כמה תובנות חדשות

כמה תובנות חדשות

יש לי כמה תובנות חדשות. מעניין אם גם אצלכם זה ככה. החלפתי את שם המשתמש שלי ליותר מתאים. אני האמא של הנמצ'יק שהתגייס לפני שבוע בדיוק. מאז, הפלאפון תפור לי לגוף והולך אחרי לכל מקום . האוכל שבישלתי ביום ראשון עדיין במקרר, בשעה 22:00 אני מתחילה להסתכל על הפלאפון בעוינות . אם מישהוא מתקשר וזה לא הנמצ'יק אני לא מבינה איך זה שכולם בעולם עוד לא הבינו שהשעה הזאת מסכנת את נפשם, ואז אני צועקת ומנתקת. כשהוא מתקשר לפי ה"הלו" או בעצם לפי ה-ה של ה"הלו" אני יודעת להגיד איך היה לו.ואז אני מדברת מהר מהר והוא עונה מעט מעט וכל הזמן אני חושבת שתיכף תיגמר לו הבטריה וכדאי שנפסיק כדי שיוכל להתקשר גם מחר. אבא שלו לעומתי ,מאריך בשאלות "מקצועיות" ואני מתעצבנת בשקט כי הנה הולכת להגמר לו הבטריה. כשמסיימים את השיחה אני רואה שכולה עברו 5 דקות. אתמול הוא אמר שהוא יוצא לחמשוש ועד עכשיו הוא לא זמין בפלאפון.כואבת לי הבטן. וזה לא גורם לה להתכווץ בכלל... בדרך כלל אני בנאדם מאד רגוע. עכשיו מבפנים אני הר געש. זה רק אני? הגזמתי?זה עובר? יש למישהוא עצה?

אז ככה...

1.לא הגזמת. 2.זה לא עובר. 3.מה היה שמך הקודם?( הניק) 4. ניתקלתי כבר בתופעה-שהוא רצה לעשות הפתעה וסגר את הפון. והיה בדרך. מקווה שזה מה שהוא עושה לך ברגע זה.

הגזמת ? ממש לא.

כשהילדדודס' מתגייסים,אנחנו כנראה משתנים. הפלאפון נצמד לגוף (ותאמיני לי ,אני אחרי שנה עדיין צמודה אליו,למרות הידיעה שפלאפון יגיע רק בסוף שבוע).אצלי פלאפון אחד מיועד לבנים בלבד ,כך שאין סיכוי שמישהו יתפוס להם את הקו. כל השבוע חושבים רק על סופו. יגיעו או לא יגיעו, מה להכין להם, מה לקנות להם. בעצם החשיבה ממוקדת רק בהם. את לפחות בשלת בראשון, אנחנו מבשלים לשישבת ואוכלים "שאריות" במהלך השבוע. כן.אין לנו חשק להשקיע בבישולים במהלך השבוע. אם את אדם שלו בדרך כלל (מה שאני מאוד לא),אני מניחה שהמצב הוא זמני ובמשך הזמן זה יעבור לך. צחקתי לגבי שיחות הטלפון.אם במקרה(וזה נדיר),מישהו מבני מתקשר, אני מיד שואלת את כל השאלות "המקצועיות" שאפשר.מבחינתי ,ככל שאני מעודכנת יותר אני רגועה ובשליטה יותר. (ויש החושבים שזה בדיוק ההיפך). שתהיה לך שבת שלום.

אז ככה

השם הקודם שלי היה RONITROZEN , לא מתאים, נכון? בקשר לחייל שלי. הוא לא סוגר את הטלפון כדי להפתיע הוא מקסימום מאבד אותו או קובר אותו עמוק בתיק כי הוא לא חשב על זה קודם , אבל נראה לי הכי סביר שהוא פשוט לא יצא. הוא סיפר אתמול שהשבוע היתה טרום טירונות ושמשחררים אותם לחמשוש. יכול להיות שמשחררים מאוחר? איזה לחץ!!!

תורידי לך מהאינטרנט

את האתר של אגד וגם של הרכבת ככה תוכלי און ליין לומר לו מתי יש מה. אם גם זה לא יעזור *2800 מודיעין אגד ( הכוכבית ראשונה) יוכלו לענות לך על נתיבי נסיעה במידה ואת מוטרדת. שם עונים לגבי שאלות מהסוג..איך מגיעים ממושב צפניה לאחיקם ב8 בבוקר.....( דוגמא)

תודה

יש איזה אתר שמיידע האם הוא בכלל יצא מהבסיס? סתם...

oshiko

New member
../images/Emo45.gifרעיון גדול

עכשיו עוררת את היצר היי-טקי שלי ... יש מעקב באתרים של חברות משלוח ושירותי דואר אחרי חבילות; מאפשר לראות בכל רגע נתון היכן החבילה. עם קצת מאמץ, והתפתחות שרותי הלוקליזציה בסלולרי, אפשר להרחיב את זה למעקב אחרי חייל שיצא לחופש. כשארשום על זה פטנט אשתדל לזכור מי נתן את הרעיון ...

אממאא

New member
אושיקו - רעיון... אפשר לשים להם

שבב בדיסקית (כמו השבבים ששמים היום לכלבים) ואז נוכל לעקוב אחריהם, באמצעות הפלאפון שלנו....

oshiko

New member
עדיף שלא

איך נרגיש כשנראה את הסמן מצביע על ג'נין? למרות שאני אוהב לדעת, הייתי מעדיף להגביל את מידת העידכון בזמן אמת

oshiko

New member
טוב ששינית את הניק

ככה את יכולה להישאר אנונימית (סתם
) מעניין, גם אצלנו. אשתי שואלת על הסוודר, הכביסה והאוכל, ואני מבזבז זמן על פרטים מקצועיים ומבצעיים.

בעניין השיחות...חחחח... סליחה שאני

צוחקת. אצלנו בדיוק אותו הדבר, כך לפחות היה ביומיים הראשונים. הבן שלי התגייס ביום ראשון. כל מה שאמרת לגבי השיחות נכון גם אצלנו. את הר געש כי את יודעת שהוא צריך לבוא לחמשוש והסלולארי שלו סגור. ואת כבר מאוד רוצה לראות אותו. זה מלחיץ אותך ואני מבינה אותך. ואני בטוחה שעד שלא תראי אותו לא תרגעי, אך בכל זאת אני הייתי מציעה לך לנסות קצת ולהירגע. ולידיעתך, זוהי תופעה מאוד טבעית ואני מבטיחה לך שבמשך הזמן זה קצת יעבור ואת תהיי קצת רגועה יותר. לכל מצב מתרגלים. אני מקווה שהוא יגיע עוד מעט ושתעבור עליכם שבת מקסימה עם הרבה אושר.

למעלה