כמה תשובות...

pilonetn

New member
כמה תשובות...

לבאיה ששאלה לרועי לאיתי החתיך ולכל האהובים פה. באוקטובר ניסו בפעם האחרונה לפני שקילתו של ניתוח להחלפת טבעת להצר לי שוב.יש לי בפניםכמעט 11 כשהמותר עד 9.(כמובן על אחריותי...).סוף סוף יש השפעה.מה שרק מראה עד כמה הטבעת היתה רכה עבורי... אבל מה את כל המוטיבציה הראשונית והפחד מלנסות אבדתי כך שכמובן אני מקיאה רבות.(עכשיו קצת פחות).אני מתעמלת כל יום לפחות שעה ומ ת פ ל ל ת על זה רבות וב"ה ניסי ניסים קרו לי השנה בכמה תחומים מבירא עמיקתא לבירא (כמעט)רמא.ולרועי היקר ליבי איתך כמה אני מבינה מה זה קושי ותקיעות,אבל אין לי פתרון קסם ובכלל אני מאמינה שלכל אדם משהו אחר מהוה בשבילו טריגר לפעול.אחד מכאב אחד מאהבה..... חג שמח מחר לכולכם ותיקי צפי לזמזום ממני.פילי

mormai

New member
זמזמי כבר.....

פילי חמודה, יש לי חופש היום, אני לבד בבית, זאת הזדמנות מצויינת לדבר, שלחתי לך את הטלפון שלי בבית (חדש!!!!) במסר אישי. צרי קשר.....

ש לומית

New member
פילונת, מורמאי -

איזה כיף לפגוש אתכן כאן, ואיזה יופי לשמוע על ההצלחות שלכן! עושה חשק... שלומית.

חביתקה

New member
שלומית ../images/Emo24.gif

מה קורה? מה שלומך?
איך המרגש אחרי ניתוח התיקון?
תשתמעי

mormai

New member
שלומית!! שלומלום!!

מה שלומך??? לאן נעלמת??? מה קורה איתך? ספרי... שיהיה המשך שבוע נחמד. לילה טוב! תיקי

יעל י

New member
פילי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את עוד מגיעה לחדרה מדי פעם?

כתומית

New member
נסיון אחרון

כבר 5 פעמים עניתי להודעה הזו והיא לא עברה.... נסיון אחרון (דיר באלקום תפוז!) הכל פסדר אצלי יעלי, לומדת, עובדת, מבלה, חיה בחיוך אני מקווה שהשבועות הקרובים יעברו עלייך בקלות האפשרית מחכה לידיעות על הצאצא...

mormai

New member
שלום חברות!!!!

איזה כיף לי, כמו בימים עברו, אני פוגשת שוב פרצופים מוכרים ונחמדים... וכולם ביממה אחת.... פילי, יעלי, כתומית, ומי עוד פה ולא ראיתי??? מה בדבר פגישת מחזור חגיגית בהזדמנות????

Itai G

New member
פיללללללללי ../images/Emo24.gif

כמה טוב לשמוע ממך שהכל מתחיל לעבוד סוף סוף
בסוף עוד תהיי חתיכה סוף הדרך (טפו טפו טפו) - למרות שיופי לא חסר לך גם עכשיו...
מאחל לך חג הכי הכי שמח שאפשר

רוייקו

New member
פילונת, אם הגעת למצב של הקאות,

הווה אומר שהטבעת כן מגבילה. מגבילה=עובדת. לא ? היא לא יכולה להיות גם רכה, אלסטית וגמישה וגם לגרום להקאות מרובות. הקאות מרובות מעידות על ההגבלה שהיא יוצרת אם כי גם יכול להעיד על תזוזת הטבעת. עשית צילום לאחרונה ? לגבי מידת ההצרה, אולי לא כולם הולכים לפי הוראות יצרן ? אם אינני טועה, הבנתי מאבינוח שהוא יכול להכניס מעבר ל 9 CC בטבעת השבדית, למשל.. אני לא הייתי נותן למנתח שלי לבחור עבורי טבעת חדשה - טבעת שאין איתה נסיון קודם בארץ. אולי זו הטבעת ואולי זה משהו אחר, משהו כולל יותר כי חוסר ירידה מספקת במישקל הוא לא חדש וקיים בכל הטבעות. לעומת זאת, לפי דיווחים של כמה מנתחים מובילים שיצא לי לדבר איתם, הטבעת הקבועה ב SRVG הניבה תוצאות מצויינות, לרוב. התוצאות היו קרובות לתוצאות של מעקף קיבה. יש כמה סוגים של טבעות מתכווננות ולכל אחת מהן מאפיינים שונים כגון מבנה פנימי של הטבעת (משונן, עגול, משולש וכדו'..) דרגת לחץ (טבעת עם לחץ נמוך או לחץ גבוה). הטבעות משתנות כל הזמן וניראה שאף פעם לא יגיעו עם זה לסוף כלשהו. תמיד מוצאים איזה דפק או איזה חיסרון לעומת טבעת או דגם חדש.. יש פורטים בגדלים שונים. יש פורט בגודל 1 ס"מ, פורט שטוח, פורט מאורך. כל מיני. השלב הבא או יותר נכון הדור הבא של הטבעות יהיה מעבר לפורט חכם. דר' סוסמליאן סיפר לי בקצרה על משהו שהולכים לעשות עם הפורט: להוסיף לו מנגנון חכם שיחסוך את הדקירה. כלומר, יהיה אפשר לשלוט על ההצרה על ידי מנגנון אלקטרוני. זה משהו קצת עתידני וניראה שגם יהיה יקר מאוד... בינתיים זה מה שיש. אני גם מבין אותך, פילונת. הכרתי במהלך ההשתתפות שלי בפורום, מנותחים רבים ואני רוצה להגיד לך שאת לא יחידה על הסירה הזו.. בדיוק סיפרתי על אחותי, באותו עניין בדיוק...

למעלה