כמו שאין טייס ערבי אחד בחיל האויר כדאי אולי לשקול בקורס טייס הבא לא לזמן

למבחנים נוער שמזוהה עם השמאל הישראלי שאחד או כל בני משפחתם מזוהים עם השמאל הישראלי והעולמי.
שמאל מריח אחריו בגידה .לדעתי צריך לבדוק טוב טוב את מי מזמנים לקורס טייס ורצוי להזמין למבחנים לקורס טייס יוצאי מכינות ונוער מערי הפיתוח שיש להם יכולות כי עד היום נמנעו להזמין אותם למבחנים.
עד היום השיוך שלך למפלגה לאידאולוגיה היה כרטיס הכניסה שלך לקורס טייס. השיוך היה אם אתה מזוהה עם האליטה השמאלנית ומאיזה בתי ספר אתה מגיע. הגיע הזמן לשנות את הקוד מיון לקורס טייס ואז בעוד עשור שני עשורים כבר לא יהיו מכתבים כאלה מגיעים למח"א.
רק יהודים שבאו מבית דתי לאומי אפילו נוער חרדי שיש הוכחה שהם גודלו על ברכי הציונות ולא על ברכי הדיפ סטייט הפרוגריסיבי.
חומר למחשבה.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
למבחנים נוער שמזוהה עם השמאל הישראלי שאחד או כל בני משפחתם מזוהים עם השמאל הישראלי והעולמי.
שמאל מריח אחריו בגידה .לדעתי צריך לבדוק טוב טוב את מי מזמנים לקורס טייס ורצוי להזמין למבחנים לקורס טייב יוצאי מכינות ונוער מערי הפיתוח שיש להם יכולות כי עד היום נמנעו להזמין אותם למבחנים.
עד היום השיוך שלך למפלגה לאידאולוגיה היה כרטיס הכניסה שלך לקורס טייס. השיוך היה אם אתה מזוהה עם האליטה השמאלנית ומאיזה בתי ספר אתה מגיע. הגיע הזמן לשנות את הקוד מיון לקורס טייס ואז בעוד עשור שני עשורים כבר לא יהיו מכתבים כאלה מגיעים למח"א.
רק יהודים שבאו מבית דתי לאומי אפילו נוער חרדי שיש הוכחה שהם גודלו על ברכי הציונות ולא על ברכי הדיפ סטייט הפרוגריסיבי.
חומר למחשבה.
השאלה עדיף שתופנה לפוטנציאל הסרבנות ופחות להשקפת עולם פוליטית. אמנם מהמחנה הלאומי ספק אם אי-פעם יצוצו סרבנים פוליטיים (בניגוד לסרבנות ישירה). זה משהו שהשמאל הרל"בי המציא. אבל בכל זאת.

השאלה עדיף שתופנה לפוטנציאל הסרבנות ופחות להשקפת עולם פוליטית. אמנם מהמחנה הלאומי ספק אם אי-פעם יצוצו סרבנים פוליטיים (בניגוד לסרבנות ישירה). זה משהו שהשמאל הרל"בי המציא. אבל בכל זאת.
בוא נאמר שמהמחנה הלאומי הסיכוי לסרבנות צבאית על רקע פוליטי נמוכה מאוד.
אבל אני מקווה שאתה מסכים איתי שסרבנות לשרת במילואים על רקע פוליטי הוא דבר שאסור שיקרה בצה"ל. הצבא אמור להיות מעל הפוליטיקה . צה"ל הוא צבא העם שמגן על כל העם . צריך להוציא מהצבא את הפוליטיקה אחרת אין לנו צבא וכפי שגולדה אמרה אם הערבים יניחו את הנשק יהיה שלום, אם ישראל תניח את הנשק היא תחדל להתקיים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל אני מקווה שאתה מסכים איתי שסרבנות לשרת במילואים על רקע פוליטי הוא דבר שאסור שיקרה בצה"ל. הצבא אמור להיות מעל הפוליטיקה . צה"ל הוא צבא העם שמגן על כל העם . צריך להוציא מהצבא את הפוליטיקה אחרת אין לנו צבא וכפי שגולדה אמרה אם הערבים יניחו את הנשק יהיה שלום, אם ישראל תניח את הנשק היא תחדל להתקיים.
ברור שסרבנות פוליטית היא פסולה. סרבנות ישירה אני מקבל. אולי לא חוקית אבל מבחינתי לגיטימית ובלבד והסרבן מוכן לקבל עליו את העונש הכרוך בהחלטתו (ולא להתבכיין כפי שנהוג כיום). אבל סרבנות פוליטית? מבחינתי לשלול לסרבנים את המקצוע שרכשו על חשבון הצבא, להוריד אותם לדרגת טוראי, ככל שיש להם פנסיה צבאית לשלול גם אותה ולהעיף אותם לכל הרוחות.

