כמו אריקה ג'ונג

מתקמבק

New member
כמו אריקה ג'ונג

היי מחר ב- 8 בתחנת האוטובוס שנוסע צפונה ליד xxx על הכביש . שמלה אדומה וזהו. אני עוצר.. רוצה אייס קופי? את נכנסת ובוחנת... לא מדברים... אף מילה ...מתחיל ליסוע צפונה.. מרימה את החצאית ושולחת יד אל בין הרגליים ואוספת את הרטיבות שלך... טועמת... ומגישה לי את האצבעות שלך לטעימה.. איזה ריח מטריף... ממשיך לנהוג ורואה ושומע אותך מתענגת... פותח את המכנסיים ושולף את הזין הקשה ואת שולחת יד שניה ואוחזת בי ומלטפת מעלה מטה... בערפול החושים שלך לא שמה לב היכן אנחנו... עוצר ומורה לך לצאת ולעמוד לצד הרכב, נשענת עם החזה על מכסה המנוע ורגליים פסוקות... את יוצאת ונעמדת... אני מתייצב מאחורייך מושך את האגן שלך לאחור ומפסק את רגלייך עוד, ולפתע את מרגישה את הזין שלי חודר לתוכך באחת מחליק לתוך הרטיבות שלך עמוק עמוק פנימה, ואת כמעט מונפת באויר מעוצמת החדירה....רק הרכב והזין התקוע בתוכך מייצבים אותך.. מייבבת בעונג... אוחז באגן ומשפד אותך עמוק.. עוד ועוד... ואת מרגישה את הפעימות בתוכך.. והזין הולם בך פנימה והחוצה.. שולח יד לפנים ומעסה את הכוס שלך מלפנים... שולח יד שניה אל אחורייך ומלטף את החור של הטוסיק...אצבע קטנה חודרת והשריר הבתולי שלך מתכווץ עליה... ואת את יודעת מה הולך לקרות ורק מהמחשבה שרצה לך בראש את מתכווצת בעוצמה על הזין שבתוכך .. על האצבעות שמסביב...ועל מה שיבוא... ואני אפילו את שמך איני יודע... תמשיכי?

מתקמבק

New member
סופרת

סופרת פמניסטית ידועה שאת ספרה קראתי במחסה מתחת לאדמה כשמסביב יורים.... והיא טבעה את המושג "זיון מרוכסן". נא לעיין במקורות...

לא מתפשרת כלל

Well-known member
מייבבת מעונג

משפד אותך.. מדמיינת בראשי את הצליל המדהים הזה של המיצים בזמן הזיון
כמה קצר וחזק, ככה טוב.

האקט?

ממש לא להיפך. יש משו בכוחניות ואני בינה או לפחות חושבת שאני מבינה למה את מתחברת. אבל התיאור הפלסטי הזה לא מדליק אותי. גם לא המילה שיפוד. ישר אני רואה שיפודיה עממית בראש....

לא נסחפת בכלל....

כמו אריקה גונג? קראת אותה? אז יש לך עוד דרך: להיות אישה, לכתוב כתיבה נשית, לכתוב כתיבה נשית אירוטית.... אין בעיה לכתוב תיאורים שכאלה.פלסטים לא מעט.יש לזה דרך אגב טכניקה ידועה מראש... אחלה פור פלי... תהנה....

סאלי31

New member
לא אהבת :/

איפה המשחק המקדים, הנשיקות, הנגיעות, המשחקים, הליקוקים, המבטים.. מה ישר ככה להדוף על מכסה המנוע שבטח הוא בוער מחום כי רק עכשיו עצרת את הרכב. והיא ישר מפסקת ומרטיבה? רק מלראות אותך נוהג.? :(( אוף..

סאלי

יש נשים שמרטיבות רק מלראות גבר נוהג. בחיי שאני לא צינית. והסיפור ? אהבתי שאת מנסה למצוא ומוצאת את ההדיון. זיון על מכסה מנוע חם בקיץ ישראלי?
וואלה, זה מסובך אמיתי.

למעלה