כמה תמונות מהעיר... העיר העתיקה משנת 49
מ מוצארט New member 12/11/02 #3 המשך תמונה של צומת אלי כהן, ואל תנסו לחפש את הקניון, כי אז הוא עדיין לא נבנה...
M MishaB7 New member 12/11/02 #8 ד"א אנדרטה צילמתי שם כמה תמונות לאחרונה, את האנדרטה ואת העיר בשקיעה. לפני כמה ימים פיתחתי את התמונות. אין לי סורק, כשאני אסרוק את התמונות אצל אחד החברים, אני אעלה אותן לפורום.
ד"א אנדרטה צילמתי שם כמה תמונות לאחרונה, את האנדרטה ואת העיר בשקיעה. לפני כמה ימים פיתחתי את התמונות. אין לי סורק, כשאני אסרוק את התמונות אצל אחד החברים, אני אעלה אותן לפורום.
F fireman New member 12/11/02 #9 יש לי סורק אם תרצה להעביר אותן אליי אני אשמח מאוד (אני אסרוק ואחזיר לך)
M MishaB7 New member 12/11/02 #11 אתה בטוח שאתה תחזיר ../images/Emo35.gif סתאם, אני צוחק יש לי שכן עם סורק במרחק חצי דקת הליכה, אני אסרוק אצלו בימים הקרובים.
אתה בטוח שאתה תחזיר ../images/Emo35.gif סתאם, אני צוחק יש לי שכן עם סורק במרחק חצי דקת הליכה, אני אסרוק אצלו בימים הקרובים.
O oleg_kh New member 12/11/02 #13 העליתי הרבה תמונות של האנדרטה אבל נראה לי שהן הלכו פה לאיבוד בסבך השטויות כשיהיה לי זמן אני אעשה סיבוב עם המצלמה הדיגיטלית רק תגידו לי מה אתם רוצים ואני אצלם..
העליתי הרבה תמונות של האנדרטה אבל נראה לי שהן הלכו פה לאיבוד בסבך השטויות כשיהיה לי זמן אני אעשה סיבוב עם המצלמה הדיגיטלית רק תגידו לי מה אתם רוצים ואני אצלם..
F fireman New member 12/11/02 #10 תמונה מאוד מיוחדת! רכב נוסע על הגשר הטורקי כשהוא זורם! זה בהחלט דבר שלא יצא לאף אחד מאיתנו לראות במציאות
תמונה מאוד מיוחדת! רכב נוסע על הגשר הטורקי כשהוא זורם! זה בהחלט דבר שלא יצא לאף אחד מאיתנו לראות במציאות
M MishaB7 New member 12/11/02 #5 מישהו יכול להסביר ? מישהו יכול להסביר לי מה רואים בתמונה ? איזה רחובות ? (אני מניח שזה איפהשהו בעיר העתיקה).
מישהו יכול להסביר ? מישהו יכול להסביר לי מה רואים בתמונה ? איזה רחובות ? (אני מניח שזה איפהשהו בעיר העתיקה).
O oleg_kh New member 12/11/02 #12 נראה לי אם אני לא טועה, זה צולם מהמגדל במוזיאון (במסגד) בעיר העתיקה לכיוון אזור בנק הפועלים וכו´.. תקנו אותי אם אני טועה
נראה לי אם אני לא טועה, זה צולם מהמגדל במוזיאון (במסגד) בעיר העתיקה לכיוון אזור בנק הפועלים וכו´.. תקנו אותי אם אני טועה
W wings of dark New member 12/11/02 #14 באמת אחלה תמונות אבל התמונה עם הגשר היא לא אמיתית אלא הדמייה, המתכננים של הפארק שרוצים לבנות עכשיו יצרו אותה.
באמת אחלה תמונות אבל התמונה עם הגשר היא לא אמיתית אלא הדמייה, המתכננים של הפארק שרוצים לבנות עכשיו יצרו אותה.