כמות אוכל ?

katam

New member
כמות אוכל ?

אני אמא גאה לשני כלבים בני עשר ושמונה ושני מתבגרים. הכלבים במצב מעולה, לא שמנים מידי לא רזים מידי. אני קוראת המון שאלות על כמויות האכלה של כלבים ולא יודעת עד כמה הדבר עקרוני. בדרך כלל תפקיד המתבגרים לתת אוכל לכלבים בערב. נתנו להם הדרכה כמה לתת אבל אין לי חשק להסתכל בדיוק כמה הם נותנים מה גם שברוב המקרים הכלבים משאירים אוכל והמתבגרים נותנים יותר מידי אוכל לא פחות מידי. האמת שאף פעם בעצמי לא בדקתי כמה הכלבים צריכים בדיוק לאכול כאשר החלפתי מזון בעיקבות פרשת נוטרה נאגס סמכתי על כך שהכלבים נראים מעולה. אבל בעיקבות כל השאלות לאחרונה כאן ובפורום כלבים כל הגנים הפולנים שלי יצאו לחופשי. קטע האכלה חשוב לי מבחינת המתבגרים אבל כמובן שאיני מעונינת להזיק לכלבים. בתודה

הזנה

אורלי שלום, בגדול - כמות המזון צריכה להיות מותאמת לפי הכלב - גודלו ורמת הפעילות שלו, והמטאבוליזם שלו. את צריכה לעקוב לאורך זמן - אם אין שינוי במשקל - כנראה שהם אוכלים כמו שצריך, ואין לך מה לדאוג. לגבי המתבגרים - זה כבר תחום אחר לגמרי. את יכולה לתקן אותם אם את חושבת שהם טועים, אבל מי אני שאעיר לאמא פולניה איך לגדל את ילדיה

katam

New member
תודה רבה

אני עוקבת כל הזמן איך שהם נראים . 50 אחוז גנים מפולניה לא הולכים ברגל
אני מתקנת את המתבגרים אם אני רואה שהם טועים. אבל אני לא בודקת כל פעם את הכמות שהם נותנים לכלבים תודה אורלי

למעלה