כמו ים

סקסופון

New member
כמו ים

אחרי זה הלכתי לים. עמדתי על מרבד דשא ירוק ומתחתי, מתחת לצוק.... הים. שקט. רגוע. היתה זו שעת בין- ערביים אשר השתקפה בצבעו של הים. אפור וקודר. אך גם עמוק ומרטיט. לפתע, דמותך כאילו ניבטה מתוך המים. עמדת שם מסוחררת, נרגשת, רועדת; וגם נבוכה. עמדת והסתכלת בעינייך הנפלאות מסביב, על כל הים הענק הזה. על החיים. צעקתי אלייך מרחוק: ``שמחי, נערה, שמחי. הרי נראה שם האופק...`` אולם את, מסרבת להאמין, ומסרבת להתמסר לחושניות הים, לא שמחה. אז נסי ולו לרגע, להתמזג בתוך הים. הים מלא סכנות. לעיתים סוער, לעיתים סוחף; אך יחד עם זאת הוא מטריף חושים. שחי בו. לעיתים תאלצי לשחות נגד הזרם, אולם לרוב שחי עם הזרם. תני לעצמך לזרום בתוכו. אם יש צורך.... תצללי, מה יש? שחי ושימי עינייך אל האופק. הוא שם, קרוב ממה שאת חושבת, ממש בהישג יעד. נכון, צריך לפני כן להתגבר על כמה גלים זועפים, אבל מעבר לים הזה של שעת בין הערביים, עכור ומאיים - מצפה לך אופק חדש ומפתה. אפילו מגרה. ובזמן שאת חותרת - נצלי את ההזדמנות ותסתכלי על בנות הים. תחושי יותר נשית, יותר בוגרת, יותר נחושה; ותראי כמה מהר תתקרבי אל האופק המיוחל. וכשממש ממש יהיה קרוב, נסי אישה, ולו לרגע, להסיר מפנייך את מסיכת הקשיחות והמבוכה; ותני דרור לתשוקותייך; אשר יובילו אותך אל האמת שלך ואל האושר. הרבה דובר כאן על אושר לאחרונה. יש ולעיתים, מהווה הפורום הזה מעין אנציקלופדיה של החיים. דפדפי אחורה, וקראי מחדש את מה שנכתב כאן על האושר. נסי להפנים את זה, ותמצאי עצמך מסייעת לתנועות החתירה לעבר האופק הזה, הורוד, המיוחל. אני בטוח באומץ ליבך וסומך על כישרונך לנווט עצמך בתוך הים הענק הזה לעבר חוף מבטחים. עבורך, תמיד. סקסופון.

loveyou4

New member
סקסופון

האמת...אהבתי. אכן זהו האנציקלופדיה של החיים. הייתי מכניס זאת למבוא האינציקלופדיה. צרור ברכות רז

מלאך שלי .......

לכל אחד יש את החלום שלו שהנה והוא קרב לכל אחד יש את החלום שלה שיבוא ויסתיר את הלב כמו מים לצמא וליאוש התקווה ובים של קרירות יש להם אהבה...... ים של אהבה, ים של תשוקה, ים של אכזבה. אתה צודק בפורום הזה יש את האנציקלופדיה של החיים כל אחד תורם משהו כל אחד מביא איתי את המטען שלו כל אחד מצפה לתשובה ,לעצה לתגובה. הים שאתה מתאר זה הים עשיר באהבה ים שיש לו לתת המון אהבה וכמו שנאמר בשיר היפה: came whith me my love to the sea the sea of love i want to tell yoou how match i love you..... אוהבת שרון

שילגיה

New member
לסקסופון

לעיתים נידמה שכל מילותך מכוונות לעיתים נידמה שאתה קורא מחשבות אים יש אנשים טובים בעולם אז אחד מהם -זה אתה שלך ובישבילך שלגיה*

פנתרה

New member
לסקסופון...

האמת.. התרשמתי לטובה... מסקרן עד מאוד.... בתולת ים המחופשת לפנתרה.

למעלה