ברור שסרבנות פוליטית היא פסולה. סרבנות ישירה אני מקבל. אולי לא חוקית אבל מבחינתי לגיטימית ובלבד והסרבן מוכן לקבל עליו את העונש הכרוך בהחלטתו (ולא להתבכיין כפי שנהוג כיום). אבל סרבנות פוליטית? מבחינתי לשלול לסרבנים את המקצוע שרכשו על חשבון הצבא, להוריד אותם לדרגת טוראי, ככל שיש להם פנסיה צבאית לשלול גם אותה ולהעיף אותם לכל הרוחות.
אז בסך הכל אנחנו תמימי דעים שאסור שתהיה סרבנות פוליטית בצה"ל או הבעת עמדות פוליטיות בידי אנשי צבא כמו לסיים את המלחמה.
אז אני שואל למה להגיע לזה? שצריך להדיח אותם משרות לשלול להם הדרגות לקחת להם הפנסיות וכיוצא בזה אם בלשכת הגיוס לא יגייסו כאלה שבאים ממשפחות שמאל שבאים מבתי ספר מסוימים בגוש דן
ושלא לדבר על הנזק המוראלי שזה עושה למאמץ המלחמה באויב. מי צריך את זה אם אפשר מראש למנוע או להקטין בצורה משמעותית את הנזקים האלה מהשמאל הבוגדני?

ביטניקט

Well-known member
לברוח מהארץ ולוותר על האזרחות הישראלית לצמיתות הרבה יותר גרוע מסרבנות. כי זו כניעה מבישה לאמנת החמאס.

לברוח מהארץ ולוותר על האזרחות הישראלית לצמיתות הרבה יותר גרוע מסרבנות. כי זו כניעה מבישה לאמנת החמאס.
אתה הרבה יותר טיפש מכפי שאתה נראה כאן בפורום.
תגובה ילדותית מטומטמת כיאות לפרופורמה העלובה שלך. תעשה טובה לך ללקק את התחת של השפן הקטן .תתמקד במה שאתה חלול המוח יודע לעשות.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני חושב שלמרות שלפי התנ"ך אוריה החיתי הוא קורבן ודוד המלך עשה מעשה נורא, יש לנהוג בסרבנים הפוליטי
לא בטוח, כי חלק מהסרבנים תומכים בגלוי באויב, למשל סרבנות בדרישה ל"פינוי התנחלויות" כפי שדרשו השמיניסטים והטייסים במלחמת אוסלו זאת בגידה יום חמורה מלרדת מהארץ כי זה לטעון שהאויב צודק ואסור ליהודים לגור ביהודה, שומרון ואז גם עזה.

אני חושב שלמרות שלפי התנ"ך אוריה החיתי הוא קורבן ודוד המלך עשה מעשה נורא, יש לנהוג בסרבנים הפוליטי

