'כמו שאת'

דפנה58

New member
כמו שאת סרט מרגש ביותר

כמו שאת הינו סרט מרגש ביותר והיו כמה פעמים שהיו לי דמעות בעיניים. הסרט מספר על אשה בשנות ה-30 שלפתע חייה משתנים כאשר היא מגלה שהיא חולה במחלה סופנית ועל ההתמודדות שלה עם המצב שנוצר. הילארי סוואנק בתפקיד הראשי במשחק מעולה וגם המטפלת שלה שיחקה מאוד יפה. הסרט נגע בנקודות ולא נכנס יותר מדי לפרטים וזה היה קצת חסר לי. הסרט מתאים לאוהבי הדרמות.
קישור לעמוד הסרט: http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=4619

ערן1987

New member
עוד ביקורת לאוסף

זה מצחיק להגיד על הילארי סוואנק שהיא שחקנית מבוזבזת, הרי היא בכל זאת זכתה ב-2 אוסקרים, אבל אין לי ממש דרך אחרת להגדיר את הקריירה שלה. למעט אותם 2 סרטים עליהם זכתה באוסקר (משניהם ראיתי רק את "מיליון דולר בייבי" המעולה) היא לא ממש עשתה איזשהו סרט זכור בכלל או אפילו זכור לטובה. טוב, היא כן קיבלה שבחים על "הפרקליטה" אבל אני חשבתי שזה סרט משעמם ושהיא הייתה בו סתמית לגמרי. עכשיו היא משחקת ב"כמו שאת", שצפיתי בו אתמול במסגרת תפוזית, ולמרות שהתסריט די מגביל את האפשרות שלה לשחק היא בכל זאת עושה עבודה לא פחות מנפלאה. היא מרגשת, היא קורעת לב, היא יודעת לעשות את מה שהדמות דורשת ממנה בצורה מושלמת - לא מעט הודות לאיימי רוסום שגם היא מצליחה לעשות המון עם הדמות הקלישאתית שלה.
&nbsp
זו בעצם הבעיה הכי גדולה של הסרט, הוא קלישאתי כל כך שתצליחו לדעת כל דבר שקורה בו זמן רב לפני שהוא יקרה. הוא קיטשי, הוא צפוי, הוא בנאלי, הוא נדוש - אבל מה, הוא עשוי כל כך טוב, והוא כל כך מרגש, שאי אפשר שלא להיכנע לו. הוא tearjerker במלוא מובן המילה אבל פשוט נכנעתי לו בהנאה מלאה כי הוא באמת שעשה את העבודה שלו כמו שצריך ומעבר לזה.
&nbsp
היתרון הגדול של הסרט הוא שאפשר לדלג על המגרעות שלו ברגע שמקבלים אותן ושמבינים שמולנו יש סרט שנועד לרגש ולתת תשומת לב על מחלה קשה (בחיי, אם הסרט היה יוצא בקיץ כשהיה את הקמפיין הדבילי הזה של דלי הקרח הוא היה הופך ללהיט לא קטן). ככה אפשר פשוט להתרגש ולהכין את הממחטות בערך כמו כל האולם שבו הייתי.

נ ו ע ה 12

New member
"כמו שאת"

סרט מרגש עד דמעות - לא סתם אני ולפחות כל השורה בה ישבתי בכינו ברובו הגדול... נוגע בנקודות הכואבות והאמיתיות של החיים ומעלה כמה נקודות למחשבה. אני בדר"כ לא מתחברת לז'אנר הזה של הסרטים אבל אני שמחה שנתתי לזה צ'אנס וצפיתי... באמת סרט חובה. מדהים ומרגש.

chizzman

New member
אני גם נהנתי מאוד מהסרט

כמו שאת, היה סרט מרגש ואיכותי,

ruven7

Active member
לא התלהבתי מדי

למרות שהילרי סוואנק בעיני שחקנית מהשורה הראשונה וגם איימי רוסום כשרונית-
יש איזו תחושת החמצה.עשוי טוב אבל קצת קיטשי.

pretty things1

New member
המלצה על הסרט כמו שאת

לקייט יש הכל.
בית יפה ומעוצב בטוב טעם, זוגיות מהממת עם בעל שמעריץ אותה, חברות טובות, היא מארחת למופת ואין דבר שהיא לא יודעת או עושה באופן מושלם.
מין אישה כזאת שאת מסתכלת עליה ואומרת לעצמך בלב: ככה בדיוק אני רוצה להיות.
אלא שאז הכל משתנה לאחר שמאובחנת אצלה מחלת המאובחנת כחולה במחלת ה- ALS, מחלה ניוונית.
בחיפושיה אחר מטפלת היא מוצאת את בק, סטודנטית שענתה למודעה למרות חוסר ניסיונה.

הילרי סוואנק משחקת באופן כ"כ משכנע, נוגע ללב ופורט על נימי הנפש העמוקים ביותר. איימי רוסום המשחקת את בק היא נפלאה ועתיד גדול לפניה. יצאתי מהסרט עם מחשבות מאד חזקות , לא יכולתי לחזור ליום הרגיל במהירות, במיוחד כי השחקניות הטיבו לתאר ברגישות כה רבה מה קורה בחיים האמיתיים של החולים במחלת החשוכת מרפא הזו, גם בתא המשפחתי הקטן וגם מחוץ לו. ממליצה מאד.
גילוי נאות: גם אני הוזמנתי לראות את הסרט ע"י אתר האינטרנט תפוז ורציתי להגיד תודה.
אם בעלי יצא מהסרט ולא הפסיק לדבר עליו סימן שהסרט באמת מאוד חזק.

למעלה