=כמו בכל חג=

טאקילה~*

New member
=כמו בכל חג=

אני עצובה מרגישה געגוע להורים שכבר אין לי מזמן, התחושה הזו תופסת אותי מידיי חג,עצם האי יכולת לעשות דבר פשוט,סתם כזה להיתקשר ולומר אמא אבא חג שמח,אני אפילו לא בוחרת להם מתנה לחג,רק מניחה פרחים על השיש הקר. חושבת כזה ומתגעגעת לאותם ריחות של החג,ריח של ילדות, לניחוחות,לדבש מחבושים שהיא הכינה,למטעמים הנפלאים שלה, איך האישה הזו עמלה בשביל המשפחה המורחבת,החג היה אז חג אותנטי בדיוק לפי הכללים שהיא הביאה מארץ המוצא שלה. אני חושבת לי שרק אמא ידעה לאסוף את כל המשפחה יחד, ביום שהיא הלכה הכל הלך יחד איתה, היום עצוב לי... אני מתגעגעת כל כך מתגעגעת עד דמעות,בא לי חיבוק של אמא שלי. מחר אני אחייך לכבוד המשפחה הקטנה שלי.. ==
שנה טובה לכולם
==

נשית~37

New member
../images/Emo24.gif

לא חיבוק של אמא שלך אבל בכל זאת מקווה שיעזור.

../images/Emo24.gif טאקי מתוקה....

אנחנו כאן בזכות ההורים... וזה טבע העולם. גם אני הולכת להניח זר על קיברו של אבי ז"ל, במקום לשבת איתו סביב שולחן החג. החיים לא תמיד קלים... אבל אלו החיים. שולחת לך חיבוק ענק ומקווה שתהיה לך שנה טובה עם הרבה חיוכים. את אישה גדולה וחזקה מהחיים!

טאקושית יקרה../images/Emo25.gif

שעות של שיחות, נראה כאילו אני מכירה אותך שנים, הכרתי אישה אמיצה עם חיים לא קלים, ובנית במו ידייך את משפחתך לתפארת!!! נכון החגים זה הזמן בו כל משפחה מתאחדת ונכון את צודקת תקופת החגים מעלה געגועים עזים לאילו שלא איתנו כבר במיוחד שאצלך זה הוריך אנשים שתמכו בך למעשה אחוז גבוה מחייך, יקרה שלי אני שולחת לך מפה המון המון
עם זר גדול מאוד של -
ומאחלת לך אישה יקרה חג שמח, תהני מהמשפחה המצומצמת שאיתה את חוגגת תתראי ותתפארי כי כל הכבוד לך אישה הכל בזכותך, ואני עוד
!!!!!!!!! המון נ
קות, אוהבת דרדי

קצפת~

New member
טאקילה יקרה...............

אני קוראת קבוע את שכותבים בפורום הזה לעיתים ממש נדירות אני מגיבה מה שכתבת פה גרם לי לבכות מול המסך ולרצות לעטוף אותך בחיבוק אז לך ולמשפחתך הקטנה שולחת ברכת שנה טובה ומאושרת ומאחלת לך שכל חלומותיך יתגשמו קצפת~

טאקילה~*

New member
קצפת~ עכשיו ראיתי..../images/Emo20.gif

תודה חמודה..שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה. מיסרי ד"ש ליונתן נעלמת אבל עכשיו אני מבינה שאת מציצה.. שיהיה לכם כל טוב זוג נחמד...

טאקי...

השנה , יש לי הרגשה שאני עומדת לחוות משו דומה ... חיבוק אישה חזקה עם לב מרגרינה...

טליה34

New member
../images/Emo140.gifטאקוש

העברת אליי את תחושת הגעגוע והעצב..... ותפקידך היום...להמשיך....לבנות, לחזק, לטפח ולשמר את משפחתך..... הצליחי בזאת.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

עם דמעות ...... של עצב.....
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה, מדליקה חותמת ב-

סנדי32

New member
טאקיייייייייייי../images/Emo24.gifיייייי

אל תבכי מתוקה .......את גורמת לי לבכות איתך
שהמפשחה הקטנה שלך תהפוך לגדולה ומאושרת אמןןןןןןןןןןןןןןןן שיהיה לך חג שמח
אוהבתתתתתתתת

Windbluesea

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שנה טובה ומתוקה מאחל לך רק ימים טובים,יפים ומאושרים ביחד עם משפחתך