כמו שהבטחנו

אני לא חושב שאתם מבינים

או מתחילים להבין מה קרה ולמה הציבור עבר ממכם לשינוי. שאני רואה את פרס ומצנע מוכנים לשבת עם החרדיים ולמכור את החילוניים שוב, זה אומר שלא הבנתם כלום. שאנשים משלמים כל כך הרבה מיסים, הולכים לצבא, למילואים, לא גומרים את החודש, אין להם תחבורה ציבורית בשבת, צרכים להיפגש עם נציגי הרבנות, שהם רואים את הכסף הרב שזורם מנגד למיגזר הדתי, זה לא מזיז להם אם שרון או מצנע יהיו ראשי ממשלה והם מצביעים שינוי. אם שינוי תאכזב, בפעם הבאה הם יצביעו אפילו לעלה ירוק אבל רק לא למיפלגות השלטון.

EverMan

New member
אם החילונים רוצים אותנו

שיצביעו לנו. נקודה. לנו יותר חשוב לא להרוס את המדינה מבחינה חברתית , מדינית , כלכלית. סוף פסוק.

EverMan

New member
אין פה מה לדפוק אותם.

אנחנו הבהרנו מראש שלא ניכנס לממשלה. אמרנו להם : לפיד מבטיח דבר שהוא לא יכול לקיים. הם בחרו להאמין לו - בעיה שלהם. אמרנו מראש שממשלת אחדות לא תהיה.

עוד לא הבנת ?!

לא רוצים את מצנע בממשלה!!! כל המערכניקים שהצביעו שינוי לא רוצים אותו בממשלה!!! רק חסידי שינוי אשר מוצאים לנכון לחזור על המנטרה של ססמאות הבחירות טוענים לממשלה עם מצנע וככל שיפסיקו עם אוולת זו מהר יותר כן יטב והרי גם אם היה מוכן לכך הרי הממשלה היתה ממשלת שיתוק שכל אחד מחבריה יכול לפרקבה בכל רגע שבא לו והרי ברור שהעבודה היתה עושה כך ברגע הראשון שהיה מיטיב עימה אלקטורלית הבוחר אמר את דברו ומיותר ולא נכון לכפות עליו ההפך! שינוי בממשלה של ליכוד+שינוי+מפד"ל+ישראל בעליה [61] + כל מפלגה שתסכים למצע תהיה ממשלה מצוינת! תהיה ממשלה מאוחדת במסרים שלה אשר מיצגת רוב[וזו המשמעות של ממשלת אחדות] ושינוי תהיה בעלת משקל מכריע היות והיא תהיה המאזנים בהם לתלויה הממשלה - כך שגם לשינוי זהו המצב האידיאלי

EverMan

New member
כל כך קשה להבין

שהעבודה תפרוש מהסיבות הנכונות (מה עוד שהיא לא תיכנס מראש) ? אם שרון (שוב) יפר את התנאי הקואליציונים ?! ושוב יעביר חוקים דפוקים ?! וכו ?!

זה ברור כשמש ולכן אין לה מקום בממשל

והרי זה בדיוק מה שכתבתי בהודעה לה הגבת אז היכן הבעיה שלך?

EverMan

New member
הפריעה לי התגובה שלך ש:

"שוב העבודה תפרוש כי היא עסקנית (או לייתר דיוק "ממניעים אלקטורלים")".

ELAL

New member
מפד"ל ושינוי לא מסתדרות יחד!

שינוי תרצה לפנות היתנחלויות- מפד"ל תתנגד! שינוי תרצה להעביר חוקים אנטי דתיים - מפד"ל תתנגד! אי אפשר להקים ממשלה אם שינוי ומפד"ל

אשרת

New member
שינוי אינה מפלגה ימנית - מתוך ארבעת

מקומות הראשונים יש שלושה שמאלנים ששניהם מהם - פורז ונאות היו פעם במר"צ. מאידך הם גם לא שמאנלים במיוחד עקב היותו של לפיד ימין (ביחס לעבודה) וכמובן מודי חמודי שהוא מצומת לשעבר. כך שאינך צודקת.

© Tweety ©

New member
אז למה הם אי אמון בברק

לפני היציאה לקמפ דיויד? למה הם תמכו בחוק שהעביר מיליונים למתנחלים בבקעת הירדן? וסירבו לתמוך בחוקים שהועלו ע"י חברי כנסת כנגד הכיבוש וההתנחלויות? שינוי זו מפלגת ימין לכל דבר נקודה.

