כמה תמונות

T0M3R

New member
לא מדוייק בכלללל!

הנשיכה זה לא עקיצה קטנה, זה כואב אחו שילינג, לאחת בוגרת יש ניבים של 1.5-2 ס"מ עבים וכשהיא תוקפת היא מחדירה אותם כמעט עד הסוף ככה שתחשוב על התוצאות. בקשר לארס, זה גם לא מדוייק. יש הרבה סוגים שונים של ארסים, דומים בתגובה לארסים שונים של נחשים, יש שפוגעים במערכת הדם, יש בעצבים ועוד... יש מה שנקרא טרנטולות העולם הישן ויש העולם החדש, טרנטולות העולם הישן הן כל הטרנטולות מיבשות שהיו "קיימות" לפני גילוי אמריקה כביכול כגון ה אוסמברה ( P.Murinus) אלו טרנטולות שהארס שלהם חזק ביותר, בו נגיד שמאוסברה בוגרת אפשר לאבד אצבע או משהו בסגנון, והארס שלהם והניבים הם אמצעי ההגנה התקיפה והאכילה. טרנטולות העולם החדש לדוגמה האדומת ברכיים או מקורזלת הרוב מיבשת אמריקה והן בעלות ארס ממש חלש, ביחס לטרנטולות העולם הישן, ובדרך כלל גם יותר גדולות. הן פיתחו מנגנון של "יריעת שיערות" כהגנה (העולם הישן לא עושות את זה) והארס שלהם והניבים משמשים לצורכי אכילה ולא להגנה / תקיפה. השפעות מנשיכת של מקורזלת / אדומת ברכיים באמת לא רציניות יום על אקמול וחוזרים לנורמה. בקשר לרבייה, כן יוצאים כ100-400 צאצאים.

o r i 6 6 6

New member
קשה לי להאמין

שאפשר לאבד אצבע מבבון בוגרת....אתה בטוח תומר?

כל הודעה או תגובה בנושא חרקים תמחק

מהפורום מרגע זה. מי שמעוניין לדבר על הנושא מוזמן לעשות זאת במסרים. אני גם חובב חרקים אבל הפורום הוא פורום זוחלים והכמות של התגובות וההודעות בנושא חרקים פוגעת בחלק של הזוחלים בפורום ואת זה אני לא רוצה. אני אשמח לראות שמישהו יתפוס יוזמה ויפתח פורום פרוקי רגליים בתפוז ואני מבטיח גם לבוא ולהשתתף בו. אבל עד אז תשתדלו להתאפק. תודה ומקווה להבנתכם. יונתן.

T0M3R

New member
וואלה?!

אז תגיד לי איך אפשר לפתוח עם מי צריך לדבר ואני יפתח אחד..

למעלה