לא בטוח, כי חלק מהסרבנים תומכים בגלוי באויב, למשל סרבנות בדרישה ל"פינוי התנחלויות" כפי שדרשו השמיניסטים והטייסים במלחמת אוסלו זאת בגידה יום חמורה מלרדת מהארץ כי זה לטעון שהאויב צודק ואסור ליהודים לגור ביהודה, שומרון ואז גם עזה.
הביטניק הוא טיפש. אני עזבתי את מדינת ישמעאל לא בגלל החמאס. עזבתי בגלל היהודים ולא בגלל הערבים. עזבתי כשהבנתי שכשהיהודים משתמשים בממשלה שלהם בצבא שלהם כדי לעקור ולהשמיד ישוב יהודי זה סוף הציונות וזה לא מתאים לי לחיות במקום כזה. מישהו יכול לבוא ולהאשים אותי ? יכול בטח יכול אבל אני מחרבן עליו כי בסוף צדקתי והם טעו. אפילו טראמפ אמר לנתניהו לא הייתם צריכים לעזוב את גוש קטיף.
גם אתם תבינו את מה שאני הבנתי ב2005 ואת מה שהבינו בשנות ה70 30 שנה לפני מאות אלפי יהודים ישראלים שעזבו לקנדה לאוסטרליה והכי הרבה לארה"ב.

גם לתמוך בליכוד זאת כפירה שתוצאתה היא בגידה איומה בציונות ובמדינת ישראל ובעם היהודי.
מי שלא מבין שהדבר האחרון שניתן לשייך אותו לליכוד זאת ציונות. זאת האימרה ציונות זאת לקיחת האדמה מהערבים שפלשו לארץ ישראל.
יגאל אלון שהיה ממקימי מפאי אמר בזמנו לבנות אצבעות ישובים בינות לישובים ערבים .זאת המשמעות של הציונות.
נתניהו גמור. הוא שכח מאין בא ולא יודע לאן הוא אמור ללכת ומי שתומך בו הוא אידיוט ובטח שלא ימין ובוגד.

evglev1

Well-known member
מנהל
שמאל מריח אחריו בגידה .לדעתי צריך לבדוק טוב טוב את מי מזמנים לקורס טייס ורצוי להזמין למבחנים לקורס טייב יוצאי מכינות ונוער מערי הפיתוח שיש להם יכולות כי עד היום נמנעו להזמין אותם למבחנים.
חומר למחשבה.
מעניין כי כשדן חלוץ יצא נגד הסרבנות של הטייסים, כל השמאל היה בטוח שהוא איש ימין. וגם נראה שאנשים יכולים בקלות לזייף עמדות, כי כשלמדתי בתיכון, תלמידה סיפרה שאימא שלה הצביעו לביבי ב-1999 אבל במקום העבודה אמרה שהצביעה ברק מחשש להיפגע במקום עבודה שמלאני. כך שגם אדם שרוצה ללכת לקורס טייס יכול להתחזות לליכודניק אם אלה יהיו הדרישות.

מעניין כי כשדן חלוץ יצא נגד הסרבנות של הטייסים, כל השמאל היה בטוח שהוא איש ימין. וגם נראה שאנשים יכולים בקלות לזייף עמדות, כי כשלמדתי בתיכון, תלמידה סיפרה שאימא שלה הצביעו לביבי ב-1999 אבל במקום העבודה אמרה שהצביעה ברק מחשש להיפגע במקום עבודה שמלאני. כך שגם אדם שרוצה ללכת לקורס טייס יכול להתחזות לליכודניק אם אלה יהיו הדרישות.
אני הייתי בוחר את המועמדים לקורס טייס רק מהמכינות הקדם צבאיות למשל שם לא תמצא ליכודניקים וגם לא שמאלנים .
ומשנה את הקוד הסוציו אקונומי של המועמד לקורס טייס . למשל בעבר וגם היום אם היית מבריק מבחינת ציונים בבית הספר וכושר גופני טוב ומוח שמתאים לקורס טייס והיית בן עיירת פיתוח בדרום לא היו מזמנים אותך לקורס טייס בגלל מוצאך הסוציו אקונומי. לשנות את הקודים לבחירת מועמדים לזימון לקורס טייס רק לבני ישיבות ההסדר והמכינות הקדם צבאיות להפסיק את הגזענות הזאת ולאפשר ליהודים דתיים ציונים שהתחנכו על אהבת הארץ והתורה .
ובא לציון הגואל.

