כמו בסרטים
השבת הזו הייתה קשה לי השם ישמור ויציל .
מאותם רגעים קשים שאני עוברת פה לא מצליחה להרגע.
אחד הילדים נפצע ברגל קפץ מהסיפריה למיטה על השפיץ של המיטה או הספרייה עדיין לא ברור התוצאה חור ופתח ברגל עד העצם המראה הזה של העצב לא עוזב אותי .
רצנו אני וגדי כמו מטורפים לא ידעתי שאני מסוגלת לרוץ
3 שעות ממיון כזה לשני צילום כזה ואחר תפרים בכל השכבות
וילד שצועק זועק מכאבים לא יודעת איך הוא עמד בכאבים הללו ,
לא יודעת איך אני מביאה כוחות ומטפלת ברגעים כאלה בקור רוח
עם אהבה גדולה כמובן מחזיקים ידיים יד מלטפת יד אחת הוא לוחץ לי לי חזק מהכאבים אולי אני מגזימה בתאור ככה זה היה ככה הייתה החוויה של אחר הצהריים של שבת .
הודעתי לאמא להגיע מהר לבי"ח נסעתי לבי"ח קרוב למקום המגורים 20 דקות נסיעה לאמא וזו מטעינה את הטלפון
ותבוא ...... לא היו לי כוחות להתעסק איתה . הנסיך אחרי תפרים רועד מכאבים 2 זריקות הרדמה סביר להניח שאלו סוג הדברים שעוברים עם ילדים בואו נודה איזה קשה זה?
אני עייפה לא מצליחה להרדם הצעקות והמראה של החתך בעיניים שלי .
השבת הזו הייתה קשה לי השם ישמור ויציל .
מאותם רגעים קשים שאני עוברת פה לא מצליחה להרגע.
אחד הילדים נפצע ברגל קפץ מהסיפריה למיטה על השפיץ של המיטה או הספרייה עדיין לא ברור התוצאה חור ופתח ברגל עד העצם המראה הזה של העצב לא עוזב אותי .
רצנו אני וגדי כמו מטורפים לא ידעתי שאני מסוגלת לרוץ
3 שעות ממיון כזה לשני צילום כזה ואחר תפרים בכל השכבות
וילד שצועק זועק מכאבים לא יודעת איך הוא עמד בכאבים הללו ,
לא יודעת איך אני מביאה כוחות ומטפלת ברגעים כאלה בקור רוח
עם אהבה גדולה כמובן מחזיקים ידיים יד מלטפת יד אחת הוא לוחץ לי לי חזק מהכאבים אולי אני מגזימה בתאור ככה זה היה ככה הייתה החוויה של אחר הצהריים של שבת .
הודעתי לאמא להגיע מהר לבי"ח נסעתי לבי"ח קרוב למקום המגורים 20 דקות נסיעה לאמא וזו מטעינה את הטלפון
ותבוא ...... לא היו לי כוחות להתעסק איתה . הנסיך אחרי תפרים רועד מכאבים 2 זריקות הרדמה סביר להניח שאלו סוג הדברים שעוברים עם ילדים בואו נודה איזה קשה זה?
אני עייפה לא מצליחה להרדם הצעקות והמראה של החתך בעיניים שלי .