כמה תמונות של כריסבנואה

rvd420

New member
כמעט

ההבדל הוא שסטיינר לא יושב על היריב אלא עומד מעליו.

dbzb

New member
תודה על התמונות. ../images/Emo55.gif

ברגע שבנואה יזכה באליפות הWWF יפסיקו לדבר על אוסף התארים של ג´ריקו ויתחילו לדבר על זה של בנואה. בנואה זכה בשני הארגונים הגדולים בארה"ב בכל התארים שמתאבק יכול היה לרצות.

אגב, כל האנגל של כריס ג´ריקו היה

מתוכנן במקור לבנואה, שהפציעה שלו שינתה את כל הסיפור. יאללה, שיחזור כבר....

dbzb

New member
ג´רי, ../images/Emo55.gif

זו כבר פעם שנייה שאתה כותב משהו שממש לא ידעתי עליו. אכפת לך לפרסם פה את המקורות שלך ? (בהנחה שזה אתרי אינטרנט אני אוכל לגלוש שם ואז לראות אם הם ייראו לי אמינים אני כנראה אישאר שם)

dbzb

New member
../images/Emo32.gif מה עם הפורום שלך? ../images/Emo55.gif

הוא נראה לי אחד הפורומים הכי פחות אקטיביים. אולי הגיע הזמן לסגור את הבסטה?

אתה מתכוון לסקס והעיר הגדולה?

הפורום אכן סובל מחוסר ער בהודעות כתובות, אבל אחת לכמה פעמים יש שצף הודעות, וזה היה די צפוי לאור העובדה שהסדרה לא משודרת. עם עליית העונה החדשה השבוע, אני מקווה שהגולשים יתחילו לזרום. (בכל אופן בפורומי השני, אופרות סבון, העסקים כרגיל
). באשר למקורות, אני אארגן כמה ואשלח לך.

dbzb

New member
OK תודה ../images/Emo55.gif

לא ידעתי שאתה מנהל שני פורומים. כמה זמן היית אומר שנדרש ממנהל פורום ביום ממוצע? אני שואל כי אחותי רוצה לפתוח פורום. תפוז משלמים על שעות גלישה? יש צורך להתקין תוכנה מיוחדת על המחשב? אם זה לא המקום לשאול את השאלות האלו או שאתה חושב שעדיף לשאול ישירות את תפוז (איך מבררים איתם?) אז לפחות תענה לי על השאלה הראשונה OK ? תודה.

באשר לשאלתך הראשונה, זה תלוי

באופיו של הפורום, ובכמות המשתתפים. יש פורומים רבי משתתפים שמצריכים שעות של עבודה, וכאלו שהם פחות. וזה גם תלוי בכמה אתה משקיע בגלריות, בקישורים ובמאמירם, בכל אופן, מאד קשה לאמוד את הזמן. תפוז משלמים על איזשהו חלק בחיבור לאינטרנט, נדמה לי רק על החיבור. אני בכל אופן לא מחובר דרכם. בעיקרון, בפורום תפוז ONLINE ישמחו לענות לך על כל השאלות.

למעלה