כמו אהבלה! הסדרה התדרדרה קצת ...למרות שאני מכורה ותרזה בוכה כמו אהבלה!!!!
ג ג2רת גר2 New member 17/6/05 #1 כמו אהבלה! הסדרה התדרדרה קצת ...למרות שאני מכורה ותרזה בוכה כמו אהבלה!!!!
I I n n u e n d o New member 17/6/05 #2 צודקת אבל אני מבטיחה לך מסרטונים שראיתי שהמשחק שלה השתפר בהרבה
S soapsfan New member 17/6/05 #4 אני יתבע אותך! בדיוק אכלתי,ובגלל התמונה הזו קיבלתי בחילה.אין,אני תובע אותך.על מיליונים.באשמת עינויים באמצעות תמונות של תרזה.
אני יתבע אותך! בדיוק אכלתי,ובגלל התמונה הזו קיבלתי בחילה.אין,אני תובע אותך.על מיליונים.באשמת עינויים באמצעות תמונות של תרזה.
ש שועל עגורן New member 19/6/05 #16 בר מינן!!! הגבות של פעם...לא מה שיש היום. איזו מפחידה. זה רק מראה שכל הסרטים עם המעודדות היפות הם מדע בדיוני!
בר מינן!!! הגבות של פעם...לא מה שיש היום. איזו מפחידה. זה רק מראה שכל הסרטים עם המעודדות היפות הם מדע בדיוני!
ל לירון ל פיצגרלד New member 17/6/05 #7 ../images/Emo9.gifזאת משי אצל לירון../images/Emo9.gif אומרים אתבע, לא "יתבע" הרבה זמן לא הייתי פה
מ משי לופז פיצגרלד New member 18/6/05 #15 חן חן../images/Emo9.gif גם אני רוצה להיות המתקנת הרשמית של הפורום, כדי שיהיה לי תפקיד May I? מלא רלטיב קלוזס. חח :-o
חן חן../images/Emo9.gif גם אני רוצה להיות המתקנת הרשמית של הפורום, כדי שיהיה לי תפקיד May I? מלא רלטיב קלוזס. חח :-o
D darklighter New member 17/6/05 #9 נצל"ש-זוכרים את פרנק לומקס? + למי שלא זוכר זה הבלש המסוקס שאי'תן ואייבי שכרו כדי למצוא את הסטוקרית שלו (תרזה) וויטני נדלקה עליו... בקיצור.. אני רואה את הפרק השני של "הקאמבק"(שגם היה משעמם) ואת מי אני רואה?
נצל"ש-זוכרים את פרנק לומקס? + למי שלא זוכר זה הבלש המסוקס שאי'תן ואייבי שכרו כדי למצוא את הסטוקרית שלו (תרזה) וויטני נדלקה עליו... בקיצור.. אני רואה את הפרק השני של "הקאמבק"(שגם היה משעמם) ואת מי אני רואה?
L LauraLF New member 17/6/05 #13 חשבתי שתאמרי ששרון נדלקה עליו../images/Emo13.gif אני יותר מוויטני חח