כמה תמונות מקיסריה:) נתחיל ביוני, חברים עוד חודשיים יירד פה גשם, רכטר
T ToMeTiN New member 7/7/08 #7 ואחרונה חביבה למתעניינים - הכתם השחור בצד ימין למטה הוא שיערה (האדום עד מאד) של מישהי הקשורה למשפחת ירדני לא צילמתי הרבה תמונות, וחלק יצאו מטושטשות. מקווה להשתפר עד יום חמישי הקרוב.
ואחרונה חביבה למתעניינים - הכתם השחור בצד ימין למטה הוא שיערה (האדום עד מאד) של מישהי הקשורה למשפחת ירדני לא צילמתי הרבה תמונות, וחלק יצאו מטושטשות. מקווה להשתפר עד יום חמישי הקרוב.
P Purzelbaum New member 9/7/08 #8 וואו, היית ממש קרובה! איך הצלחת להתקרב כ"כ? קניתי כרטיסים, והיה רק ממש בסוף האמפי, הכי למעלה. אפשר לראות משם משהו?
וואו, היית ממש קרובה! איך הצלחת להתקרב כ"כ? קניתי כרטיסים, והיה רק ממש בסוף האמפי, הכי למעלה. אפשר לראות משם משהו?
T ToMeTiN New member 9/7/08 #9 ככה זה כשקונים כרטיסים חודשיים לפני רואים, ובעיקר מרגישים את המוזיקה, מכל מקום. יש את המסכים בצדדים, שהם נוחים לשימוש
ככה זה כשקונים כרטיסים חודשיים לפני רואים, ובעיקר מרגישים את המוזיקה, מכל מקום. יש את המסכים בצדדים, שהם נוחים לשימוש
L lia לייה New member 11/7/08 #10 תמונות ממש יפות! ואם כבר - קניתי כרטיסים בגוש 2 תחתון, כמה אפשר לראות משם ? הופעה ראשונה שלי בקיסריה אני הולכת עם ההורים וזוג חברים שלהם - ממש גורם מפריע באמצע דאבל דייט , אבל אני המארגנת
תמונות ממש יפות! ואם כבר - קניתי כרטיסים בגוש 2 תחתון, כמה אפשר לראות משם ? הופעה ראשונה שלי בקיסריה אני הולכת עם ההורים וזוג חברים שלהם - ממש גורם מפריע באמצע דאבל דייט , אבל אני המארגנת