03 #8 ../images/Emo15.gifלמי אכפת? גם אני לא בטוחה שזה מודרני... זה פשוט היה אדום וזהב ויפה ו... אני "מתה" על זה וזה עושה לי ב- .
../images/Emo15.gifלמי אכפת? גם אני לא בטוחה שזה מודרני... זה פשוט היה אדום וזהב ויפה ו... אני "מתה" על זה וזה עושה לי ב- .
א אני במבי New member 23/11/03 #9 ממש ממש מגנייייייייייב ואביבה, מה זה משנה אם את אין או אאוט? העיקר שאת מיאו.........