כמה תמונות

T0M3R

New member
כמה תמונות ../images/Emo13.gif

מילקי אוכל, פעם ראשונה שהוא חונק

T0M3R

New member
Brachypelma Smithi

בת כשלושה חודשים השילה לפני יומיים

T0M3R

New member
עכשיו בטרריום

היא נראת הרבה יותר יפה בתמונה הזאת

tomdror123

New member
תראה ..

יש לחבר שלי טרנטולה מקורזלת וכול פעם שנוגעים בה עם מעיפה שערות עלינו ואני הבנתי שזה בגלל שהיא מפחדת .. כדי להרים אותה או שיש סיכוי לעקיצה?

T0M3R

New member
איזה גודל היא?

לא שזה כל כך חשוב סתם רציתי לדעת.... תשמע אין בעיה להחזיק על היד, לא לתפוס אלא לדחוף את הטרנטולה אל היד שלך כל טרנטולה אפילו מהוסגים המתוקפניים ביותר כגון הLividium Facitia Murinus כשהיא על היד שלך, היא לא תנשך אותה בגלל שהיא לא חושבת שהיא מישהו אלא כמשהו, באותה מידה שהיא לא סתם באה ונושכת את הרצפה / המצע היא לא תנשך את היד שלך... בכל מקרה זו מקורזלת הדבר האחרון שהיא תעשה זה לנשוך.

roy27787

New member
אחלה נחש ועכביש...

יפים מאוד... אני גם רוצה לקנות טרנטולה,איזה סוג היית מציע לי? מה הכי פחות תוקפני? תודה :)

salingre

New member
לדעתי

כדי לך אדומת בירכיים הם גם יפות וגם לא תוקפניות

T0M3R

New member
תודה שוב

בקשר לטרנטולה כמו שאורי אמר אדומת ברכיים באמת יפה ורגועה, בנוסף יש את המקרוזלת שגם יפה ורגועה. בכלל כל משפחת ה Brachypelma וגם משפחת ה Grammostola הן שתי משפחות של טרנטולות רגועות מאוד, וקלות למתחילים. אם יש לך סלבנות, אז כנראה שעוד חודש חודשיים יהיו לי צעירים של Grammostola Pulchra יש לי זוג בוגר והשבוע אני מתכוון לזווג אותם.

כמו שיונתן אמר אני אומר...

זה פורום זוחלים אם אתם רוצים לדבר על טרנטולות תדברו במסרים אישיים. תודה!!

roy27787

New member
אמממ נראה לך הגיוני?

נראה לך הגיוני שבשביל כל תת סוג של זוחלים\חרקים יפתחו פה פורום? אני ראיתי שהרבה המאנשים פה מגדלים טרנטולות ,אני לא רואה סיבה למה לא לדבר על זה פה...אם אין לך מה להשתתף בדיון אל תשתתף אבל גם אל תפסול אותו. אם יש פה קהילה שאפשר לדבר איתה על טרנטולות אני לא רואה סיבה שלא.

כן.

אני פתחתי את הפורום הזה כפורום זוחלים. יש פורום כלבים, חתולים ועוד זה פורום זוחלים. אם יש הרבה עניין בטרנטולות ופרוקי רגליים אחרים אתם מוזמנים לפנות לתפוז ולבקש לפתוח פורום כזה. עד אז תצטרך להתאים את עצמך לפורום הזה. עם כמות השאלות והתגובות שיש כאן והקצב שבו רצים כאן עמודים אין מקום להוסיף חרקים ופרוקי רגליים, הם יפגעו בעיקר והוא זוחלים, לפחות בפורום זה. נדמה לי שיש גם פורום חיות מחמד אתה מוזמן לשלב שם פרוקי רגליים וחרקים בנושאי השיחות. בהצלחה. אני מקווה שבזה סגרנו את הנושא, אם יש לך עוד דברים להגיד בנושא בבקשה שלך מסר ולא על גבי הפורום.

roy27787

New member
לא מסוכן קצת לזווג אותם?

הם לא משריצים המון עכבישים?חחח,אני לא הייתי רוצה לראות 300 עכבישים קטנים מסתובבים לי בבית...:) טוב בכל מקרה,לא נראה לי שאני אחכה הרבה,אני אלך לקנות מרפי ....אולי מחר אפילו... בכל מקרה...אתם אומרים או מקורזלות או אדומות ברכיים? אין להן ארס נכון?ועד כמה הנשיכה שלהם כואבת?

salingre

New member
טוב roy ץשובות

שניהם ידידותיות (אדומת ברכיים ומקורזלת) אבל לדעתי עדיף את אדומת הברכיים כי היא יותר יפה... ודבר ששני : כלללל עכביש הוא ערסי פשוט הכל יחסי יש כאלה שיש להם ערס יותר חזק ויש כאלה עם ארס יותר חלש הכלללל יחסי הנשיכה שלהם ממש לא כואבת אתה מרגיש דקירה לרגע -ממש שניה (וזה דקירה ממש חלשה) אבל אני בטוח ב100 אחוז שהם לא ינשכו אותך...

roy27787

New member
התכוונתי ,ארסי לאדם....

זאת אומרת,אילו השפעות יש לאחר עקיצה מאדומת ברכיים או מקורזלת?

salingre

New member
לפי מה שאני יודע

אין השפעות מיוחדות אבל אני לא ננשכתי אף פעם... טוב כמו שיונתן אמר זהוא פורום זוחלים ולא פרוקי רגליים

למעלה