כמובטח
- התפקדות דצמבר.

כמובטח ../images/Emo3.gif - התפקדות דצמבר. ../images/Emo137.gif

שם:
מקום מגורים:
אייסיקיו:
מסנג'ר:
אימייל:
משהו שעשה לך את החודש הקודם:
תכנונים/בילויים לחודש שבפתח :
תמונה : חודש מוצלח.

אני

שם: צבי גיל: איש זקן בגוף של ילד שעשה רק נזקים. אוי איזה שיר יפה זה. כיתה/עיסוק: מובטל. כלומניק. אפס. מקום מגורים: ירושלים אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] אימייל: משהו שעשה לך את החודש הקודם: היו הרבה..הופעות בעיקר. רגעי 'מאניה'. תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : להתייחס יותר יפה לגוף שלי. תמונה : פעם אחרת. חודש מוצלח.

תמונה: לו הייתי שקולניק...

סתם תמונה שאהבתי. מאור כהן והגיטריסט שלו שקולניק.

אין לי כותרת. :>

שם: נעה גיל: 17 וחצי כיתה/עיסוק: י"ב x: מקום מגורים: קריות מסנג'ר: [email protected] משהו שעשה לך את החודש הקודם: כל מיני דברים קטנים. תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : לחייך. תמונה : :)

chen1litvak

New member
אז היא עומואית ../images/Emo9.gif

פאקינג שיט אני מתה לראות עוד פעם,לקחו לי ת'סרט מלפני שנה ועדיין לא החזירו לי

utopia 111

New member
me me me !!

שם: אביחי גיל: 23 (אני מניח שאני מזקני הפורום) כיתה/עיסוק: בין עבודות ... מקום מגורים: פ"ת אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] אימייל: משהו שעשה לך את החודש הקודם: היו המון דברים, ואני לא זוכר מה אכלתי אתמול לארוחת בוקר .... תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : לחסוך קצת כסף שיהיה איך לשלם את החשבון חשמל
תמונה : אני אוותר לכם/ן על התענוג המפוקפק.

משאיר שובל של געגועים.

שם: אורעד גיל: 18 החודש כיתה/עיסוק: עוד 8 ימים - חיילת מקום מגורים: חיפה אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] אימייל: - משהו שעשה לך את החודש הקודם: רומניה, הרצליה.. אנשים, בעיקר. תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : מסיבת גיוס, להתגייס, יומולדת...
תמונה : ותודה למצלמה של הגר.

izzys

New member
חג שמח! ../images/Emo138.gif

שם: מור. גיל: 16.8 כיתה/עיסוק: י"א. מקום מגורים: חיפה. אייסיקיו: 291170281 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] משהו שעשה לך את החודש הקודם: הופעות, יצירה, עבודה אינטנסיבית. תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : מוזיקה, הופעות, צילומים, עריכות, כניסה לתסריט. תמונה : יאללה. חודש מוצלח. ומשובח!

ליאןןן

New member
../images/Emo137.gif

שם: ליאן גיל: 18 כיתה/עיסוק: חיילת
מקום מגורים: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: אימייל: משהו שעשה לך את החודש הקודם: בחיים לא חשבתי שאני אגיד את זה, אבל חלקים מהטירונות. תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : קורס תמונה :

MikeY fReAk

New member
אנכי, למרות שבקושי נוכחת..

שם: אודליה גיל: בקרוב מדי 17 (מה?!) כיתה/עיסוק: י"א, אבל מי זוכר בכלל? מקום מגורים: הקוטב הירושלמי. אייסיקיו: פויה. מסנג'ר: למי שמעוניין, במסרים.. אימייל: כנ"ל:p משהו שעשה לך את החודש הקודם: אממ הופעה של משינה ואהוד בנאי:] תכנונים/בילויים לחודש שבפתח: הווו.. משערת שבעיקר חרישה אינטנסיבית.

מה שמסרב.

שם: ענבר. גיל: 18. כיתה/עיסוק: כמעט כתבתי י"ב
, שנת שירות. מקום מגורים: אריאל / כפר-גלים. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר: אין. אימייל: [email protected] משהו שעשה לך את החודש הקודם: ללא ספק ההופעה בכפר-סבא.
תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : כל התכנונים כבר חלפו.. [תאטרון, ירושלים, מודיעין, שילה בלבונטין..]. תמונה :
אני ויהב במבט אל העתיד. חודש מוצלח. גם לך.

למעלה