כמו להמר בקזינו..

מירית107

New member
כמו להמר בקזינו..

היי בנות יש לי כמה התלבטויות שהייתי שמחה לשמוע עצה מנסיונכן, אני עדיין חדשה בתחום ומרגישה שמבקשים ממני להמר לפני חצי שנה אנדרו (ככה אני קוראת לו :) התחיל ממש להציק.. אז ד"ר סוריאנו משיבא נתן לי לוקרין וקבענו שלאחר מכן מתחילים הפריות זאת לאחר נסיונות נאיביים של שנתיים להיכנס באופן טבעי.. קיצר, אחרי חודשיים התחלנו טיפולים חודש לפני שהלוקרין יצא מהמערכת בשני הטיפולים הראשונים היו מעט מאוד ביציות (בייצית אחת ואח"כ שלוש) שלא הופרו בטיפול השלישי הופרו 2 ביציות, סוף סוף החזרה אבל כלום לא נקלט.. ברור לי ששני הטיפולים הראשונים היו מיותרים כי הייתי עדיין בדיכוי חזק אני עושה הפסקה של חודשיים כי התחילו לדבר איתי על ניתוח, קיבלתי דקא ואחרי שבועיים קיבלתי שוב מחזור! ההיפך מלנקות את המערכת.. אני חושבת שאם אקח דקא גם בחודש השני להפסקה ואתחיל טיפולים בדיכוי אני שוב אפול בטיפולי סרק מתישים שמעוררים את אנדרו העניין הוא שרופאים הם מקובעים! אבל מה עם לקחת גלולות במקום?.. או לא לקחת כלום כי ממילא הדקא לא עובד עלי? אני ממש בדילמה, לא רוצה לבזבז זמן יקר..

זואילי

New member
הי מירית

פרוטוקול ארוך "מועדף" בד"כ ע"י רופאי הפוריות, כי זה פרוטוקול ותיק וסטנדרטי שהוכיח את עצמו לאורך השנים. לאנדואיות במיוחד, יש רופאים שמעדיפים להתחיל מזה. בגלל שהכל ניסוי וטעייה, אז עם הזמן מתחילים לגוון ולשנות. הכל כמובן תלוי פרוטוקול (והמיקסים בתוכו) ותגובה שחלתית שזה אישי לכל אחת. זה די נורמלי שקיבלת מחזור עם הדקא, הכל תלוי בתיזמון הזרקתו... ממש לא אומר שאינך מגיבה לתרופה! (ואם את רוצה לוודא... אז תעשי בדיקת דם ותראי אחרי 3 או 4 שבועות אם הדקא עובד או לא..) ואין קשר לשום נקיון המערכת (לא ממש מבינה למה כוונתך ב"לנקות את המערכת"). לקחת דקא ארוך חודש אחרי חודש זה די דומה ללקחת לוקרין אחד.. פשוט שינו את התרופה אבל הפעולה שלה דומה. אולי הפעם דווקא תגיבי טוב יותר עם דקא בטיפול? את זה תדעי רק בהמשך. בכל מקרה תקראי גם על פרוטוקולים קצרים ותדסקסי את זה עם הרופא. אם הרופא מקובע - תמיד יש רופא אחר.. כך או כך.. טיפולים עם הצלחה או סרק - ברגע שיש בהם גירוי הורמונלי - יעוררו את אנדרו שלך. זה מה יש.. ועם זה מתמודדים. את פשוט צריכה לשבת עם רופא הפריון ולדבר איתו. (ולעשות טוב טוב שיעורי בית כדי להיות שותפה פעילה ושהרופא ידע שיושבת מולו אישה שרוצה שינויים, התקדמות, משהו..) בהצלחה!

מירית107

New member
כן דוקטור זואילי ../images/Emo8.gif

אני מבינה שאת שיעורי הבית שלך עשית בקפידה :) הבהרת לי כמה נקודות חשובות, תודה! אני פשוט לא רוצה למצוא את עצמי נשאבת לפרוטוקולים "סטנדרטיים", במיוחד לאחר ששילמתי על זה בשלושה טיפולים מיותרים.. הרי תוך רגע את בתוך פס ייצור.. ב"לנקות את המערכת" אני מתכוונת להידבקויות, צ'יסטות, לאנדרו שייסוג כמה שאפשר וכו' מקווה שחודש וחצי של דיכוי המערכת יעשו את העבודה.. שוב תודה אני הולכת להכין שיעורי בית :)

למעלה