כמו אריקה ג'ונג

סאלי31

New member
חחחחחחחח את לא תאמיני..

ובכן קורה שבנסיעות השלפוחית שלך מתעוררת ואת לא יכולה להתאפק.? אז ישבתי בטבע לרוקן את השלפוחית ומכוון שהישיבה באוויר החזקתי בידי את מכסה המנוע, והוא היה רותח, אז לא פלא שזאת שהייתה מתחתיו התפתלה והתכווצה כי המכסנ רתח לה מתחת לציצים :( לא מקנאה בה :)) אני באמת לא מנסה כלום, רק מביעה דעתי :))

מתקמבק

New member
טיפ

סאלי.. אם מכסה המנוע רתח.. גם בקיץ אולי כדאי לגשת למוסכניק....שיבדוק את המנו(..) אצלי מעל פני השטח קר בפנים רותח ...

דביXXX

New member
נדמה לי שתאהבי את זה......ספרי לי

התעוררתי בבוקר, אחרי לילה של מחשבות וחלומות. נכנסתי למקלחת ואני חושבת רק עליך. אני מסבנת את גופי החלק ומבחינה שפטמותיי קשות וזקורות... היתכן שזה רק מהמחשבות? יוצאת כולי מריחה מריח הסבון הרענן, נוטפת מים ומביטה בראי. החלטתי. אני רוצה אותך היום. אני מתמרחת כולי בקרם גוף, מתיזה ספריי גוף ריחני. כולי חלקה, נעימה ונקייה. במקביל שולחת לך הודעת טקסט "רוצה אותך היום! בוא נפגש" אחרי כמה דקות ארוכות, מתקבלת הודעת התשובה "יאללה. בואי." קובעים בצימר בשעה 09:00. לכבודך אני לובשת גופיית תחרה לבנה, תחתון תחרה גבוה. לובשת מעל חולצה לבנה קצת שקופה. המתאמץ יוכל להבחין שאני בלי חזייה, וחצאית פרחונית ונועלת נעלי עקב... אני מגיעה למקום ואתה באותה השנייה, מודיע שתאחר קצת.... אני קצת מאוכזבת אבל אתה מבטיח שתגיע מהר ואינך יכול לחכות כבר לחוש אותי. אני נכנסת לחדר, מוזגת לי כוס מים גדולה ומחליטה לנצל את הזמן להשלמת שעות שינה ונשכבת על המיטה. נרדמתי.... אתה מגיע, נכנס בשקט ומבחין בי ישנה על המיטה. נרדמתי לבושה ואפילו עם הנעליים. אתה מתקרב אלי בשקט בשקט, ונשכב לידי. פני מופנות לכיוון הנגדי ואתה מתחיל ללטף את שערי. מעביר את אצבעותיך בעדינות מפתיעה. מלטף את פניי ומתקרב עד שאני מרגישה את נשימותיך . אני כבר יודעת שהגעת אבל אני לא פותחת את עיניי. אתה מתחיל לנשק את פניי בנשיקות קטנות קטנות ועדינות, את המצח, הלחיים, האף.... אתה מנשק את שפתיי בנשיקה שנוגעת לא וגעת. מוציא לשון וכאילו מרטיב את שפתיי. ידיך מלטפת את גופי לאורך הגב, וממשיכה לכל אורך רגליי, אני מסתובבת אליך קלות ועוטפת את צווארך עם ידי ומתמסרת אליך בנשיקות. "חיכיתי לך" אני אומרת, ואתה סותם את פי בנשיקות ארוכות ורטובות. אנחנו לא מפסיקים להתנשק, תוך חיבוק חזק וארוך. "התגעגעת אלייך" אתה אומר וממשיך "אני כל כך רוצה אותך..." "אז תיקח" אני אומרת ואתה, בידייך העדינות מלטף אוןתי לאורך הגב ומגיע לשולי החולצה. בעדינות אתה מקלף אותה מעלה, תוך ששפתייך מלוות אותה בנשיקות על בטני ומעלה לחזה. אני שכובה לצידך על הגב, מרימה ידיי למעלה ונותנת לך להוריד ממני את החולצה. אתה אוהב את גופיית התחרה. לא רוצה להוריד אותה ממני, רק מחלץ שד כדי לינוק את הפטמה, ואז את השני. מנשק את הפטמות שזקורות כל כך בגללך, מוצץ אותן ויונק אותן לפיך. ידך מרימה את החצאית ומלטפת את ירכיי. אתה נצמד אלי ואני מרגישה אותך מבעד למכנסיך... אני מלטפת את ראשך, ומלקקת את אוזנך. אתה שומע קרוב קרוב את נשימותיי ואנחותיי. אתה יודע שאתה עושה לי טוב ושאני רוצה אותך כל כך. אתה מרים מעט את החצאית ומקלף ממני את התחתונים. דרך הנעליים שעדיין נעולות. אתה מרגיש שאני כל כך רטובה שאפילו ירכיי הפנימיות כבר לחות. אנחנו נותרים שכובים זה לצד זו. לא מפסיקים להתנשק והידיים מטיילות. אתה מפלס את אצבעותייך בין שפתיי התחתונות. ומגלה רטיבות מטורפת שמדליקה אותך עוד יותר. אתה מלטף אותי שם בעדינות שמטריפה אותי. עם אצבע אחת. לאט לאט. מוצא את הדגדגן ומעניק לו תשומת לב בלעדית. במקביל הלשונות שלנו משחקות תופסת תוק התנשקות לוהטת. אני שולחת את היד לפתוח את מכנסיך. חולצת את אבריך ולוחשת באוזנך "אני רוצה אותך בתוכי..." כשאנחנו בלבוש חלקי, אתה עולה מעליי ופשוט מחליק לתוכי. שנינו נאנחים זו באוזנו של זה. אתה מחליק פנימה והחוצה ברטיבות בלתי פוסקת. חופן את ראשך בכתפי ומדי פעם יורד לינוק שד. אני מפשקת את רגליי כדי שתכנס עמוק יותר ויותר לתוכי. אתה מגביר את הקצב. ממשיך עוד ועוד. אני נאנחת בקול. עוד.... עוד..... ואתה דופק אותי כ"כ חזק, המיטה רועדת, ראשי נדחף לקצה המיטה, אתה לא יכול לעצור, אני מרגישה אותך רועד ויודעת שתכף זה יקרה. אני לוחשת לך "בוא נגמור יחד...תגיד לי אתה מתי..." ואתה מצליח לחלץ מילה בין התנשפויותיך "עכשיו.." ואתה ננעץ בתוכי כ"כ חזק, ואני מחבקת אותך חזק ככל שאני יכולה ושנינו גומרים תוך צעקה משותפת. אתה נשכב מעלי, כולך מתנשף ומזיע.... ואני מלטפת את גבך ומנשקת את פניך בעדינות.....

