כמו עלה נידף ברוח....

גל ים..

New member
כמו עלה נידף ברוח....

כמו עלה נידף ברוח כך חיה היא את חייה החיים קצרים ילדה כך היה לוחש מול שפתייה בכל רגע דקה ושעה.. כמו עלה נידף ברוח כך היתה משננת לעצמה כשהיתה מציצה אל השכונה בה בילתה את מרבית חייה... ועכשיו מצפה מחכה לאות לסימן שיגיע וילחש על אוזנה שלום התגעגעתי נורא.. אך כשהשמש נשקה לים והודיעה לעולם על בואה... ליבה לא עמד בה ונפחה היא נישמתה... רק מכתב קטן ועלה מעץ הצפצפה נשאר על שידת העץ הקטנה אהבתי היתה נתונה לך אהובי שלי היחידי כאן על פני האדמה.. כמו עלה נידף ברוח כך חיתה היא את יום יומה החיים הם גלגל סובבים כעונות השנה יום רודף יום שנה רודפת שנה כמו עלה נידף ברוח והחיים חולפים עוברים לא עוצרים לדקה אחת ארוכה.. גל

מילים....../images/Emo20.gif

מילותיה היו חלונות לנשמתה הטהורה מילותיה היו אותה ערגה ואהבה לו רחשה מילותיה געגועים לימים רחוקים מילותיה הביאו את כל אשר רצתה מילותיה פרקו את אותו מטען שרבץ ופרץ מילותיה נגעו בכל אדם בנשמה כי זכה היתה וטהורה בסך הכל רק אהבה ושקט רצתה... בוקר גלוש...

זיכרונות......

מביטה על הירח מביטה לכוכבים נוגעת לא נוגעת אך הם אליי קרובים מביטה אל תוך הליל אל תוך הדימדומים מדמיינת את פניך איך היו כה ענוגים נזכרת בלילות שהיינו חבוקים אתה ואני מול הירח והכוכבים שנינו בעולם עולם הדימדומים חבוקים היינו חשבנו נשאר כך לנצח נצחים גלים ודרדסיתוש בוקר קסום לכן

גל ים..

New member
החיים הם כמו סימפונייה....

החיים הם כמו סימפונייה כך ידעתי באותו הלילה כשאמרת היי שלום ילדה... כן שם מעבר לפינה הצרה.. הבטתי בך ועיניי ניגבתי בממחטה הגדולה החיים אכן סימפונייה כך חשתי באותה השנייה.. צליל כינור וגיטרה ישנה הרעידו מיתר כאילו חשו בהולם הלב שהמה... החיים משונים מוזרים כך אמרתי וחייכתי לעומתך.. רק לפני שעה מעיני זלגה הדמעה ועכשיו מביטה על פנייך וחיוך על פרצופי עלה.. החיים הם סימפונייה של אלפי צלילים זאת ידעתי כשלחצת את ידי הקטנה אז נעים מאוד ומה שמך האם יורשה לי לשאול בפגישה הראשונה.. חייכתי הסבתי מבט לא זוכרת אם לחשתי את שמי או אמרת את שמך אך החיים הם סימפונייה ואנו רק כלי הנגינה כשחקנים על במת עץ גדולה.. גל בוקר מקסים חנצ´וק ודרדסית..

../images/Emo20.gifאישה...../images/Emo68.gif

אישה מה היא מנסה לומר לא תמיד איכפת לה שמאוחר נשמתה פעמים רבות חצויה לאהבת עולמים לאיש שלה וערגה לאהבה אסורה אישה לא תמיד תדע דרכה עינייה השתויות מציעות אהבה נגיעתה תמיד נותנת תקווה לאהבה לתשוקה לערגה לא תמיד קל לשאת את שתיקה והיא לך תמיד מחכה אותה אישה מופלאה ותמיד תדע מתי היא נוגה ומתי אושרה בשמים נגע אישה לפעמים נוגה לפעמים שליבה פצוע זקוקה לנחמה יושבת שעות ובוכה ומחכה לאהבתה שתשוב להיות כמו שהייתה..

