כמות קלוריות

tzuky1

New member
כמות קלוריות

כמה קלוריות גבר בן 32 צריך לאכול ביום? גובה 172, משקל - 80, מבנה גוף - רחב. רמת הפעילות היומית בעבודה היא מינימלית - משרדית ו-3-4 פעמים בשבוע מבלה במכון כושר כשעה, עובד בעיקר על ארובי. אשמח לתשובות. בברכת שבוע טוב וכל טוב :)

אל תיקח את הפרנסה של התזונאיות/דיאטניות../images/Emo8.gif

זאת בדיוק העבודה שלהם. לחשב לך כמה קלוריות אתה מוציא כל יום בפעילויות השונות שאתה עושה וכמה קלוריות אתה מכניס בתזונה היום יומית שאתה צורך. ואז הן בונות לך תזונה שמתאימה לך. באופן אישי, אני ממש לא טוב בסוג החישובים האלה
אבל מה שאני יכול לרשום זה שבשביל להוריד משקל אתה צריך לשרוף יותר קלוריות בפעילות גופנית, מהקלוריות שאתה צורך בתזונה. מה שנקרא: "מאזן קלוריות שלילי" אם אתה כל יום צורך במזון יותר קלוריות ממה שאתה מוציא, אז אתה ב"מאזן קלוריות חיובי" ואז אתה יכול להעלות במשקל.

tzuky1

New member
לשמור על המשקל הקיים ואולי להוריד מספר קטן של

ק"ג...

לשמור על המשקל

באזור ה 2450 קלוריות ליום (ביום ללא אימון, אירובי יכול להוסיף עוד 300-600 קלוריות, תלוי בעצימות האימון ובנפח). כדי לרדת במשקל צריך פשוט לאכול פחות מהמספר הנ"ל (המספר עם סטייה של כ-10% [אם אתה אדם בריא]).

tzuky1

New member
תודה רבה על תשובתך... שאלה נוספת ברשותך...

לי יש קרוהן, זה אומר שעלי לאכול יותר או פחות קלוריות?? הקרוהן כיום שקט, רמסיה.... תודה על תשובתך, יום נעים

יהיה לא אחראי מצידי לענות על זה

מכיוון שאיני מתמצא במחלה הזו (או במחלות בכלל). ממליץ לפנות לאיש מקצוע.

פצית219

New member
גם לדעתי אתה צריך ייעוץ מקצועי. לבעיות

רפואיות צריך יעוץ אישי ולא דרך פורום. אתה בטח יכול לקבל הפניה דרך הקופ"ח.

למעלה