כמו דג בלי מין

eliUSA

New member
זאת גברת אחרת באדרת אחרת

בואי ואסאבבך (רק בגלל הצינור ניקוז של המייבש) ההערה שלי היתה לענת שהיא "אלה כנענית שהסתובבה בקניון עם חגורה של ראשים כרותים של גברים סביב המותניים" אבל אין לי שום ספק שגם עלייך גברים מתים

הבנתי.

בערך

eliUSA

New member
נכון מאד

משהו בעלילה לא עבד. פתאם הוא בא הבייתה אחרי 5 שנים שהיה בשאלה ושלא ראה את ההורים ותוך ננו שניה הופך להיות חרדי? לא נראה לי.

אני תוהה מה קדם למה ../images/Emo141.gif

ההתרבות (המבורכת!) של יוצרי קולנוע וטלביזיה דתיים שרוצים ליצור ולפרסם טכסטים על עולמם, או גילוי נוסחת הרייטינג שבתיאור רומנים "אסורים" בין דתיים לחילוניים.

אלי ו.

New member
הנוסחה ישנה, © לשייקספיר

המגזרים משתנים, לפעמים אלה משפחות יריבות (רומאו ויוליה), כנופיות יריבות (סיפור הצד המערבי/הפרברים), עמים עויינים (פלשתיני ויהודיה) במקרה הזה פשוט עדכנו קצת את הנוסחה הישנה לדתיים חילונים.

אלי ו.

New member
לא חשבתי על כך אבל שם חורגים מהנוסחה

הנוסחה היא פשוטה, קשר אסור בין גבר לאישה שמתאהבים למרות התנגדות ברורה של הסביבה. במקרה של דוד ומיכל אמנם שאול לא חפץ בקשר הזה אבל רשמית הוא זה שיזם אותו. התנ"ך מספר לנו שהוא הציע לדוד את ביתו תמורת ערלות הפלשתים כדי לחסל את דוד אבל זה הסיפור מתחת לפני השטח, מעל פני השטח שאול הוא זה שיזם את הקשר. כמובן שמהר מאוד כולם למדים מה באמת שאול מרגיש אבל זה קורה רק אחרי מימוש הקשר.

כן ולא

טלנובלה זו סדרה,לא? כאן היה סרט. מה שכן: הגיבור הוא שחקן טלנובלות שעלה מדרונאמריקה (ובינתיים עובד כאן בתחנת דלק).

למעלה