כמו להמר בקזינו..
היי בנות יש לי כמה התלבטויות שהייתי שמחה לשמוע עצה מנסיונכן, אני עדיין חדשה בתחום ומרגישה שמבקשים ממני להמר לפני חצי שנה אנדרו (ככה אני קוראת לו
התחיל ממש להציק.. אז ד"ר סוריאנו משיבא נתן לי לוקרין וקבענו שלאחר מכן מתחילים הפריות זאת לאחר נסיונות נאיביים של שנתיים להיכנס באופן טבעי.. קיצר, אחרי חודשיים התחלנו טיפולים חודש לפני שהלוקרין יצא מהמערכת בשני הטיפולים הראשונים היו מעט מאוד ביציות (בייצית אחת ואח"כ שלוש) שלא הופרו בטיפול השלישי הופרו 2 ביציות, סוף סוף החזרה אבל כלום לא נקלט.. ברור לי ששני הטיפולים הראשונים היו מיותרים כי הייתי עדיין בדיכוי חזק אני עושה הפסקה של חודשיים כי התחילו לדבר איתי על ניתוח, קיבלתי דקא ואחרי שבועיים קיבלתי שוב מחזור! ההיפך מלנקות את המערכת.. אני חושבת שאם אקח דקא גם בחודש השני להפסקה ואתחיל טיפולים בדיכוי אני שוב אפול בטיפולי סרק מתישים שמעוררים את אנדרו העניין הוא שרופאים הם מקובעים! אבל מה עם לקחת גלולות במקום?.. או לא לקחת כלום כי ממילא הדקא לא עובד עלי? אני ממש בדילמה, לא רוצה לבזבז זמן יקר..
היי בנות יש לי כמה התלבטויות שהייתי שמחה לשמוע עצה מנסיונכן, אני עדיין חדשה בתחום ומרגישה שמבקשים ממני להמר לפני חצי שנה אנדרו (ככה אני קוראת לו