DANIAVNI

Well-known member
שמאל מריח אחריו בגידה .לדעתי צריך לבדוק טוב טוב את מי מזמנים לקורס טייס ורצוי להזמין למבחנים לקורס טייס יוצאי מכינות ונוער מערי הפיתוח שיש להם יכולות כי עד היום נמנעו להזמין אותם למבחנים.
חומר למחשבה.
אתם לא מודים על האמת
בעלי היכולת הגבוהה נמצאים במחנה שאתה מתעב
מה לעשות ?
בשביל להשפריץ זרע ולשים פתקים בקלפי לא צריך רמה גבוהה
בשביל להטיס מטוס כן צריך .
במקומות שבהם הימין שולט יש הרבה פחות שמגיעים ל5 יחידות מטמתיקה אנגלית ואחכ הייטק .

אז מה הפתרונות ?
1. אפשר להוריד את הדרישות, אבל אז יהיו לך חיילים פחות טובים .
2. אפשר להשקיע בחינוך במעוזי הימין, הבעייה שכשהרמה החינוכית עולה מספר מצביעי הימין מתמעט. אנשים משכילים זזים שמאלה.

בקיצור, אתם תקועים עם שנואי נפשכם.

certified.woke

Well-known member
אין לי מושג איך בוררים מועמדים לקורס טייס מתוך המון המגוייסים, אך דבר אחד ברור לי - נופיתם, או שכלל לא נלקחתם בחשבון.

אגב, שמעתי כי קיימת מחאה גם מצד אנשי חיל הים. שִלחו אפוא לרמטכ"ל גם הצעות לנפוי מועמדים לקורס חובלים...

אין לי מושג איך בוררים מועמדים לקורס טייס מתוך המון המגוייסים, אך דבר אחד ברור לי - נופיתם, או שכלל לא נלקחתם בחשבון.

אגב, שמעתי כי קיימת מחאה גם מצד אנשי חיל הים. שִלחו אפוא לרמטכ"ל גם הצעות לנפוי מועמדים לקורס חובלים...
מה זה נופיתם או שלא נלקחתם בחשבון? אני אומר לך שלקורס טייס וגם לקורס חובלים יש קריטריונים ברורים את מי לגייס ואת מי לא לגייס כמו לתחנה הצבאית גלי צה"ל ראית פעם שגייסו לתחנה מי שאינו שמאל מהאליטה האשכנזית הצפונבונית או מגוש דן למשפחה מאוד מקושרת לאנשים הנכונים שאוהבים לצעוק אנחנו הכוח הכלכלי אנחנו הכוח הצבאי ואנחנו נלמד אתכם לקח . רק מה הבעיה? ה7.10 2023 הגיע בגלל הסרבנות בגלל המהומות ברחובות וההפגנות נגד ממשלה שנבחרה בדרך דמוקרטית. האויב ראה והבין שאין צבא ועוד קיבל שיתוף פעולה מאירגון חמוש בנשק .הבעיה שהם בגדו בתומכים שלהם באלה שבוחרים בהם באלה שעזרו להם להשמיד את גוש קטיף.
איך אמר מישהו שאיבד בטבח הזה את אישתו ואת הבן שלו ואת הרגל שלו? הוא אמר הם לימדו אותי לקח בהתכוונו לחמאס והם בגדו בי בהתכוונו לשמאל.
ללמדך שהאמת היא ברורה. יש קרע בציבור היהודי הישראלי קרע שהביא לאובדנה של מדינת ישראל והפך אותה למדינת ישמעאל.

