כמה תמונות של כריסבנואה אם אנדרטייקר וסקוט הול
T t-man New member 30/12/01 #4 מנוהל על ידי טד דיבאסי זאת לא הפעם הראשונה שכריס בנואה מתאבק ב-WWF ,ב-95´ היה לו כמה קרבות ניסיוןוהוא נוהל על ידי טד דיבאסי
מנוהל על ידי טד דיבאסי זאת לא הפעם הראשונה שכריס בנואה מתאבק ב-WWF ,ב-95´ היה לו כמה קרבות ניסיוןוהוא נוהל על ידי טד דיבאסי
T t-man New member 30/12/01 #16 נגד ג´סטין ליגר כריס בנואה נגד ג´סטין ליגר בניו ג´אפאןב-1990 ,בנואה היה ידוע בשם פיגאסיוס קיד(אני מקווה שכתבתי את השם הזה כראוי),ולבש מסיכה.
נגד ג´סטין ליגר כריס בנואה נגד ג´סטין ליגר בניו ג´אפאןב-1990 ,בנואה היה ידוע בשם פיגאסיוס קיד(אני מקווה שכתבתי את השם הזה כראוי),ולבש מסיכה.
R rvd420 New member 31/12/01 #17 מי מהם זה בנואה? התחתון כמו שאפשר לראות בתמונה המצורפת. ופגאסוס כתבת די בסדר, אבל למה ג´ארקו ולא ג´ריקו?
מי מהם זה בנואה? התחתון כמו שאפשר לראות בתמונה המצורפת. ופגאסוס כתבת די בסדר, אבל למה ג´ארקו ולא ג´ריקו?
S Sid New member 31/12/01 #21 התרגיל שליגר עושה לבנואה מזכיר.. את הסטיינר רקליינר של ביג פופה פאמפ זה לא אותו תרגיל?
I Israeli Hero New member 31/12/01 #23 דוקא אני מכיר את התרגיל כ.. cobra clutch. למשל כשאיירון שיק ניצח את בוב בקלנד.
M MEfunaki New member 2/1/02 #30 לתומר תומר התרגיל קוברה קלאץ´ בוצע ע"י סרג´נט סלאוטר ומוכר היום יותר כטאזמיסיון אתה התכוונת לקאמל קלאץ´
לתומר תומר התרגיל קוברה קלאץ´ בוצע ע"י סרג´נט סלאוטר ומוכר היום יותר כטאזמיסיון אתה התכוונת לקאמל קלאץ´