כמה תהיות,

כמה תהיות,

אתם יודעים, אני שומעת עכשיו את הרבעי, וזה מעלה בי תהיות. ברטי קראוץ האב מקבל המון ביקורת.המון. על זה שאפילו את בנו הוא הכניס לאזקאבן-וזה פשוט מרגיש לי לא הוגן. סה"כ זה מה שהייתי מצפה ממישהו שאוכף את החוק, שיאכוף אותו כשזה נוגע גם לו. אינכם מסכימים?

יעלי1232

New member
לא מסכימה. הביקורת היא יותר מזה-

הוא הכניס את סיריוס לאזקבן בלי משפט והוא באופן כללי היה עם יד מאוד קלה על ההדק כדי להראות שהוא עושה מה שצריך והכל.
ואזקבן זה סוג של גזר דין כמעט-מוות. זה לא משהו שאתה יכול לשלוח בקלות. זה לא עבודות שירות.

וכן, כשמישהו בכזו קלות שולח את הבן שלו?
אני הייתי מצפה שיבקש ממישהו אחר לשפוט באותו מקרה. זה עוד היה על גבול היותר-אנושי. אבל הוא עשה את זה בעצמו.
איזה אבא שם את החוק עד כדי כך מעל הבן שלו?

Rumbleroar

New member
סטאלין. סטאלין שם את החוק מעל הבן שלו

(כן, הוא שלח את הבן שלו לגולאג)

יעלי1232

New member
בדיוק. חידדת את הנקודה שלי.

סטאלין הוא בדיוק דמות להראות כמה זה חולני.

siriusgirl

New member
מה הבעיה פה?

זה שהוא שם את החוק מעל לבן שלו זה אופן הפעולה שהוא צריך לנקוט בו. הביקורת היחידה על ההתנהלות שלו היא, שאצלו לא ממש נערך משפט ויותר היה מין דילוג לפסק הדין. ההליך פגום, לא פסק הדין- אם הבן שלו פשע, מה הוא אמור לעשות, לשחרר אותו לחופשי? באיזה טיעון?

כן נודף מהדמות שלו ריח צדקני מדי וכן יש משהו שמזדעק נוכח ההתנהלות שלו של "ייקוב הדין את ההר" אבל בנקודה שהעלית, למיטב זכרוני, הוא היה בסדר.

HassiD

New member
יש בזה בעיה

כי הוא הבין שאם יהיה משפט בצורה רגילה ו"נמרחת", אז יהיה עיסוק מוגבר בזה, ויתחילו לחשוד בו, אז הוא העדיף לסיים עם זה במהירות, כדי שהדיון הציבורי יגווע, רק שהוא לא חשב שיחשבו עליו שזה היה מהיר מידי...

ובכלל אני חושב שהוא הבין שאם הוא יחקור בנושא, ויוציא את בנו זכאי - מייד יגידו שזה בגלל שזה הבן שלו, אפילו אם הוא יעביר הכל לבדיקה חיצונית ולא יתקרב לתפקיד, אז הוא קלט שבסוף בכל מקרה הוא יכס לכלא, וקיצר תהליכים...

למעלה