כמה תמונות....

Element 4 Life

New member
כמה תמונות....

אני יודע שאתם תתחילו לרדת אליי אבל לא נורא אני שם את זה בעיקר כדאי שתראו מה בערך יש לנו במיניפארק....

sk8 for life

New member
בן למה לא צילמתה את כל הסקט פאר

בן למה לא צילמתה את כל הסקט פארק יש עוד את הריילים ואת הקיקרים והקרב

noki16

New member
אח שלי איפה זה!?

וווווא פשששש אני גאה בכם!!זה אחוש מגניב!!!!!!שיחוק עצבני על הפארק.....יש תוכניות למיני?אני אשמח לעזור לבנות אם אתם מתכננים...
זה מממממממממש סטייל.

sk8 for life

New member
את הכל אבא של אחד מהקיבוץ בנה

לפני איזה שלוש שנים שחבר שלי נסע לע רולר(הוא היה ממש ממש טוב) ביקצורהוא בנה את הפאן בוקס ואת הקיקרים ואת הריילים אבא של אלמנט פור לייף בנה ויש לנו כבר מיני רק צריך לצפות אותה בדיקטים ואין לנו היא בערך בגובה 1.70 ורוחב 2 דיי צרה זאת בעייה ולא צריך לשלם שום כסף זה שלנו מי שרוצה לבוא מוזמן זה בקיבוץ שמיר

world skater

New member
ד!ר קדם כל הייתם אומרים שצריך לשלם.

ויש חדש בקשר לנסיעה... אני יגיד לך בבצפר ולא אמרת שיש לכם את כל הג´אמפרים והקיקרים...
1212​

Element 4 Life

New member
מחר אני ילך ויצלם תמונות...

של כל מה שיש לנו ואז תראו באמת את כל מה שיש ואני גם יצלם את המיני פייפ אבל ייקח איזה שבועיים עד שאני ישים את התמונות פה... קבלו תמונה של Bartov קופץ לשיחים מאחד הקיקרים שלנו....

Hegze

New member
סתום סתום ת´פה!

כניסה חינם לכולם... מה אנחנו קיבוצניקים קמצנים?!?!.... טוב אחד מהם כן... אבל קמצנים אנחנו לא!- תודה! בן... שים את ברטוב בסופרמן הזה שלו

Hegze

New member
לא בדיוק אבל בערך בים בם בום

זה בקיבוץ שמיר ( די חור ) 5 דקות מקריית שמונה.. אוליי 10, לא עקרוני כניסה חינם ... עליי.. אוליי המצאתי.. כולם מוזמנים... רק לתאם בבקשה...

Element 4 Life

New member
הכל חופשי תבואו בכיף...

אם אתם רוצים לבוא אז תתדברו איתי באיי סי קיו:78958417 ולא צריך מגנים..... וזה בקיבוץ שמיר כבר מליון פעם אמרנו

פרמיר

New member
תגיד מאיפה.

תגיד מאיפה האצים וכל זה?זה ניראה וואחד של עבודה.... חוץ מזה אני גר ברחובות ורציתי לדעת אם זה שמצולם כשהוא עומד ומחזיק ת´סקייט האם הוא נוסע לפעמים ברחובות?

אתה מרחובות?

אתה מאלה שנוסעים בקריית המדע ובקניון רחובות אתה מכיר את עידן תדבר איתי באיי סי קיו 135670760

Element 4 Life

New member
בקרוב....

תמונות של כל הספוטים שאנחנו נוסעים בהם תמונות של כל המיניפארק וגם של המיני פייפ... וגם תמונות שלנו עושים דברים...

למעלה