כמו סינדרלה

ערן1987

New member
כמו סינדרלה

זו הכותרת על מה שכתבו בניקול במדור "פיוז" של "ידיעות אחרונות" ניקול קידמן ממש לא רואה את עצמה ככוכבת זוהרת. "כשאני חוזרת הביתה מפרמיירה חגיגית או ממסיבה", היא מספרת, "התחושה היא כמו סינדלרה שמירה לחזור מהנשף המלכותי, מהשמלה המפוארת לבגדיה הרגילים. אפילו בליל האוסקר, במסיבות הכי יוקרתיות כביכול, לא פעם אני מוצאת את עצמי לגמרי לבד, שואלת את עצמי עם מי אפשר לפטפט קצת".

American Girl

New member
חחחחחח איזה חמודה...../images/Emo13.gif

זה רק מראה עד כמה היא לא דיווה...

אני לא חושבת בכלל שהיא אישה

בודדה, ח"ו! פשוט היא לא נשואה וכשהיא חוזרת הביתה היא בטח רוצה מישהו לדבר איתו

shiray

New member
לדעתי היא אמרה את זה פשוט כדי

להראות לכולם שהיא כמו כולנו- שהחיים שלה לא מושלמים, שכשהיא קמה בבוקר היא לא נראית כמו שהיא נראית בסרטים שלה או על השטיח האדום, ושהיא בנאדם כמו כולנו שפשוט נהפכה למפורסמת אבל זה לא שינה את החיים שלה חוץ מזה שיש לה קריירה וכסף... ומראיונות איתה לומדים שיש לה 6 חברות שהן החברות הכי טובות שלה בעולם, והם מכירות כבר שנים וחלקן בכלל לא קשורות לתעשיית הקולנוע, והן חברות שנמצאות שם אחת בשביל השניה כל המזן. ניקול מספרת איך כשאחת מהן צריכה לדבר איתן היא מתקשרת ותוך שניה כולן שם... בקיצור זה לא שניקול בודדה- יש לה את החברות שלה, יש לה את קונור ואיזבלה ויש לה משפחה אוהבת. לדעתי כשהיא אמרה את זה היא פשוט התכוונה באמת לזה שהחיים שלה לא מושלמים כל הזמן, אבל לא לזה שהיא רוצה בעל בבית או משהו כזה.

ולדעתי

ההסבר שלך נשמע הכי הגיוני משל כולנו

shiray

New member
עמוק...

סתם, אני פשוט רגילה להודעות ארוכות ממך סטייל מה שהיה כאן אתמול (לא שזה טוב, בגלל שאני חייבת ללכת לישון ואני מתה מעייפות ואם היינו מתחילות שוב איזה שרשור כזה הייתי משתגעת).

B e r o N i k a

New member
אדם אין לו עם מי לדבר, אדם בודד!

בדידיות הרבה פעמים עומדת לצד הזוהר. מרלין מונרו לדוגמא. חוץ מזה אניחנו יודעים שניקול בחורה מופנמת וביישנית.

למעלה