כמו כל לילה..

כמו כל לילה..

שמחה להשאר כאן אני והמנהל המנהל ואני ככה מסתכלים אחד בשני. היום אני למטה והוא למעלה בתנוחה המסיונרית. לא זזים שלא ייגמר לעולם... מיכאלה, סבלנית וסובלנית

softy

New member
תנוחה מסיונרית...

אני באמת זוכר שבביקורי מזמן עוד כשהייתי הלום נעורים, בעת שביקרתי במסיון, ניסיתי תנוחות עם רבות מהמסיונריות שם. עד שתפס אותנו מנהל המסיון האח ברנדט, - אתה לא תעשה לי כאן תנוחות מסיונריות עם הבנות - הוא צעק. והצעקה המהדהדת שלו שנקלטה ברחבי הפלנטה יצרה מטבע לשון חדשה. התנוחה המסיונרית ע`` סופטי והמסיונריות במנזר סנט מישל בניהולו של האח ברנדט. סופטי אווה מריה.

softy

New member
טוב שזה רק מהפדיחה

הנ``ל עוד עלול היה לקחת אותך למיטה לכבות את האור ולעשות בך מעשה זימרי. תפתחי את העיניים < לפני הרגלים> סופטי עצור בטרם תעבור

טוב ש..

לקחת אותי למיטה זה - עשוי - לא עלול בעיניים גדולות פקוחות מבקשת ממך לתקן את המעוות קח אותי מיכאלה משלמת את הדו``ח

softy

New member
בודאי שעשוי!

בעיניים פקוחות לרווחה, בגוף עירום ועריה בשפתיים פשוקות כמעה בלב מתרונן בהמייה בגוף מוכן ונפש חפצה. סופטי על כל אלה

לוקחת איתי למיטתי

את גופך העירום את ריחך המטריף אעצום את עיני עכשיו, כן, אפשוק את רגלי מיכאלה שתבוא על סיפוקה

softy

New member
אלוהים שלי...

נראה לי שהזקפה שלי כבר עברה אותך והגיעה עד מעלה אדומים. סופטי שמישהי תעצור אותי.

ברוכים הבאים לפורום סקס!!!

כן חברים, ההתרגשות אוחזת בכולכם-אני יודע. שנים הסתובבתם עם זקפה לוחצת ווגינה לחה. והנה, עכשיו, לאחר מאבק ארוך ומתיש, יש לנו פורום סקס חדש, מבריק ונוצץ. האחד מזיין/דופק/תוקע/נועץ/מחדיר/קורע/פותח/ממסמר/חופר/משפד/מפמפם/משחיל וגומר/משפיך לה על הפנים (אינסייד-אאוט) השניהפותחת/מפסקת/מקבלתבראש/מזדיינת/מזרון/מוצצת/גרוןעמוק/מלקקת/בולעת/מגמרת/רטובה/אוכלת בתחת וצורחת לאלוהים. תקראו לי כשתגמרו. תא``י (הגולם קם על יוצרו)

שרון-ב-

New member
זהו תלתני, סיימת ?

עכשיו תנגב את הכתם הירוק הזה. שרון מופתעת מהשקעתו של האירי על המקלדת ;-)

למעלה