כמוהו

שקמה_

New member
כמוהו

הוא רמס אותי הוא המית את נפשי עיניו היו מזוגגות כשביקשתי מגן הוא נתן לי את הגב כשביקשתי כתף והייתי לבד הוא הכניס אותי לעולם של בדידות והן נטשו אחת אחת החברות הטובות והייתי לבד חיפשתי מפלט את חברתם של הבריות חיפשתי חיוך מילה טובה וכבוד והם היו כאן כבר לא הייתי לבד לא ידעתי שגם אתה תרמוס לא ידעתי שגם אתה תרדוף לא ידעתי שגם אתה אותי תחשוף לא ידעתי שגם אתה תמעך את מעט החיות והצבע שעוד נותר כמוהו בגללו ברחתי לכאן בגללך בורחת מכאן המקום היחיד בו יכלתי להיות המקום היחיד בו יכלתי לחיות כמוהו עיקש ועיקבי להחזיר אותי לעולם הדממה יכלת לנטוע בי רגש אך נטעת בי איום ופחד כמוהו אין בי הכח למלחמת ההשרדות אין בי הכח להתמודדות נפשי עייפה ממלחמות אל תהיה רק אל תהיה כמוהו

תעתועי אהבה

עם שנויים מהמקור......... חשבתי שניצלתי,שהעסק נגמר ששילמתי על הכל וביוקר ועכשיו היא חוזרת ושואלת `מה נשמע?` ואני שוב מרגיש נמס כמו תינוק. אני אוהב אותה ,היא שלי לתמיד אבל היא,מי יודע של מי היא? אחייך כל עת שתאמר ליאת מה שתגיד אך כשתלך שוב יחנקו הדמעות את גרוני. היא אמרה שהכל אפשרי ומבטיחה את מה שצריך לשנות,לתקן אם רק אגיד לה כן שוב תכבה את האור שוב תברח ולא תשוב. ובוקר אחד שוב אקום עייף מדמעות וסליחה ואז וודאי אשמיע כל מה ששתקתי עד היום ואומר-`לא אוהב אותך יותר` ואז תגידי`אתה לא מבין` תבקשי הזדמנות אחרונה תשבעי שתמיד תאהבי שאת לא יכולה בלעדי. ואני.....אשמע בקולך.. ושוב אבכה בגללך או שכן או שלא.

צהלה

New member
היותך אחרת..

מודעת להיותך כל כך שונה ממני וכל כך דומה- בזוית עין שערותיך במחול פראי- מרחפת ממקום למקום אלו רק רגעים שעוברים- ממני אליך... כמו עובר מקופל - התקפלת ונטשת, לא נותר מה לומר- רק הזיות ממלאות חללים חללים.. משתכשכת בבוץ של עצמי- שנים על שנים חלקים שלמים מתים ורוויה אין... איך רואים תקווה והעיניים כבויות.. פקוחות לרווחה אני אישה מזן נדיר ואת בתי- קשת לב ועורף, רוצה הייתי להשיבך לרחמי - ולהתחיל הכל מהתחלה.... מוקדש לבת שנטשה...

שי33

New member
ואללה,

שקמי את עצמך, אפילו הבת שלי יודעת לספור יותר משניים... מחבק אותך שקמה חזק...באהבה. שי. :)

אטומה מאונס !!!

הגעת לכאן שליבי פגוע ללא סימן שליבך נגוע. אוששת אותי במילים יפות ואני חיפשתי אותך לאהוב. כל שיריי בפורום,אהבה צרופה, לך הוקדשו במתנה ,כמושא. אהבה נולדה,אהבה התפתחה וכאן בדיוק נהיית מוזרה. ידעת להביע בשיר רק מכאוב, משיריי התעלמת בלי נקוף. פיזרתי אהבתי במילים ומעשים ואת נותרת שקועה בצרותייך בלי פיוטים. לו רק ידעתי מה עומקה של תהום שבליבך פעורה משנים אחור, גם אז לא יודע מה יכולתי יותר מאשר את אהבתי לפזר. רק חוסני הנפשי ואישיותי החזקה ניראו לך כמביאי השררה ודימית ככמוהו הנני, אף שרק בשורה הבאתי. טעות נעשתה וכויאטואליות הלכה לא היה מקום עוד לאהבה לשרוץ,להימרח ולהתפזר בדפי פורום,צ`ט ואינטרנט. אהבתנו הצעירה חייבה דממה ושלווה ולא להיות בעין הסערה טובעים בקלס הקינאה. מעאב הינך זועקת, אשם בי מחפשת, משווה אותי אליו ואינני דומה בכלל. מרכין ראשי בעת שיברך ומאחל רפואה שלמה לנפשך, רק היא תוכל להבהירך כמה טעית בהשוואתך.

למעלה