כמו שאמרתי-תקנון

Blade Of Fire

New member
כמו שאמרתי-תקנון

אני מצפה מרובכם, אם לא מכולכם, לתת הצעות תקנון שבסופו של דבר אני אאגד את כל החוקים שהעלתם לתקנון אחד ומלא. קדימה, תעלו הצעות. כל מה שעולה על רוחכם כולל גם הבסיס כדי שאני לא אפספס כלום (אתם יודעים.. הורדות לא חוקיות, אלימות מילולית וכו'). אה כן וכמובן, בגלל שזה מדובר על הפורום שלנו ואני, האנש המוזר והלא שפוי הזה, הוא אחד המנהלים שלכם-נסו גם דבריפ מבדרים ובדיחות פנימיות כי זה כיף
זהו להפעם:)

Kfiriboy

New member
חובה לבוא למפגשים

ומי שלא בא מוחקים לו כמה הודעות

fuertecito

New member
לפורום יש מפגשים?

סלחו לי על הבורות... ולחיילים יוותרו? ג€ג€

McBlack

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שאלה רטורית? אני אענה! ../images/Emo9.gif

זה בערך מה שקורה כל שבועיים-שלושה.

Kfiriboy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

newKiticat

New member
../images/Emo3.gif

אפשר לחשוב כבר כמה חיילים מתסובבים בפורום הזה...

scudnick

New member
עידן גם ככה יבוא, בלי תקנון.

אז צריך להכניס סעיף שלם: "חובה על יעל לבוא למפגשים! אי-ציות יגרור ענישה שכוללת מחרוזת שירים של צביקה פיק וחנה לסלאו".

McBlack

New member
חיחיחי ../images/Emo9.gif

חנה לסלאו עשתה לצביקה פיק מחרוזת שירים ולא קראתי על זה בפנאי פלוס?
אני חשה כה המומה ונבגדת.

המממ... *חושבת*

מן הסתם שכל 3 ימים ייפתח שירשור עוף ולשם לשלוח את כל ההודעות הכה לא קשורות בעליל. ויכוחים שיתנהלו ברמה ובלי ירידות מוגזמות וקללות מעליבות למיניהן. תרבות אנשים! תרבות! כמובן כל החוקים הכה נוקשים של תפוז איוול שכוללות את הקטע של לא לדבר על תוכנות הורדה לא חוקיות (למרות שאפשר תמיד לרשום "חמור" וזה יהיה חוקי ^__^) לא לתת קישורים שבהם עוברים על החוק ושאר שיט למיניהו שהמנהל הכה איוול שלנו מכיר כבר. המפף... לא קופץ לי עכשיו שום דבר חדש. אה! חובה על המנהלים להגיע לכל מפגש! אלא אם כן יש להם תירוץ שמצדיק את ההעדרות :)

McBlack

New member
"כה" היא מילה שלי ../images/Emo46.gif

לא לגנוב לי זכויות על מילים ומשפטים קליטים מבלי לדלג כל הדרך לאחו ושם ללקט לי כמה אוכמניות ואז לחזור
(ע"ע: כפיר וקרייסט, רעות ו"ככה יצא"
)

McBlack

New member
חחח! תתחבר, עכשיו, בדיוק חשבתי עליך

חתיכת פריק מפחידן

למעלה