כמה תמונות..
F flowers girl New member 5/4/03 #17 וואוווווווווווו../images/Emo70.gif איזה כיף כמה אתה משקיעעע איזה תמונות יפות למרות שאני לא מתה על השמלה.. זה כזה ברבי מצועצע.. וזה משמין אותה ל-א-ל-ל-ה תגידו, מה הולך עם השחור שלה לאן הוא נעלם
וואוווווווווווו../images/Emo70.gif איזה כיף כמה אתה משקיעעע איזה תמונות יפות למרות שאני לא מתה על השמלה.. זה כזה ברבי מצועצע.. וזה משמין אותה ל-א-ל-ל-ה תגידו, מה הולך עם השחור שלה לאן הוא נעלם
C chen filan byrne New member 5/4/03 #18 ../images/Emo9.gifאני בת!!!!! ובאמת השמלה הזו די משמינה אותה
D Devilish Angel New member 5/4/03 #19 התגובה שלי../images/Emo70.gif כבר דיברנו כמה פעמים שכריסטינה נראית שמנה.... אני חושבת שהיא עלתה במשקל! זאת לא רק השמלה... תראו את הבטן הזאת! לעומת איך שהיא הייתה פעם (ראו תמונה) אבל שלא תבינו אותי לא נכון.... אין לי בעיה עם זה... להיפך, אני בעד שמנים! חחחחח...
התגובה שלי../images/Emo70.gif כבר דיברנו כמה פעמים שכריסטינה נראית שמנה.... אני חושבת שהיא עלתה במשקל! זאת לא רק השמלה... תראו את הבטן הזאת! לעומת איך שהיא הייתה פעם (ראו תמונה) אבל שלא תבינו אותי לא נכון.... אין לי בעיה עם זה... להיפך, אני בעד שמנים! חחחחח...
C chen filan byrne New member 5/4/03 #20 חחחחחחחחחחחחחח... גם לי אין בעיה עם זה... בכול זאת היא נשארת ותיאר יפיפהההההההההה ועם הקול ה-כ-י מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!! :
חחחחחחחחחחחחחח... גם לי אין בעיה עם זה... בכול זאת היא נשארת ותיאר יפיפהההההההההה ועם הקול ה-כ-י מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!! :