כמה תמונות מהיום

מצב
הנושא נעול.

צביקוש23

New member
ועכשיו שאני חושב על זה...

היום בבוקר 85-301-01 היתה
מעורבת בתאונת דרכים כאשר משאית יצאה בנסיעה לאחור מתוך אתר בניה ללא מכוון ופגעה באוטובוס כאשר חלף במקום
ועכשיו שאני חושב על זה...
לפי החוק אסורה הנסיעה לאחור בכלל...חחחחחחחחח לא חבל על האוטובוס הנדיר הזה?.. המאן הראשון באגד אם איני טועה.. (אני טועה לפעמים..)

מזל שלא נפגע אף אחד זה היה יכול

היום בבוקר 85-301-01 היתה
מעורבת בתאונת דרכים כאשר משאית יצאה בנסיעה לאחור מתוך אתר בניה ללא מכוון ופגעה באוטובוס כאשר חלף במקום
מזל שלא נפגע אף אחד זה היה יכול
להיגמר רע מאוד

זה אוטובוס אחר../images/Emo4.gif

קישור ממד"=הצלה פורום בזמן התאונה
של אתמול
זה אוטובוס אחר

היו שתי תאונות, אחת אתמול ואחת היום

תודה רבה על התמונות דרור!

כמה תמונות מהיום
זוכרים את צילום האוטובוס הזה
משום מה מאוד אהבתי את ה-EL במדיהם החדשים, הרבה יותר מה-B7L! אני מאוד מקווה שה-301 לא תעבור לצבע ירוק, אלא תישאר במדיה הייחודיים!

gsx750f

New member
גם אני מקווה כך מה עוד שרוב

משום מה מאוד אהבתי את ה-EL במדיהם החדשים, הרבה יותר מה-B7L! אני מאוד מקווה שה-301 לא תעבור לצבע ירוק, אלא תישאר במדיה הייחודיים!
הפגיעה באיזור החלונות פרט לחלק האחורי ששם בטח יעשו רק תיקון צבע תמונה מצורפת יום שבת צומת משאבים בתחנת הדלק מועדון האופנועים טיול החודשי והפעם לשדה בוקר

יפה יפה!

הפגיעה באיזור החלונות פרט לחלק האחורי ששם בטח יעשו רק תיקון צבע תמונה מצורפת יום שבת צומת משאבים בתחנת הדלק מועדון האופנועים טיול החודשי והפעם לשדה בוקר
יפה יפה!
אני רואה שיש לך סיומת 01 גם בעבודה וגם בבית...

fireman

New member
הEL באמת נראה טוב

הEL באמת נראה טוב
רק חבל שלא תיקנו את כל המכות ואז צבעו, שימו לב לפגוש האחורי, השאירו אותו עקום כמו שהיה, זה מכונה 230 תח"צ אם אני לא טועה מבפנים אפילו לא נגעו בהם עוד מהתקופה שעמדו בחניון העיריה הכל מלא בחול ואבק, עמדת הנהג נראית זוועה וגם של הB7L נראית זוועה פשוט גועל נפש.

צחקן

New member
../images/Emo45.gif

הEL באמת נראה טוב
רק חבל שלא תיקנו את כל המכות ואז צבעו, שימו לב לפגוש האחורי, השאירו אותו עקום כמו שהיה, זה מכונה 230 תח"צ אם אני לא טועה מבפנים אפילו לא נגעו בהם עוד מהתקופה שעמדו בחניון העיריה הכל מלא בחול ואבק, עמדת הנהג נראית זוועה וגם של הB7L נראית זוועה פשוט גועל נפש.

ב"ה מראה על תחזוקה נאותה... .

fireman

New member
לא מכיר את חברת "קווים"

אני דווקא נוטה להאמין שככה
הוא לא יעשה שום קו בטוח יעשו לו ניקוי טוטאלי
לא מכיר את חברת "קווים"
לא יודע למה לצפות אבל אחרי שראיתי איך אוטובוסים 2003 שלהם נראים זה פשוט מבזה.

הצבע באמת אחלה,הפחחות הניקיון

הצבע באמת אחלה,הפחחות הניקיון
לא כל כך

מצב
הנושא נעול.
למעלה