כמה תמונות

sok777

New member
כמה תמונות

עשיתי 3 עונות עם בארסה שאין ספק שהן מוגדרות ככישלון ענק. אל תשאלו, היה לי עונה אחת מקום 6, עוד עונה 5 ועונה 4. ממש נוראי. רבע-גמר גביע אופ"א ורבע-גמר ליגת האלופות זה אירופה וגמר גביע. בעע. בכל אופן, הרכשים שהבאתי לאורך השנים היו: קרלוס קמאני (השוער מאספניול) אדריאנו (המגן מסביליה) גונזלו רודריגז (הבלם מואריאל) קומפאני (בלם) ג'ון אובי מיקל (קשר) ראיין באבל (קשר התקפי-חלוץ) קרליטוס טבז (קשר התקפי חלוץ) יש מצב ששכחתי כמה. מצד אחד, אכזבה גדולה בדברים שעשיתי ב3 העונות. מצד שני, קיבלתי את נבחרת ספרד, הבאתי רכשים טובים ובנוסף הבאתי את הBalance של הקבוצה בתוך 3 עונות מ10 מיליון פאונד ל120 מיליון פאונד ! פי 12! שחקנים משמעותיים שעזבו הם: ג'ולי, סביולה ומארקז. קידמתי את דוס-סנטוס המקסיקני הצעיר והמוכשר וכבר בחלק מהעונה הראשונה הוא שיחק. בעונה השניה הוא היה עם הסגל של הקבוצה הבוגרת וכיכב גם בליגה וגם באירופה. כבש, בישל, דירבל :) עכשיו, לפני העונה הרביעית (09-10) דחיתי הצעה של ליברפול והוא החליט שהוא נואש ורוצה לעזוב את המועדון. השחקן הטיפש הזה לא רצה להשאר אז מכרתי אותו. רק שתבינו, איך שחתמתי איתו בתחילת העונה ה3 חוזה של בוגרים הValue שלו היה 2 מיליון ולאט לאט עלה. תוך חודש זה כבר היה 3.6 מיליון. בסוף העונה המחיר שלו היה 6 מיליון [!] ומכרתי אותו לאסטון וילה בסכום של 10 מיליון פאונד. הנה כמה תמונות נחמדות..:

sok777

New member
עולה חדשה.. מחצית נגדה (אפילו לא בהרכב ראשון)

עולה חדשה בעונה ה3. הפסידה 37 משחקים וסיימה בתיקו אחד. השוער שלה ספג בערך 155 שערים בליגה ועוד מעט תראו מה קרה איתו..

sok777

New member
חח אתה רציני?

זה לא לפי נתונים או משהו כזה. לפי ציונים. זה שטויות. גם אם הוא היה מקבל 7 הוא לא היה זוכה.. זה איזה באג או משהו. פשוט לא הגיוני. לא שואלדז היה המצטיין אבל בכל זאת.

pasglila

New member
אם הוא שוער העונה מעניין כמה הם היו סופגים

בלעדיו. בדרך כלל שוערים מקבוצות תחתית מקבלים ציונים יותר גבוהים לפעמים כי יש להם מה לעשות. ובקבוצות מראש הליגה רק שבע כי בקושי יש להם מה להציל...

אם יש לו ציונים טובים אז כנראה הוא שוער לא רע

גם שוער טוב יכול לחטוף עשיריה. תלוי בהגנה שלו..

chingoya

New member
תראה..הוא חטף 150 גולים

אבל לך תדע אם הוא לא הציל איזה 1000?

chingoya

New member
בסדר, אבל נגיד הוא חטף שלושה

כל משחק והציל בין 7 ל10 בטוחים (נגיד ON TARGET).

spinebuster

New member
מקווה שתצליח יותר

בכל אופן עם טוטנהאם הבאתי את בוג'אן ודוס סאנטוס אליי בחינם ומה אני אגיד אין לי תלונות לגביהם, כיסוח נחמד היה עם העולה החדשה בליגה שלך

sok777

New member
כן, היה מצחיק.

קצת מציק כי.. אני משווה את התוצאות שלי עם בארסה לליגה האנגלית ששמתי במקביל ויש לי יחסית לא רע. אולי אפילו מקום 1-2. אבל פה ולנסיה וריאל נורא חזקות. בקושי מפסידות.

חכה שיהיו כמה פצועים לוולנסיה

וולנסיה קבוצה מעולה אבל אין לה מחליפים ברמה גבוהה.. אחת הבעיות שבגללן קשה עד בלתי אפשרי לקחת איתה אליפות (לפחות בעונה הראשונה).

Shmuhell123

New member
אני לקחתי עם ולנסיה אליפות

בעונה הראשונה ואת הגביע הספרדי <בקושי> כי היו שחקנים במשחקים בחול זה יצא בתאריך מאוחר והגעתי לחצי גמר ליגת האלופות בעונה ראושנה עם ולנסיה היא קבוצה טובה אם יודעים איך לשחק איתה!

למעלה