כמה תמונות מהיום

zoti

New member
אתה יכול לגרד סתם ככה

כל פעם שתראה אלפא ספיידר

zoti

New member
לפני משהו כמו 15 שנה

היה מבצע של מפעל הפיס שבו קנית כרטיס גירוד ויכולת לזכות על המקום באלפא ספיידרץ הסלוגן של המבצע היה: "מגרד לך ?"

סקיני

New member
מקסים תודה!

בדיוק לפני שבוע הייתי בישראל! ובאמת תמונות מהבית ! (שדרות רוטשילד לשעבר).

Ayelet CA

New member
../images/Emo20.gif

אני אוהבת תמונות "אמיתיות" של ישראל, לא מיופיפות של תיירים. תל אביב אף פעם לא הצטיינה ביופי מיוחד והתמונות בהחלט משקפות את זה. גרתי בתל אביב בשנים האחרונות ולראות את התמונות, אחח, התגעגעתי לשניה, אבל אני חושבת שבעיקר התגעגתי למה שמוכר בעיניים. המחשבה השניה אחרי הגעגועים היתה שאני לא ממש מתגעגעת...

ממש מסכימה איתך

התמונות ממש יפות, ועוררו צביטות של געגועים. ככל שהמשכתי להסתכל, גיליתי שהגעגועים התחלפו למשהו אחר, לא גועל, אבל רתיעה מסויימת מהזכרונות הנוספים שהחלו לצוף בי - הפקקים, הצפיפות, הבלאגן, הפנים המרירות/בלי ההבעה של האנשים ברחוב, הזיהום הסביבתי של שלטי הבחירות. אבל למרות הכל, ישראל זה הבית, ואני מתגעגעת ומאוד אשמח לבקר שם בקרוב!

אל תגזים...

לא הייתי משווה את זה לילד מוכה. בישראל, כמו בכל מדינה, יש דברים טובים ודברים רעים. הדברים הרעים אולי יותר בולטים לעין מאשר במדינות אחרות, אבל גם יש דברים טובים המודגשים בה יותר. בקיצור, לא ילדה מוכה, גם לא אזרחית מוכה, סתם ישראלית שטוב לה עכשיו יותר באמריקה.

פשוט ומקסים !

כמה שאני מתגעגעת ועכשיו אחרי שראיתי את התמונות האלה אני אפילו יותר מתגעגעת אבל בעוד שבועיים אחרי כמעט שנתיים אני נוסעת לביקור מולדת !

למעלה