כמה תמונות חדשות..

Jagged chaos

New member
כמה תמונות חדשות..

לא..זאת לא המורה הכנופה שלי לאנגלית... זאת רציני אלאניס מוריסט הזמרת (זאתי ששרה ערומה עם שיער על הציצי...)

Jagged chaos

New member
../images/Emo2.gif למה??????

למה???? אלאניס? למה??????
אם כל הכבוד לטל, פאק..זה מוגזם מה שהולך פה... ואם לפני כמה ימים התענגנו ב"דווקא נראת טוב עכשיו", אז עכשיו לחיים יש את הדרך המשעשעת שלהם להפיל אותנו למטה שחשבנו שהכל הולך להיות בסדר

Jagged chaos

New member
דרך אגב התמונות האלה...

זה ממשחק הוקי Vancouver Canucks V Colorado Avalanche...

Rוית

New member
זה רק בגלל המשקפיים, זה הכל

מזכירה קצת את עצמה בשנות העשרה שלה.. בכל מקרה, אמיל אתה עוד תחטוף התקף לב יום אחד מהפניקות להן אתה מכניס את עצמך בנושא! תנשום עמוק ותרגע

Jagged chaos

New member
החוברת שתיהיה באוסף...

לא משהו.. אגב, זה רק נראה קטן, יש לזה רזולוציה גבוהה...אתם יכולים להגדיל הרבה את התמונה והאיכות לא תפגע

Jagged chaos

New member
מה-VMA 1996

טקס הוידיאו של MTV.. אלאניס לקחה שלושה פרסים מתוך שישה שאליהם היתה מועדמת (קליפ הנשי, עריכה,זמרת השנה)

kerry cordano

New member
מה אתם רוצים? היא נראית דווקא

בסדר פה, לא? דרך אגב לפני כמה ימים ראיין היה בן 30!!

Lotzifer

New member
מסכימה

מראה חביב. יותר טוב מהפודל... והיא באמת צבעה את השיער לשחור? מוזר.... ו... משקפיים זה מגניב.

Rוית

New member
סוגיה בקשר לראיין שתמיד תהיתי בה..

מכירים את השחקן גייסון לי? נכון שהוא ממש דומה לראיין?! בייחוד עם הזקן הזה.. אני אישית כל הזמן רואה את גייסון בכל מיני סרטים ולרגע מנסה לתהות אם זה הוא או ראיין.. מצורפת תמונה להמחשה!! (אוקי, לא קופי מושלם, אבל מספיק בשביל לבלבל אותי
) (נכנסתי גם לעמוד של ראיין בIMDB, וגם בכלליות בגוגל, וחיפשתי כל מיני תמונות להמחשה וגיליתי שהבחור ממש ממש (אבל ממש!) שרירי ובנוי.. אלאניס יודעת מה לבחור
)

kerry cordano

New member
זה נכון . הוא דומה לו

חשבתי על זה.. מישהו יודע אם הבחור עשה סרטים ששווים צפייה , או רק סרטים סוג ב'?

kerry cordano

New member
מעניין שמה שכתוב בפורום שלו שם

זה שהוא הומו ואלאניס לסבית. יופי אנשים בוגרים יש שם..

kerry cordano

New member
באחת מההודעות שם

-זה סתם אנשים כותבים, כמובן שאין לזה ביסוס. על כמעט כל אחד ב imdb.com כתוב שהוא גיי http://www.imdb.com/name/nm0005351/board/threads

למעלה