כמה Emailים בExchange 2000

Rיקושט

New member
כמה Emailים בExchange 2000

אני צריך לאפשר למשתמשים מסוימים להשתמש בEmailים של Doaminים שונים. בPOP3 זה פשוט, כאשר כותבים מייל חדש פשוט בוחרים מאיזה חשבון הוא יישלח. איך עושים משהו כזה בExchange? כרגע מה שעשיתי כדי להתגבר על העניין זה הוספה של חשבון Pop3 לצד החשבון הExchange למשתמשים, אבל הייתי מעדיף לעבוד מסודר דרך הExchange בלבד.

Motel

New member
איך זה קשור ל-Exchange?

בחירה מאיזה חשבון המייל נשלח היא של הקליינט, לא של השרת.

Rיקושט

New member
אז בוא תגיד לי אתה

יש לי משתמשים שמחוברים לשרת Exchange שמשרת את דומיין א' לאותם אנשים יש גם כתובת מייל ב דומיין ב' וג' אם אותו משתמש Exchange רוצה לשלוח email מדומיין ב' ,איך הוא עושה זאת? הרי כל email שייצא מהשרת ייצא מהכתובת הראשית שלו (דומיין א'). אז איך עושים את זה?

antidot

New member
שאלות

שמות הדומיינים שהם אתה רוצה שהמשתמשים יוכללו לשלוח שייכים לחברה או חיצוניים ?

Rיקושט

New member
שייכים לחברה.

אבל לא מנותבים לExchange, מהסיבה שלא מצאתי את הדרך לאפשר לאנשים לשלוח מהחשבונות האלו את המיילים. אז לכל אחד יש Exchange + Pop3

antidot

New member
אפשר

בגדול: - אתה מוסיף את הדומיינים לRUS לפי http://www.petri.co.il/configure_specific_email_addresses_for_exchange_users.htm כאשר אתה משאיר את הפילטר ריק - אתה יוצר תיבות לפי השיטה הבאה: אם יש משתמש עם כתובת ראשית [email protected], אתה יוצר משתמש חדש עם כתובת ראשית [email protected] (בהגדרות חשבון, תחת E-Mail Addresses, הכתובת המודגשת היא הכתובת שתוצג בחוץ). - תחת לשונית E-Mail Addresses של [email protected] תוריד את ה-V מ Automatically Update email addresses based on recipient policy - אתה מגדיר שכל מה שמגיע ל [email protected] יועבר ל [email protected] (שוב, בהגדרות חשבון) - תחת Exchange Advances תלך ל Mailbox Rights ותוסיף את [email protected] עם Full Control. עכשיו כל דואר שישלח ל [email protected] יגיע לתיבה של [email protected] ואותו [email protected] יוכל לשלוח דואל on behalf of [email protected] תוך שימוש בשדה FROM בoutlook.

Rיקושט

New member
רע, רע מאוד.

הפתרון כמובן... וכל זאת תודות לבילי. איני מעוניין בbehalf למינהם, יש הפרדה מאוד ברורה בין הדומיינים, אומנם זו אותה חברת אם, אבל אלו חברות שונות לקהל שונה לחלוטין (ברמה העולמית) אם היה אפשר לבחור בFROM את השם שממנו יגיע המכתב וללא התווספות behalf זה היה מתאים. אבל בצורה שהצעת, אין סיכוי. (שלא לדבר על עבודת הadmin והבלגן - אני צריך להוסיף 2 דומיינים לכל העובדים) מה שמעניין אותי הוא שלא יכול להיות שאין עוד חברות שמשתמשות בכמה וכמה דומיינים בחברה (ללא behalfים), האם כולן משתמשות בPOP3 ודומיו? בכל מקרה, תודה על התשובה המפורטת להחריד!

טופי

New member
הפתרון טוב, אבל לא בשבילך

אני חושב שהצורך שלך לא הובן. קבלה תחת כמה דומיינים זה אפשרי, ופשוט. הבעיה שלך היא שליחה מדומיין אחר, נכון?

Rיקושט

New member
קבלה לdomainים שונים זה עניין פשוט

זה ברור. שליחה מDomain אחר זו הבעיה ולדעי anti הבין כי אני הבנתי את הפתרון שלו שאין ספק שיעבוד, אבל פשוט לא מתאים לי.

שוּלה

New member
אגב, הקליינט של THUNDERBIRD

עובד עם זה לא רע, אבל אין קשר ל-EXCHANGE. בשורה שמעל להוספת הודעה יש לך אפשרות לבחור מאיזה חשבון זה נשלח לא קשור לשאלה שלך, אבל ככה אני עובד, כשכל חשבון מוגדל על POP נפרד.

למעלה