certified.woke

Well-known member
מה זה נופיתם או שלא נלקחתם בחשבון? אני אומר לך שלקורס טייס וגם לקורס חובלים יש קריטריונים ברורים את מי לגייס ואת מי לא לגייס כמו לתחנה הצבאית גלי צה"ל ראית פעם שגייסו לתחנה מי שאינו שמאל מהאליטה האשכנזית הצפונבונית או מגוש דן למשפחה מאוד מקושרת לאנשים הנכונים שאוהבים לצעוק אנחנו הכוח הכלכלי אנחנו הכוח הצבאי ואנחנו נלמד אתכם לקח . רק מה הבעיה? ה7.10 2023 הגיע בגלל הסרבנות בגלל המהומות ברחובות וההפגנות נגד ממשלה שנבחרה בדרך דמוקרטית. האויב ראה והבין שאין צבא ועוד קיבל שיתוף פעולה מאירגון חמוש בנשק .הבעיה שהם בגדו בתומכים שלהם באלה שבוחרים בהם באלה שעזרו להם להשמיד את גוש קטיף.
איך אמר מישהו שאיבד בטבח הזה את אישתו ואת הבן שלו ואת הרגל שלו? הוא אמר הם לימדו אותי לקח בהתכוונו לחמאס והם בגדו בי בהתכוונו לשמאל.
ללמדך שהאמת היא ברורה. יש קרע בציבור היהודי הישראלי קרע שהביא לאובדנה של מדינת ישראל והפך אותה למדינת ישמעאל.
עמית סגל מן השמאל?
הוא "הוסלל" אל גלי-צה"ל, לא שמע מימיו קול יריה, זולת במטווח בטירונות, אך נכון לכל קרב...עד טפת דמך האחרונה.

מספיק לקשקש "ממשלה שנבחרה בדרך דמוקרטית" ולחשוף טפשות.
רוב אינו חזות הכל.
במדינה דמוקרטית - זרוע המשפט היא סייג לכוחניות המחוקק ולעריצותו.
ברייך השלישי זה היה אחרת. זרוע המשפט היתה חותמת-גומי של המחוקק ועושה דברו.
המהומות כאן החלו משהמחוקק החליט על דפורמה (deform), שיסע את העם, שיסה את חלקיו זה בזה...והחמאס זיהה זאת...

רוב הזמן נח

Well-known member
עמית סגל מן השמאל?
הוא "הוסלל" אל גלי-צה"ל, לא שמע מימיו קול יריה, זולת במטווח בטירונות, אך נכון לכל קרב...עד טפת דמך האחרונה.

מספיק לקשקש "ממשלה שנבחרה בדרך דמוקרטית" ולחשוף טפשות.
רוב אינו חזות הכל.
במדינה דמוקרטית - זרוע המשפט היא סייג לכוחניות המחוקק ולעריצותו.
ברייך השלישי זה היה אחרת. זרוע המשפט היתה חותמת-גומי של המחוקק ועושה דברו.
המהומות כאן החלו משהמחוקק החליט על דפורמה (deform), שיסע את העם, שיסה את חלקיו זה בזה...והחמאס זיהה זאת...
החמאס תיכנן את מה שעשה ב- 07.10 לפחות 7 שנים.

ואם יסיימו את המלחמה כמו שהדבילים השמאלנים מבקשים, הוא עוד כמה שנים יעשה את זה שוב.

certified.woke

Well-known member
החמאס תיכנן את מה שעשה ב- 07.10 לפחות 7 שנים.

ואם יסיימו את המלחמה כמו שהדבילים השמאלנים מבקשים, הוא עוד כמה שנים יעשה את זה שוב.
אבל החליט לתקוף לבדו, אפילו בלא חזבאללה, רק כשראה מה הדפורמה (deform) מחוללת.
זה מעיד על בטחון עצום במדת ההרס שהמיטה מכשלת ישראל על המדינה...

רוב הזמן נח

Well-known member
אבל החליט לתקוף לבדו, אפילו בלא חזבאללה, רק כשראה מה הדפורמה (deform) מחוללת.
זה מעיד על בטחון עצום במדת ההרס שהמיטה מכשלת ישראל על המדינה...
אם כבר, אז זה מעיד שהשמאלנים האלה פגעו בבטחון המדינה.

למרות שהדבילים בצבא ובשבכ היו בקונספציה השמאלנית שלהם, אם לא היה תוקף לבדו היה יותר מודיעין והסיכוי שלו להצליח היה יורד.

certified.woke

Well-known member
אם כבר, אז זה מעיד שהשמאלנים האלה פגעו בבטחון המדינה.

למרות שהדבילים בצבא ובשבכ היו בקונספציה השמאלנית שלהם, אם לא היה תוקף לבדו היה יותר מודיעין והסיכוי שלו להצליח היה יורד.
לא!
ה- CM החלאתי ומשרתיו הנרצעים לוין ורוטמן הם האשמים...לבדם...

למעלה