כמוית ליריד

רויטל001

New member
כמוית ליריד

שלום לחברי הפורום:) אני מעצבת תכשיטים ובקרוב אני אמורה להשתתף ביריד מעצבים גדול בפעם הראשונה בחיי, אשמח להעזר בידע הרב שלכם:) מדובר ביריד מעצבים גדול בגני התערוכה, שימשך 3 ימים (מוצ"ש, ראשון שני) שהצפי הוא ל8000-10000 משתתפים. אשמח לדעת מהי כמות המוצרים(תכשיטים) שעליי להכין לאירוע מסוג זה ואיך בעצם מחשבים זאת. ודבר נוסף, האם ישנה חשיבות למיקום הדוכן שלי בתוך אולם התצוגה? וגם אשמח לקבל טיפים לעיצוב נכון של דוכן. תודה רבה!!!!

HayaBee

New member
../images/Emo245.gif../images/Emo140.gif...את אמיצה יקירתי......./images/Emo50.gif

ביקרת ביריד כזה? נוכחת? שלושה ימים של מכירות משוגעות יכולות לחסל את המלאי ותשארי ללא מוצרים למכירה או לחילופין תכיני כל כך הרבה וחלילה לא יעברו המכירות את גודל הציפיות ותשארי תקועה והעלות כמובן.......כמה היא? אני הייתי נוהגת יותר בזהירות אם זו פעם ראשונה שלך במכירות ביריד מסוג זה. אף אחד לא יכול לומר לך כמה להכין, כל אחד צריך להתנסות בעצמו, הרי המוצרים שאת מוכרת אינם כמו של מישהו אחר. בכל אופן אני מאחלת לך המון הצלחה ואשמח שתעדכני אותנו כאן בפורום עם הנסיון שיהיה לך. בהצלחה מכל הלב, חיה

bartal4

New member
בוקר טוב...

אין לי נסיון בירידים מסוג זה , אבל תבדקי עם עצמך כמה תכשיטים את רוצה למכור כל יום תכפילי בשלוש זה המינימום לכמה שאת רוצה השאר מתחבר לשאלה השניה , של עיצוב . את לא יכולה ביום השלישי שהשולחן יהיה ריק לכן מראש את צריכה כמות גדולה בהרבה ממה שתמכרי באותו יריד . ישנן דעות רבות... לדעתי על כל שולחן לפחות 150 פרטים לגבי הסידור בלי להכנס יותר מדי לכל השיטות והטעמים את הדברים שאת רוצה למכור יותר ואלו שאת מעריכה שיימכרו יותר תשימי במקום נגיש ובולט . היות והיריד יוקרתי אני מציע שתבחרי שיטת עיצוב שפונה ליוקרתי ולא לבסטה . בהצלחה !

aniah

New member
ירידים בחולון

הי רויטל, שמי אניה הולנדר ואני מארגנת ירידים באזור חולון. יש לי השבוע 2 ירידים: יריד בקאנטרי חולון (ליד משרד הרישוי) בימים ב' עד ד' 30-31/8 ו-1/9 מ-09:00 עד-21:00. צפי קהל: מ-1,000 איש ומעלה ביום. גילאים : משתנה לאורך היום ולמעשה כולל את כל שכבות הגילאים. האפשרויות למתחמי קד"מ (דוכנים): הקאנטרי ידאג ל-שולחן כיסאות עבור הדוכנים. עלות: 200 ₪ ללא מע"מ ליום. יריד במכון הטכנולוגי חולון יום ה' 2/9 בין השעות 10:00-16:00. במכון כ-1,000 סטודנטים/ות וחברי/ות סגל, שיעודכנו על היריד דרך אתר המכון וכמובן לוחות המודעות הפזורים בקמפוס. היריד יארח דוכנים שונים, ביניהם גם דוכן של בנק גדול, ועוד... זוהי הזדמנות מצויינת להיכרות עם מקום שמארח ירידים רבים במהלך השנה (שלא לדבר על יום הסטודנט) המכון דואג לשולחנות וכיסאות עבור המציגים. עלות: 150 ש"ח. אשמח לקבל תשובתך בהקדם ... אניה

למעלה