כמו בסרטים-המילים

aMiRi GiRl

New member
כמו בסרטים-המילים

לי הקולנוע הוא מקלט ומפלט, לבדי בעולם שם אני לא לבד. מחפש בחיים קצת אור ומרגוע, הם בחושך, בתוך הקלונוע. לי הקולנוע הוא כמו פריחה באדום, רק בקולנוע אני בועלם הגדול. רק בקולנוע יודעים כיצד לאהוב לחיות בסרט.. אווווווווו כמה זה טוב. כמו בסרטים רוצה לחיות אחרת, כמו בסרטים כחלק מן היומיום, כמו בסרטים רוצה להיות (את עוד תהיי) כוכבת, כי הסרטים גדולים מהחיים. עוד יבוא הלילה, אראה שם את שמי מנצנץ באור לטפס למעלה ולשאוף לעוד. מעלה מעלה מעלה, ניקח יד ביד ונעוף יחדיו, רק אם נאהב שנינו כאן עכשיו נגיע מעלה מעלה.... ~ ריקוד~ כמו בסרטים.. לאהוב כמו בסרטים...!

aMiRi GiRl

New member
בטוח יש לי טעות או שתיים במילים..אז

למי שבא שיתקן.. ועוד תיקון: בועלם-בעולם.
סתם התחשק לי לכתוב ת'מילים כי זה שיר ממש יפה! ואני ממש אוהבת אותו!!

M i R i L e

New member
יש הרבה טעויות הנה השיר הנכון:

לי הקולנוע מקלט ומפלט לבדי בעולם שם אני לא לבד מחפש בחיים קצת אור ומרגוע הם בחושך, בתוך הקולנוע לי הקולנוע הוא כמו בריחה מהכל רק בקולנוע אני בעולם הגדול רק בקולנוע לומדים כיצד לאהוב לחיות בסרט...אוו כמה זה טוב כמו בסרטים, רוצה לחיות אחרת כמו בסרטים הרחק מן היומיום כמו בסרטים רוצה להיות (את עוד תהיי) כוכבת כי הסרטים גדולים מהחיים עוד יבוא הלילה אראה שם את שמי מנצנץ באורות לטפס למעלה ולשאוף לעול מעלה מעלה מעלה נאחז יד ביד ונעוף יחדיו רק אם נאהב שנינו כאן עכשיו נגיע מעלה מעלה מעלה ואז יש את הריקוד ואז זמרות ליווי ובלאגנים ובסוף -כמו בסרטים...לאהוב כמו בסרטים...-

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifלגמרי!!

ההיפך מכתב שאמור להיות לבן... אבל זה.....
....בן מיוחד
חתיךךךךךךךךךךך

mary lou

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif ../images/Emo6.gif

חחח הרגת אותי עם הפריחה באדום

למעלה