אשרת

New member
כל עוד המתנחלים ותושבי בקעת הירדן

הם תושבימדינת ישראל ומשלמים מיסים- מגיע להם גם כן חלק מהתקציב גם אם נאהב את זה לא. את לא יכולה להפקיר אותם, ובואי לא נשכח שכל הממשלות - כולל ממשלות השמאל שלחו את האנשים הללו ליישב את החלקים הללו במדינת ישראל. ברק? כמה מילים עליו... הוא היה אחד מראשי הממשלה הגרועים ביותר במדינת ישראל לטעמי, וכן אני בחרתי בו. הוא ריסק לכם את המפלגה. והעסקנים שעדין נמצאים במפלגה (רמון, פוהאד וכו´) יהרסו לכם אותה עוד יותר. אני בהחלט לא שמחה לראות אותם מתרסקים במיוחד לא אמא שלי שכן הצביע לכן. שוב פעם לגבי ההתנחלויות - הם עדין תושבי מדינת ישראל, משרתים בצה"ל ומשלמים מיסים ולכן גם להם מגיע , את הרי לא רוצה שהפלסטינים יטבחו בהם , נכון? גם אני לא, למרות השנאה שלי כלפיהם שלאחרונה הגיעה לשיאים חדשים.

© Tweety ©

New member
ברק ריסק את המפלגה?

שברק הלך לבחירות מול שרון והקריב את עצמו במקום לפזר אתה כנסת הוא הציל את המפלגה מהתרסקות כבר אז. ויש הבדל בין לתת למתנחלים כמו שמגיע לכל תושבי א"י לבין לתת להם מעל ומעבר למה שמגיע להם ואגב שינוי תמכה בתקציב שהעביר מיליוני שקלים להתנחלויות ול.....חרדים!! תקציב קפיטליסטי ימני מכל בחינה ובחינה

אשרת

New member
שינוי אף פעם לא הצהירה שהיא מפלגה

חברתית, מה הבעיה פה בדיוק? מותר להיות במדינה זאת רק מפלגות סוציאליות? מה רקע בקפיטליזם? זה לא מוסרי? כרגע , אם אנחנו רוצות או לא , הבטחון עליהם עולה יותר מאשר עלינו. אין מה לעשות. הממשלה שמה אותם שם - כל הממשלות. כלל ממשלות שמאל. והם אחראיות על בטחונם ולא משנה כמה זה יעלה ועד כמה זה מגוחך שעל התנחלות אחת יש עשרות חיילים וכמה תושבים... אם ברק הציל את המפלגה , אז למה אחרי שהוא הפסיד (!) לשרון בהפרש כל כך עצום, הוא השאיר אחריו חורבות של מפלגה? אחת הסיבות שאנשים ברחו מכם זה הגועל הנפש מההתנהלות הפנימית שלכם בתוך המפלגה.

הBUZZWORD של הבחירות - "חברתי"

מי קבע שכלכלה סוציאליסטית היא יותר חברתית או בעד החברה האנושית. גדולי הכלכלנים חלוקים בשאלה איזה שיטה כלכלית טובה יותר - הסוציאליסטית או הקפיטליסטית ובא לו איזה ליצן עם שפם ומחליט שרק סוציאליזם דורסני הוא הדרך ושכל השאר לא חברתי. לדעתי ממשלה שמחלקת נדבות במקום לעודד תעסוקה ולעודד יזמות והפיתוח כלכלי היא ממשלת חיסול חברתי ולא ממשלה חברתית.

© Tweety ©

New member
אז שלא תתימר לייצג את מעמד הבניים

היא זו שהתהדרה בנוצות לא לה. ועל הטענה השקרית שהסוציאליזם דורסני אני לא אגיב אני לא מגיבה על טענות שקריות.

אשרת

New member
בשורה התחתונה - מפלגת עבודה

במתכנותה הנוחכית - כנראה אין מה להציע לציבור. תפסיק לתלות את האשמה בכשלון שלכם - בציבור. הכשלון - הוא שלכם והוא של המצע שלכם והוא של הדרך שלכם. ואני חייבת להסכים עם איפרכא - שמדיניות סוציאלית כמו שפרץ מנסה להנהיג פה לא בריא לאף אחד. ובשורה התחתונה: אין לך מה להלין על שינוי על אי דאגתה לשכבות הנמוכות , לא לכך היא הוקמה. יש לה פוטנציאל הרבה יותר גבוה מאשר העבודה לדאוג למעמד הביניים והגיע הזמן שהמעמד הזה לא יפול בין הכסאות. כי גם הוא מסכן, אפילו מאוד.

למעלה