סאלי31

New member
אכן אהבתי, איך ידעת? שובבה אחת..

התחרה הלבנה על הגוף מחמיאה בטירוף :) גם אני מתה על זה אחרי שגומרים אני מתה להרגיש אותו עליי נשכב רק כשאני על הבטן, אוהבת להרגיש את משקל גופו על ישבני הבולט כאשר האיבר שלו מתגנב מטה בין רגליי ואני מתפתלת להרגיש אותו מתנדנד על הכוס שלי. אוי ההרגשה הזאת מטריפה אותי .. בכלל אם הוא יאונן לי על הדגדגן בזין שלו. יואו.. תראי מה הוצאת ממני עכשיו

שין133

New member
סאלי מתוקה ומיוחדת !

אין לי הסבר ממשי אבל זה כמה הזדמנויות כצופה מהצד שמך כאילו אומר לי שאת אישה מיוחדת יש בך רוך יש בך עדינות את נקייה ומטופחת יש בך חן רב וגם יופי יש לך חושים חדים יש בך יושר והגינות מה שחסר לך זה מקום שירגיש לך בטוח כדי שתוכלי שוב לפרוח

סאלי31

New member
../images/Emo9.gif

תודה רבה על המחמאות, גם לך יש השערת נכונות בקשר אליי :)) אתה יכול לבוא כל יום להרעיף עליי מחמאות, אני פשוט מכורה לסם הזה.

newcharm

New member
את מייצרת סיפור לפי הזמנה?

יפה יפה אני מבקש משהו עם אייס קפה לפני וגם אחרי :)

מתקמבק

New member
הבהרה

אם יש כאן מישהו שחושב שאני כותב כמו אריקה ג'ונג אז.. קטונתי על באמת. הכותרת נועדה בראש וראשונה לשלוח אתכם לבדוק להסתקרן ואולי גם לקרוא... כדאי.

mar nina

New member
ממשיכה -

מנקודת מבטה: התעוררתי הבוקר באיחור. שכחתי לכוון את השעון. בחופזה נכנסתי למקלחת, הקפדתי שהמים יהיו קרים בכדי למוסס את כל סימני השינה הניכרים. חטפתי בחיפזון את אחת השמלות מהארון. היתה זו האדומה, אלא מה? טופפתי על עקביי במהירות רבה, לכיוון תחנת האוטובוס הנוסע צפונה. עודי פוסעת, חשה אני כי פרט לשימלה, לא לבשתי דבר. מיד הציף הסומק את לחיי, אך התנחמתי בעובדה, כי הגילוי הנ"ל ישאר ביני לבין עצמי. לפתע שמעתי קול גברי המציע לי אייס קפה, היה זה נחוץ לי ביותר, ובלי קול הסכמתי. לא הרגשתי איך, מצאתי את עצמי יושבת במכוניתו, ושולחת ידי אל בין רגליי. דקות ספורות עברו עד שמצאתי עצמי אל מחוץ למכונית, כששדיי נלחצות אל מכסה המנוע הבוער. זאת לא אני! זאת השמלה! בכל פעם ששמלה זו עלתה על גופי, הטרמפ לכיוון צפון היה מובטח! אוף....אבל למה צריך לשלם כזה מחיר עבור טרמפ?

סאלי31

New member
חחחחחחחחחחחחח תותחית!

ואולי גם דאגת למים שיהיו קרים כדי להזקיר את הפטמות. וכשישבת במכונית פתאום הרגשת נוזל בין רגלייך, משהו לא בסדר מבלי שישים לב הכנסת את האצבע לבדוק למה, פתאום את רואה שהתחתונים אינם, ומה הרטיבות הזאת? לא עשיתי פיפי, הנהג שם לב אלייך בפנים תוהות לזרם הזה שיכול ללכלך לא את הרכב, הגשת לו את האצבעות שלך שיטעם ויבין שלא עשית פיפי חלילה. הוא לא הסתפק בכך ואמר לך, את משתינה לי ברכב אני אשתין לך בכוס. וככה שיפד אותך על מכסה המנוע והשתין בתוכך :))

mar nina

New member
ולא שמת לב

שכתבתי שדיי נלחצות, כשהשדיים בכלל זה זכר ברבים. בכלל גם כוס וגם שד, אלה שני איברים ניקביים , והם בלשון זכר. זה בטח איזה שוביניסט המציא את זה. /tapuzforum/images/Emo4.gif/tapuzforum/images/Emo4.gif

למעלה