כמה תצלומים-------- אחד מהאיריסים היותר מיוחדים עומד ליפרוח
ט טסונמי1 New member 31/1/06 #3 תונברגיה אדומה-םורחת בחורף להבדיל מאחותה הכחולה THUNBERGIA COCCINEA זורעת עצמה בפראות בכל מקום- זהירות! לידה הגידים הערומים של הגפנית המחומשת
תונברגיה אדומה-םורחת בחורף להבדיל מאחותה הכחולה THUNBERGIA COCCINEA זורעת עצמה בפראות בכל מקום- זהירות! לידה הגידים הערומים של הגפנית המחומשת
ט טסונמי1 New member 31/1/06 #5 צמח עשבוני דגני שקיבלתי מR66 תיראו איזה גוון הוא קיבל ביגלל הקור בקיץ הוא ירוק לגמרי
ט טסונמי1 New member 31/1/06 #6 ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gifעברתי על התצלומים ומה אני רואה? בתיבת העיתונים מונח המפתח של השער שאני כבר מחפשת חודש. חיחיחי בוקר טוב הלכתי לעבוד
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gifעברתי על התצלומים ומה אני רואה? בתיבת העיתונים מונח המפתח של השער שאני כבר מחפשת חודש. חיחיחי בוקר טוב הלכתי לעבוד
צ צפנתי New member 31/1/06 #11 מצאתי את הצמח הזה ב"ה"ספר שלי... בה' הידיעה...שמו MOLINARIA או MOLINARIA או שיש שם U במקום O. מה שבטוח, שאני לא לגמרי נזכרת...כי גוגול לא מגיב לשמות האלה כמצופה.
מצאתי את הצמח הזה ב"ה"ספר שלי... בה' הידיעה...שמו MOLINARIA או MOLINARIA או שיש שם U במקום O. מה שבטוח, שאני לא לגמרי נזכרת...כי גוגול לא מגיב לשמות האלה כמצופה.
צ צפנתי New member 1/2/06 #24 תודה רנה, אני ממש בשוק! אני מצאתי אותו, ללא ספק בזיהוי, בספר שיש לי (אבל בבית, לא בעבודה) והיה לו שם אחר!!! מקווה לזכור לבדוק הערב... אגב, ע"פ התמונות לא נראה לי שזה הוא. ראיתי את שיבוליו אצל ליאה וזה לא דומה.
תודה רנה, אני ממש בשוק! אני מצאתי אותו, ללא ספק בזיהוי, בספר שיש לי (אבל בבית, לא בעבודה) והיה לו שם אחר!!! מקווה לזכור לבדוק הערב... אגב, ע"פ התמונות לא נראה לי שזה הוא. ראיתי את שיבוליו אצל ליאה וזה לא דומה.
R r66 New member 2/2/06 #26 אנחנו זיהינו אותו בגן הבוטני. גמני הייתי בשוֹק. כל כך הרבה זמן ניסינו לזהות את הצמח הזה. זה בדיוק הפאלם גראס. ויש המון צילומים שלו בגוגל לפי Palm Grass - Curculigo
אנחנו זיהינו אותו בגן הבוטני. גמני הייתי בשוֹק. כל כך הרבה זמן ניסינו לזהות את הצמח הזה. זה בדיוק הפאלם גראס. ויש המון צילומים שלו בגוגל לפי Palm Grass - Curculigo
R r66 New member 2/2/06 #31 Setaria palmifolia אוף זה השם של הצמח הזה. עד שהתרגלתי. נו טוף.... בכל מקרה זה "פאלם גראסס"
ט טסונמי1 New member 31/1/06 #16 זכרתי שאמרת בחורף הוא נעלם אצלי הוא ממש לא נעלם אים כי הצימוח שלו נעצר