"כמו באירן"........

"כמו באירן"........

הנה פה ועוד משהו...... (קצת ארוך) ליה

niya

New member
../images/Emo6.gif בחלום בלילה

אין לו הומואים...
הומוסקסואליות היא לא מחלה, והיא נמצאת בשכיחות מסויימת בכל האוכלוסיות, מאז ימי קדם. הגיע הזמן שיבינו את זה

דוטקצי

New member
../images/Emo34.gifבמשפחה פרסית ישראלית?../images/Emo34.gif

האם את מכירה משפחה פרסית שמתמודדת עם הומוסוקסוליות במשפחתה?!?כאן בישראל הנאורה?
האם המשפחה הפרסית משקיעה אנרגיה להסתיר את בן המשפחה ההומו?

niya

New member
../images/Emo34.gifלא רק משפחה אחת...

אני מכירה שתיים שלוש משפחות, פרסיות ישראליות, שמתמודדות עם בן משפחה הומוסקסואל. עד כמה שאני יודעת, לא מנסים להסתיר ולא כלום. מתמודדים... אגב, בזכות אחד "כזה", שהוא חבר טוב ויקר, הגיתי את הרעיון של הפורום הזה (ואגב, חצי ממשפחתו חרדית ומקבלת אותו כמו שהוא, בלי נסיון לשנות...)

דוטקצי

New member
../images/Emo45.gifכ../images/Emo140.gifל הכבוד ב א מ ת

אני ממש מעריכה את הפתיחות , הפרסים שאני מכירה -קשה להם מ א ו ד ! ! ! והם רק עסוקים בלהסתיר את "הסוד"-הייתי רוצה לעזור להם, כי הבן שלהם בן אדם מ ק ס י ם !!!

niya

New member
תסתכלי על זה ככה../images/Emo140.gif

את, משלמת לפעמים מחיר מי שלא מיוחד וייחודי, משלם את המחיר הזה כל הזמן

דוטקצי

New member
ולכן עדיף

להיות האחד, היחד והמיוחד, וברצינות-לשלם כל הזמן מחיר-כבד ביותר!!!!!! אני חוזרת לדרכי,

דוטקצי

New member
הערכים שלי

האמונה שלי, קבלת האחר, הצורך לעזור ולתת, ,,,,למרות שפעם נעקצתי,וזה מאוד כאב, לא זה המקום לשתף,,(אישי מדי)

דוטקצי

New member
אני יודעת שקיים

Looking4CoolName ☼-אני יודעת שקיים, אני מחפשת להקל את קבלת בנם-הוא מ ד ה י ם , והם א ב ל י ם ! ! ! מתקשים לעכל ,שזה נכנס להם לתוך התא המשפחתי, הוא מבקש מהם רשות להביא חבר הביתה -והם מ ת ח ל ח לי ם, אני רוצה לעזור, יש לך טיפים ?

מזעזע מאד../images/Emo46.gif

הכתבה על תפיסת הגברים הישראלים את הנשים שלהן מזעזעת ועצובה כאחד. מציאות שבה נשים נתפסות כאובייקט, אינה טובה לאף אחד, לא לנשים ולא לגברים.

niya

New member
נכון, באמת מזעזע

לצערי, לא מעט גברים תופסים את נשותיהם כחפץ או כרכוש. ועוד יותר לצערי אני מכירה אישית כמה נשים כאלה...

דוטקצי

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

niya
נתת לי אתגר, אני באמת מעוניינת לעזור למשפחה הפרסית/ישראלית לקבל את בנה ההומו שהוא אדם מיוחד עם נשמה מיוחדת, איך עושים זאת? יש לך,niya ,טיפים? אתן לך
niya אם עצותייך יועילו,

niya

New member
לא יודעת איך לשכנע מישהו אחר

וחשוב לזכור שזה דור אחר... אם אצלך אבא שלך לא קיבל את העובדה שבעלך מחתל ולוקח חלק פעיל בגידול הילדים, תחשבי איך היה מקבל ילד הומוסקסואל. בדור שלנו זה כבר מתקבל אחרת, אנחנו פתוחים יותר, או רוצים לחשוב את עצמנו לכאלה, אנחנו יכולים לראות את האדם כאדם, גם אם הוא שונה מאתנו במשהו שנראה "מהותי" - אנחנו שואלים את עצמנו מה ההבדל הגדול בינינו ומה זה משנה לנו מה עושה אותו אדם בחדר המיטות? וככה יכולים לראות את הדברים אחרת מבני הדור שהוליד אותנו.

דוטקצי

New member
משפחות מדור קודם מתמודדות../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

נייה יקירה
כשסיפרת שאת מכירה שלוש משפחות שקבלו את
בנם-אז גם הם מדור אחר אני רואה את סבלו של הבחור שהוא צבר והוריו פרסים
נחמדים ביותר רק מתקשים לקבל את בנם האהוב,
אז כנראה שלקבל תלוי באדם/גם בדור -אני מבינה את כוונתך ועדיין על פי נסיונך משפחות מדור קודם מתמודדות, אולי בכלל אני לא צריכה להיכנס לפרטיות של אנשים-אבל הם נואשים-ובנם סובל,ואני אמפטית למצבו המבולבל-הוא אוהב את הוריו-הם גם אוהבים בדרכם- רק לא מקבלים אותו---תחשבי איזה כוחות היו לו לבוא להיפתח בפניהם שהוא -הומו,בכל זאת משפחה פרסית מסורתית,ואני חושבת שהוא קיבל חינוך מצוין -עובדה העיז בגיל 17 לבוא לספר להם-והם לא מקבלים,

למעלה