"כמו באירן"........

niya

New member
../images/Emo24.gifתלוי

תלוי בשפחה, ותלוי מה רמת הקרבה שלך אליהם. לפעמים לאנשים לוקח זמן עד שנופל להם האסימון. משפחה פרסיה ממוצעת תתקשה לקבל ילד הומוסקסואל, אבל אני מכירה גם משפחות לא פרסיות שמתקשות בזה. זה סוג של משבר שאנשים לא תמיד יודעים איך לאכול אותו. אולי פשוט תשאלי אותם מה עדיף: ילד הומוסקסואל או ילד חולה במחלה חשוכת מרפא? כלומר, אולי עדיף לנער אותם ולהכריח אותם איכשהו לראות את הכוס המלאה ולא את החלק הריק (ואני בכוונה לא אומרת חצי כי בעיני הומוסקסואליות לא מרוקנת את הכוס, אלא ממלאה אותו, גם אם במשהו אחר...

דוטקצי

New member
../images/Emo221.gifחיים בבועה../images/Emo221.gif-איך מוצאים אותם מה|ב

10%מהגברים הם הומוסקסואליים.-אני יודעת, המשפחה הפרסית המקסימה שבנם בישר להם בגיל 17 את נטיותיו-רואים את המקרה כך-(היום הוא בן 23) מבחינתם הבן הוא בסך הכל אמר ש"הוא לא נמשך לבנות "זה עדיין לא עושה אותו הומוסקסואל.הבעייה זמנית?תמידית?? ישנה בעייה עם הקשר עם בנות הזוג?-זו דרכם לא ל ק ב ל -כי קשה להם, מבחינתי אין בעייה באדם המגדיר עצמו הומוסקסואל .הבעייה מתחילה כשההגדרה העצמית או יותר נכון התודעה העצמית או הזהות המינית מפריעה לאותו אדם באיזו שהיא צורה.(ובמקרה הזה להסתיר את "הסוד" גוזל הרבה מדי אנרגיה) ההמוסקסואליות קיימת גם אצל פרימיטיבים וגם אצל הדתיים,וגם לאנשים ממוצא פרסי,. אגב הבנים ההמוסקסואליים רגישים, מתחשבים במיוחד ..DSM IVההומוסקסואליות אינה הפרעה על פי ה.. הרבה מהם יודעים מה זו חברות ויש להם בד"כ טעם טוב. לנו אישית יש כמה חברים הומוסקסואליים ולהגיד את האמת הם החברים הכי טובים שיש לנו. קשה לי לראות בהומוסקסואליות כפגם חוץ מאשר הסבל האישי שעובר הומוסקסואל הממוצע בחייו. כמובן ששוחחתי אתם כי הם -המשפחה הפרסית- אנשים באמת טובים, .הם שואלים שאלות שאני מתקשה לענות: האם יש כאלה שמתנסים וחוזרים להיות סטרייטים? האם זה מולד? האם נתן לבחור?איך לנהוג?הם עצובים ולא רוצים"לשחק" שהם מקבלים זאת -קשהלהםלקבל זאת!!!,פתאום שהתופעה אצלם בבית -אז הם אפילו פרימיטיבם-כשזה אצל אחרים הם ליבראלים,,, גם לא ברור להם איך יתכן שמעל 15 חב'רה מהשכבה של הבן הצהירו שהם הומואים?!,,מה זאת תופעה?בזמנם לטענתם לא ידעו שקיימת תופעה כזו,,,,(אני מאמינה שבפרס כן היה פשוט ה ס ת י ר ו ) הוא בנם והוא יקר להם ואני אוהבים אותו -אבל כולם ב מ ש ב ר ממושך מדי,,,, --------------------------------------------------------------------------------

JUN JUN

New member
מה זה DSMIV שכתבת?