גל ים..

New member
ממבט עינו של גבר....

שעות יושב מלטף חמוקייך יורד לשדייך יונק פטמותייך... ואט אט מתקדם אל מאורת תאוותך... מלטף מטייל משחק משתוקק מתמלא תאווה רק למראך.. ואת יושבת שעות מביטה לעברי חיוך טפשי על פרצופך אז במילה אחת אומר לך גברתי קומי מייד ועשי מצוותך מצוותי.. ואל תביטי אליי כפוסטמה בצעי תפקידך כיאה לאישה שעות מלטף מטייל משחק מענג את כולך כמה נעים ורך מגעך אך למה איך וכיצד רק עליי מוטלת זו המשימה ואת רק תשכבי פרקדן על זו המיטה?? אישה אכן זו ברייה אך בלעדייה אבוי ונורא.... גל

התחלנו אירוטי..../images/Emo13.gif..אז נמשיך...../images/Emo140.gif

נרות מרצדים באור הלהבה לוחשים לה אל תוך הדממה כי הנה בפתח אותה אהבה שלה כל כל יחלה... גופה נכבל לא אחת אך נפשה היתה חופשיה כדרור יושבת לה יום יום ומקשיבה לצלילים את שפתיה נושכת קלות וירכיה רועדות רוטטות רוצה את אותה שליטת האהבה חזרה מגע מרפרף של נוצה על גופה והיום היא תשכב לה במיטה ולא תאמר מילה ולו קטנה תיתן לו את החופש לפעולה לנשק לה לגעת ללקק ... תשכב היא על אותה מיטה פסוקה גלויה פתוחה נתונה לשליטתך תרצה להפליג איתך לארץ הערגה לאותו מסע תאווה שגופותיכם חשקו כי כבר כולה בתבערה מחכה לידך שטטריף את בבאותה...

גל ים..

New member
המממממ נשמע לא רע..../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

גופותינו צמודים בחשיכה לשונך נוגעת לא נוגעת ידך מגששת לחפש את פטמתי הורודה. מלטפת את חזך שיערותיך נעימות תחושה אדירה מתפתלת כורעת מולך חשה את הבל נשימתך ריח גופי וגופך מתערבבים בריח הויסקי ששתינו רק לפני שעה. חושיי מעורפלים רגליי רועדות קמעה תשוקה אהבה או אולי זה עוד זיון עבורך. לוגמת מכוס היין שניצבת שם על הרצפה ואתה חודר אל תוכי ביבבה חנוקה עוצמת עיניי מתמכרת לתחושה. לשונות של אש מתערטלים נוגעים לא נוגעים מציתים עוד ועוד את הלהבה רק ריח הויסקי מעיד שהיה שם זיון או אולי חדירה. אך אם אפשר בלילה הבא כשתבוא אל פתח מפתני תהיה אתה בלי גינוני טכס ובלי ויסקי בבקשה. רק אני ואתה במיטה הגדולה נוגעים לא נוגעים לומדים מחדש את שפת האהבה.

אממממממ ../images/Emo9.gif

אחלה שיר שבעולם כשהארוטיקה מדברת......... כל מילה מיותרת

טוב..(משפשפת ידיי וממשיכה../images/Emo8.gif)..../images/Emo20.gif

עלטה ירדה אל מאור עייני עת ששפתיך נשקו לשפתי הבשרניות ריחך היה כריח יער קסום וענוג הלמות תפארת גופי אליך עורגת מצפה בכליון ללשונך שתחקור את גופי קח אותי אהובי הכה את שרביטך בי אעניק לך את אוני, עסיסי אהבתי אליך שואפת להרגע.. גבר שלי... תן לי אונך הראה לי תשוקה למד אותי שכרון חושים חוש את לבי ואת פעימות עורקי פרוץ את כל מחסומיי נולדתי לאהבה ולאותה ערגה ולתשוקה למדני אהובי.. גרום לי להתרגשות וסער העלה אותי איתך לנקודה הגבוהה ממנה החזרה תהיה התחנה האחרונה של אותה חומה סגורה ....

למעלה