כמו סרט...

כמו סרט...

היינו אני ועוד שתי בנות. עשינו עבודה ביחד לאוניברסיטה, היה כל כך חם, חום של אוגוסט. אחת מהן כבר נשארה רק עם גופייה ומכנס קצר. אני לא יכולתי יותר,שתי בנות יפות, עם ישבן קטן ועסיסי, גוף חטוב ומשוזף, שפתיים חושניות. משום מקום זה הגיע, הלכתי להביא בקבוק מים, ואחרי שכולם שתו הוא נשאר ריק. סובבתי את הבקבוק, כמו באמת וחובה, וזה יצא עליי ועל אחת מהבנות, היא פשוט כמה ונתנה לי נשיקה רטובה בפה. ואז היא סובבה את הבקובוק. הפעם יצא עליי ועל הבת השנייה, היא גם כמה ונישקה אותי. אחרי כמה פעמיים, יצא להן אחת על השנייה, והן התנשקו נשיקה ארוכה. החום בחדר הלך וגבר, והנישקות המשיכו. אני ניצלתי את הרגע, והלכתי להביא חבילת קלפים. ושאלתי אם הן רוצות לשחק סטריפט פוקר. אחת ישר אמרה כן, השנייה התלבטה אבל בסוף הסכימה. התחלנו... במשחק הראשון ניצחתי, אחת מהן הורידה את החולצה, ונשארה עם חזייה. במשחק השני כבר הפסדתי, ונשארתי בלי חולצה. בפעם השלישית הבת עם שנשארה עם החזייה הפסידה שוב, והיא הורידה את המכנס שלה. אחרי המשחק הזה הבת השנייה הפסידה, והיא נשארה עם חזייה. אחרי זה הגיע עוד הפסד שלי, והורדתי את המכנס ונשארתי עם הבוקסר שלי, שלאט לאט כבר הרגשתי זיקפה. הגענו למצב שכולם נשארו עם תחתונים והבנות עם חזייה, כי הבת השנייה הפסידה שוב. פתאום הפסקנו. הסתכלנו אחד על השנייה על השנייה. הזקפה שלי רק התגברה. וכבר ראו בליטה דיי מביכה. האחת שישבה לידי, ליטפה לי את החזה, לא הבנתי למה, אבל היא עשתה את זה, החום כנראה השפיע עליה. תפסתי לה את היד, ונתתי לה נשיקה. השנייה אמרה שהיא רוצה להמשיך את המשחק. אז המשכנו. ותנחשו מה? אני הפסדתי... נשארתי ערום כמו ביום שנולדתי. לא הרגשתי מובך, אבל הזין שלי פשוט שיגע אותי. שתי בנות יפייפיות עם תחתונים וחזייה ישבו מולי וחייכו אליי. ישבתי על הרצפה. והן המשיכו לשחק. אחת מהן איבדה את החזייה, ואז הייתה הפסקה. הפלפון שלה צלצל. היא הלכה לדבר מחוץ לחדר. ואני והבת שנישתקי אחרי שהיא ליטפה לי את החזה נשארנו. היא עם תחתנוים וחזייה, אני ערום לגמרי. היא חייכה, ואני התקרבתי אליה. שלחתי יד לתחתונים שלה, ופשוט ליטפתי אותה שם. יא נאנחה, ונתנה לי נשיקה רטובה וארוכה בפה. המשכתי ללטף, והיא נפלה על הרצפה ונשכבה. עליתי עליה, ושיפשפתי את הזין שלי על התחתונים שלה. לאט לאט, היא התחילה להתפתל, ונאנחה עוד ועוד. נישקתי לה את הצוואר, את החזה. והורדתי לה את החזייה, ונישקתי לה את השדיים הפשוט מהממים שלה, שזופים ומלאים. המשכתי להשתפשף לה על התחתנוים, למעלה למטה, ונישקתי את החזה. היא התרוממה, ישבה לי על הזין, והתנשקנו. בנתיים שמענו את הדלת נפתחת, והבת השנייה חזרה. היא קפצה ממני, נתנה לי נשיקה, והמשכנו את המשחק. הבת שחזרה שוב הפסידה, והורידה את התחתונים שלה, אבל בהתחלה היא היססה. אחרי כמה דקות של מבוכה, היא הורידה את התחתונים. לתדהמתי היה שם מגולח, היא עמדה, באמצע החדר, ערומה, גוף מהמם, פשוט קמתי , וחיבתקתי אותה, ונישקתי אותה בפה, היא לא התנגדה. החום כבר השפיע עליי יותר מדיי. בלי ששמתי לב הבת השנייה גם הורידה את התחתנוים שלה. חזרתי לשבת, ושתי הבנות עמדו. הסתכלו אחת על השנייה, והתקרבו אליי, התחבקונו שלושתנו. אחת, תפסה את הזין שלה ביד, והתחילה למצוץ. השנייה התנשקה איתי עצרתי. אמרתי להן שנייה להפסיק. קמתי. וחיבקתי את שתיהן אליי חזק חזק ביקשתי שיעשו לי טוב... הן חייכו, ושתיהן ירדו למטה. תוך 2 דקות גמרתי על הרצפה. אחרי שגמרתי שתיהן הצטרפתו, ואני עמדתי שם. הן התחילו לגעת אחת לשנייה, ללטף את הכוס, ואז אחרי 5 דקות הן באו אליי. אחת הוציאה קונדום מהארנק שלה. כבר הזעתי כמו מטורף. היה חם! ואחת מהן פשוט לקחה את הידיים של שנינו, ונכנסנו למקלחת. המקלחת הייתה קטנה מאוד, אבל הסתדרנו. סיבנו אחד את השנייה ואחת את השנייה. אין לי כוח יותר לפרט, זה יכול לקחת עוד מלא זמן:) תודה על הקריאה...

אווירה מדליקה

סיטואציה מגרה..... אך למה להפסיק באמצע....... אנחנו רוצים עוד ועוד ועוד מלאכית כחולה

אוף איתך...

עכשיו אתם רואים למה התבאסתי לא להתקבל לאוניברסיטה? עם מי אני אכין עבודות כאלה?? :( סתם, חצי בצחוק....אחלה סיפור מתוק.

Fenderman

New member
חמוד חמוד, אבל...

ציטוט: "אחת, תפסה את הזין שלה ביד, והתחילה למצוץ" ...... מממ.. קצת קשה לי לדמיין את זה.. ואני גם לא רוצה...

למעלה