כמוני -דלוקו

כמוני -דלוקו

כמוני אלון דה לוקו כולם מנסים להיות כמוני להתלבש להתנהג כמוני מנסים לזוז כמוני But dem always dem alook phony Nuff a dem a try tell dem self a lie live ina dfny try to imitate Loco i&i dem a playhate dem a got no fate Dem a wanna be like de'loco man d grate What dem a gonna do we a gonna tell dem to לא משנה מה תעשו Dem a always number two I anit no gonna stopa Number one a dancehall rappa Dem a wanna be like me But me a always toppa toppa כולם מנסים להיות כמוני להתלבש להתנהג כמוני מנסים לזוז כמוני But dem always dem alook phony אז מתי כבר תקלטו למציאות תנחתו לא משנה מה תעשו לוקומן לא תהיו כל אחד הוא אורגינל אז למה להשתנות בכלל הייחוד נמצא בך לפספס את זה חבל כי אתה זה אתה יו אני זה אני אולי ככה תבין למה אני כאן עצבני שאתה מנסה להיות כמוני אתה זה לא אני אם תרצה או לא תרצה רק אחד כאן אמיתי כולם מנסים להיות כמוני להתלבש להתנהג כמוני מנסים לזוז כמוני But dem always dem alook phony רוצים להיות כמוני רוצים להיות סלב עם הפוזה והמוני See dem pic ina d' wed פלוס הבגד ג'ל בפוני ושרשר על הצוואר חושבים שהם כמוני חושבים שזה עזר אז אולי כבר תתעוררו למציאות תנחתו תתרכזו בעצמיכם ורק אז אולי תראו שאתם שם עומדים לא אני מולכם תפתחו תעיניים, תאמינו בעצמיכם!!

למעלה