איזו תיבה מקסימה.....עשית לבד? איך ? מה ?
מ מוחקודח New member 2/2/06 #25 |נצ היי טסונמי1 צילומים מדהימים../images/Emo45.gif רציתי לשאול לגבי האורנית הלוהבת מתי ניתן לייחר ממנה? וכיצד? תודה
|נצ היי טסונמי1 צילומים מדהימים../images/Emo45.gif רציתי לשאול לגבי האורנית הלוהבת מתי ניתן לייחר ממנה? וכיצד? תודה
פ פיית מרציפן New member 31/1/06 #10 טסונמי צילמו את הגינה שלך לפני כשנתיים למגזין גן ונוף לכתבה על צבע בגינה? הייתי כמעט בטוחה שזיהיתי את הגינה שלך עם הצבעים הכחולים באחד מהמגזינים. אני צודקת?
טסונמי צילמו את הגינה שלך לפני כשנתיים למגזין גן ונוף לכתבה על צבע בגינה? הייתי כמעט בטוחה שזיהיתי את הגינה שלך עם הצבעים הכחולים באחד מהמגזינים. אני צודקת?
O ora1m13 New member 31/1/06 #13 שאלת תונברגיה אדומה לטסונמי... האם פורחת בירושלים והאם ניתן לבקש ממך זרעים???
ט טסונמי1 New member 31/1/06 #18 ברגע שיהיו זרעים אשמל לאסוף הבעיה היא שהזרעים הם מסוג המיתפוצצים קשה ליתפוס אותם בזמן מקווה להצליח לדעתי היא תפרח ותיצמח בירושלים אפילו טוב יותר מהכחולה- הכתומה אוהבת חורף
ברגע שיהיו זרעים אשמל לאסוף הבעיה היא שהזרעים הם מסוג המיתפוצצים קשה ליתפוס אותם בזמן מקווה להצליח לדעתי היא תפרח ותיצמח בירושלים אפילו טוב יותר מהכחולה- הכתומה אוהבת חורף
פ פיית מרציפן New member 3/2/06 #32 בחוברת מאי- יוני 2003 כתבה על אלמנטים תבועים בגינה כתחליף לפריחה. הגינה של טסונמי כמובן מככבת עם הכחולים
בחוברת מאי- יוני 2003 כתבה על אלמנטים תבועים בגינה כתחליף לפריחה. הגינה של טסונמי כמובן מככבת עם הכחולים