אגב יש זרם מסויים שטוען שהצליחו להפוך את נטיותיהם בעזרת טיפול, מה דעתך על הנושא?

niya

New member
ה- DSM

הוא למעשה ה- Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders כלומר, הספר שבו כתובות כל האבחנות הפסיכיאטריות המוכרות. אחד הדברים המאד בולטים בשנים האחרונות הוא, שהומוסקסואליות הכורה כמחלת נפש עפ"י ה- DSM, והאחרון שיצא (אני כבר לא זוכרת מתי), הוריד את האבחנה מהספר, ובכך למעשה הכיר בכך שהומוסקסואליות אינה מחלת נפש. זה גם עונה לשאלה השניה שלך, לרוב אלה שטענו שנרפאו או שריפאו בעזרת טיפול - היו שרלטנים. אולי היו כאלה שבעקבות יפול החליטו שעדיף להם להסתיר...

JUN JUN

New member
מה זאת אומרת

ממלאה במשהו אחר. למה את מתכוונת בזה? את רואה בזה פלוס לא מינוס?

niya

New member
זאת אומרת

שאני רואה בזה לא פלוס ולא מינוס, אלא משהו שונה ואחר הכוס מלאה, זה בטוח. אז היא מלאה בנס קפה ולא בקפה שחור. זה משנה?

דוטקצי

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gifזו נטייהJUN JUN בלי+/-

JUN JUN מי משנה נטייה?|?
!
זכר|
הזרם
החרדי?
ואת מ א מ י נ ה?
הם באמת "משלים"את הוריו הפרסיים שניתן לשנות נטיות מיניות, אני
ממלאה פי מים

JUN JUN

New member
אני מאמינה ב...

אני מאמינה שלא כל הומוסקסואל הוא הומוסקסואל יש ויש יש כאלה שנולדו כך מסיבות ביולוגיות יש כאלה שמסיבות פסיכולוגיות נטו לכיוון השני עדיף לא להכנס לזה האמת זה נושא שלא נצא ממנו

niya

New member
ג'ונג'וניקה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

גם אם לא נצא מהנושא הזה, שווה להכנס אליו כמו פרסיה טובה, את לא רוצה להכנס לויכוח, או לפתוח נושא שקשה להתמודד איתו
אבל לפעמים אין מה לעשות, וצריך לחטט בפצעים גם אם זה כואב.

דוטקצי

New member
הוי אוי niya -הרגת אותי

על תשובה כזו היו אומרים לי :"דוטקצ'י ס ל י ט ה !"

דוטקצי

New member
סליטה

סליטה- אחת שלא עושה חשבון לאף אחד-נכנסת לדיון בכל נושא , לא ממש לא -כמו פרסיה טובה, הסליטה כן רוצה להכנס לויכוח, או לפתוח נושא שקשה להתמודד איתו הסליטה כן אוהבת לחטט בפצעים גם אם זה כואב , הסליטה דעתנית ופרסים לא אוהבים אותה

niya

New member
תלוי איזה פרסים../images/Emo68.gif

לא אוהבים אותה...
אני בעדה

דוטקצי

New member
איך מכנים אצלכם את ה "סליטה"-אולי זה שיבוש של

נייה יקירה שבוע טוב ומבורך! הפרסים הם אנשים חביבים/טובים /חכמים/ הפרסים לא אוהבים את ה"סליטה"-כי היא לא נחשבת לטובה, פרסיה טובה, לא רוצה להכנס לויכוח,,היא צייתנית וענוותית ולרוב אומרת "אמן"-במיוחד לבעל,למשפחתו ,ולחמותה,פרסיה טובה לא תעיז לפתוח נושא שקשה להתמודד איתו, אני יכולה להעד על עצמי שלפעמים אני כזו /פרסיה טובה/והרבה פעמים פשוט : ס ל י ט ה!!! איך מכנים אצלכם את ה "סליטה"-אולי זה שיבוש שלי? דוטקצ'י

niya

New member
לא יודעת איך אומרים

סליטה זו מילה שלא שמעתי אותה עד היום אני צריכה לשאול את אמא או אבא

דוטקצי

New member
שאלי בתי ונען

לסיכום,שני מילים שאת לא שמעת: סליטה הפטאבה את יודעת כל אזור מדבר קצת שונה/מה זה משנה? אבל בהזדמנות שאלי את הורייך

למעלה